Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα ειναι σιγουρο, το κινητο δε προκειτε να ξαναπεθανει απο μπαταρια και αποφευγω τις περιοχες με κακο σημα.

χαχαχαχ ωραίος !!!

πες κατι , αλήθεια όμως !

εμφανισιακά ταιριάζετε ?  πως είναι κ πως εισαι εμφανισιακά στο περίπου ??

οχι οτι παίζει τον σημαντικότερο ρόλο βέβαια , απλα έτσι απο περιέργεια ..

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παω δε παω δεν εχει σημασια. 

Αν ξαναπαω και πηγαινω κανονικα μια φορα τη βδομαδα στο περιπου, οπως εκανα πριν καν τη γνωρισω, τοτε δειχνει οτι δε με πειραξε η χυλοπιτα του να μη με παρει. Ουτος η αλλως ξαναπηγαινα οταν μου ειπε οτι δε θελει να βγουμε, αρα δε νομιζω να νομιζει οτι με πειραξε που δε πηρε τηλ.

Αν δε ξαναπαω, και επειδη της ειχα πει οτι μετακομιζω, αυτο που λογικα θα νομιζει ειναι οτι μετακομισα αρα δε μενω ποια στη περιοχη αυτη για να ξαναπαω η να πηγαινω συχνα και για αυτο την εδωσα και το τηλ μου, σε περιπτωση που δε τη ξαναπετυχω.  Ξερει οτι εχει τετοιο μαγαζι πιο κοντα μου μιας και μενει στη περιοχη και δουλευει για αυτη την εταιρια.

Ειμαι καλυμμενος δηλαδη οτι και να κανω, και στο κατω κατω αν δε στειλει μηνυμα δε με νοιαζει και τι νομιζει απο τη στιγμη που δεν ενδιαφερετε.

Αλλα εχουν περασει 2 μερες και δεν εστειλε, κακο σημαδι η μπορει να παιζει αυτο το παιχνιδι του περιμενε.  Ενα ειναι σιγουρο, το κινητο δε προκειτε να ξαναπεθανει απο μπαταρια και αποφευγω τις περιοχες με κακο σημα.

να στειλω κανα λουλουδι; εγω λεω..οχι, εσεις;

Χαλάρωσε ρε άνθρωπε ....Μην κάθεσαι να σκέφτεσαι τί και πώς και γιατί ...

Πολλά δεν ξέρεις για την κοπελιά...μπορεί να έχει κάποιον...μπορεί να μην της αρέσεις εμφανισιακά...μπορεί να μην θέλει σχεση....χίλια δυο.Το ότι ήταν ευγενική μαζί σου δεν σημαίνει απαραίτητα και κάτι.

Τί ηλικία έχετε δεν μας είπες.

Το στίγμα σου το έδωσες από κει και πέρα θα γίνεις ενοχλητικός αν στείλεις λουλούδια κτλ...

Απλά περιμένεις...

Και για το αν επικοινωνήσει μαζί σου...εγώ θα περίμενα π/σ/κ  έτσι ώστε να είναι πιο χαλαρή κ αυτή από δουλειά και να υπάρχει χρόνος....μην βιάζεσαι.

Στην θέση σου αν δεν επικοινωνήσει μέχρι το σ/κ θα ξαναπήγαινα για ψώνια μια ημέρα της επόμενης εβδομάδας χαμογελαστός χωρίς να αναφέρω τπτ για το τηλέφωνο...αν δεν σου πει τπτ αυτή...χαιρέτα μας τον πλάτανο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχαχ ωραίος !!!

πες κατι , αλήθεια όμως !

εμφανισιακά ταιριάζετε ?  πως είναι κ πως εισαι εμφανισιακά στο περίπου ??

οχι οτι παίζει τον σημαντικότερο ρόλο βέβαια , απλα έτσι απο περιέργεια ..

μοιαζει καπως σαν αυτη.  https://www.tradebit.com/usr/stock-photos/pub/9002/1695257.jpgΗ δικια μου εχει καφε μαλλια, λιγο πιο μικρα χειλη και λιγο πιο μεγαλη μυτη, και ειναι πιο ασπρη.  Αμα τις εβλεπες διπλα διπλα θα νομιζες οτι ειναι αδερφες ενα πραγμα.  Το ιδιο σωμα περιπου και γενικα στυλ.  Ειναι ελαχιστα πιο κοντη απο μενα

Εμενα μου χουν πει οτι ψιλοφερνω του δαντη σε κατι παλιες φωτος του αλλα εχω πρασινα ματια. Αλλοι μου χουν πει μοιαζω λιγο με τον joey fatone.  Το μαλλι μου τωρα το χω ετσι και ειμαι συνηθος αξυριστος αρα καπως ετσι με πιο λιγο μουσι http://www.klainmain.gr/wp-content/uploads/2013/02/Dantis_Xristos_01.jpg

Επεξ/σία από Hellaslover
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω σεβομαι τν απεναντι μου, δν θα του κανα τη δυσκολη. Θα εβγαινα μαζι του να δω το κεμιστρι κ το κονεξιον.

Τωρα με το κινητο αν δν γουσταρα θα χαμογελουσαν και θα ελεγα δυστυχως ειμαι αλλου(ακομα κ αν δν ισχυε)

• Like 4
Δημοσ.

Χώσε μια φωτο σου να τελειώνουμε ! επίσης  τράβα και αυτήν μια με τρόπο χωρις να σε δει κ ανέβασε την !

ηλικιες ? πόσο είστε ? σου εύχομαι καλή επιτυχία παντως γιατι δείχνεις να γουστάρεις πολύ κ εισαι συναισθηματικό άτομο !

Δημοσ.

Χαλάρωσε ρε άνθρωπε ....Μην κάθεσαι να σκέφτεσαι τί και πώς και γιατί ...

Πολλά δεν ξέρεις για την κοπελιά...μπορεί να έχει κάποιον...μπορεί να μην της αρέσεις εμφανισιακά...μπορεί να μην θέλει σχεση....χίλια δυο.Το ότι ήταν ευγενική μαζί σου δεν σημαίνει απαραίτητα και κάτι.

Τί ηλικία έχετε δεν μας είπες.

Το στίγμα σου το έδωσες από κει και πέρα θα γίνεις ενοχλητικός αν στείλεις λουλούδια κτλ...

Απλά περιμένεις...

Και για το αν επικοινωνήσει μαζί σου...εγώ θα περίμενα π/σ/κ  έτσι ώστε να είναι πιο χαλαρή κ αυτή από δουλειά και να υπάρχει χρόνος....μην βιάζεσαι.

Στην θέση σου αν δεν επικοινωνήσει μέχρι το σ/κ θα ξαναπήγαινα για ψώνια μια ημέρα της επόμενης εβδομάδας χαμογελαστός χωρίς να αναφέρω τπτ για το τηλέφωνο...αν δεν σου πει τπτ αυτή...χαιρέτα μας τον πλάτανο

δε τη ρωτησα αλλα τη κοβω να ειναι 22-24 εγω μπαινω 28. Τωρα δεν εχω σκοπο να παω και θα το σκεφτω να ξαναπαω αλλα αν παω θα ναι σε κανα μηνα.  Ενταξει χαλαρος ειμαι τωρα δε μου μενει να κανω και κατι αλλο.

• Moderators
Δημοσ.

επίσης  τράβα και αυτήν μια με τρόπο χωρις να σε δει κ ανέβασε την !

Dude, bad idea.

Κατατα, αμα γουσταρεις τοσο πηγαινε παλι στο ασχετο, αν σου κανει νυξη εχει καλως, αν την δεις απομακρη κλπ τοτε abort mission. Kαι φυσικα οχι λουλουδια. Γενικα οχι κατι που θα τραβηξει την προσοχη τριτων στο χωρο της δουλειας της αλλης/αλλου.

• Like 2
Δημοσ.

Χώσε μια φωτο σου να τελειώνουμε ! επίσης  τράβα και αυτήν μια με τρόπο χωρις να σε δει κ ανέβασε την !

ηλικιες ? πόσο είστε ? σου εύχομαι καλή επιτυχία παντως γιατι δείχνεις να γουστάρεις πολύ κ εισαι συναισθηματικό άτομο !

κοιτα, φωτο της εχω γιατι βρηκα το φβ της αλλα δε λεει να ανεβασω, that's wrong.  Η φωτο πιο εβαλα πιο πανω μοιαζει πολυ σαν αυτη.  Κ εγω δε βαζω φωτο μου γενικα σε φορουμ αλλα θα βαλω αυτη που ειναι παλια. Προσθεσε τα μαλλια του Δαντη, και κανα κιλο και με βλεπεις. http://imageshack.com/a/img673/5079/YsW9l6.jpg

Dude, bad idea.

Κατατα, αμα γουσταρεις τοσο πηγαινε παλι στο ασχετο, αν σου κανει νυξη εχει καλως, αν την δεις απομακρη κλπ τοτε abort mission. Kαι φυσικα οχι λουλουδια. Γενικα οχι κατι που θα τραβηξει την προσοχη τριτων στο χωρο της δουλειας της αλλης/αλλου.

μα αυτο ειναι το θεμα, δειχνει παντα ενδιαφερον και ποτε δεν ειναι απομακρη.  Δε λεει να κανω κατι αλλο οτι γινει γινει, εχει το τηλ μου αμα θελει.  ΑΝ ξαναπαω, και ΑΝ πει κατι να φλερταρει θα απαντησω αναλογα δε λεω αλλα δε κανω αλλη προσπαθεια.  Και τα λουλουδια κακη ιδεα το ξερω δε στελνω.

Εγω σεβομαι τν απεναντι μου, δν θα του κανα τη δυσκολη. Θα εβγαινα μαζι του να δω το κεμιστρι κ το κονεξιον.

Τωρα με το κινητο αν δν γουσταρα θα χαμογελουσαν και θα ελεγα δυστυχως ειμαι αλλου(ακομα κ αν δν ισχυε)

ετσι μπραβο

Δημοσ.

Εγώ λέω να κουρεψεις τα μαλλιά του Δάντη και να γυρίσεις στα παλιά

εγω λεω να προτεινεις κανα conditioner γιατι μ'εχει φαει η ψαλιδα :-)

Δημοσ.

Τόσο καιρό περιμένεις από καμία πρώην που θες ακόμα... Δηλαδή 2 με 3 βδομάδες

Τώρα για ένα φλερτ στα ξεκινηματα ειδικά αν γουσταριζουν και οι δύο το πολυυυυ μια βδομάδα.. Αν γουστάρουν και οι δύο.. Το τονίζω.. Από δική μου εμπειρία καθαρά.

Δημοσ.

εγω λεω να προτεινεις κανα conditioner γιατι μ'εχει φαει η ψαλιδα :-)

Πρώτα κούρεμα την ψαλίδα και μετά conditioner φίλτατε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...