Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω άλλη απορία και δεν κρατιέμαι να μη ρωτήσω... δλδ όσο καιρό κρατάει αυτή η "βαλίτσα" , δεν έχεις κάνει κάτι (sex) με άλλη κοπέλα; 

Πρεπει να εχει φαει τρελο σκάλωμα με την κοπελα! Οποτε δεν νομιζω :P

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν εχω υπογραψει κανα συμβολαιο με αυτην εδω για να μη μπορω να εχω και αλλη :-)

οταν ηξερα οτι δουλευε αυτη, εστελνα τη κοπελα μου μεσα να ψωνισει για να μη με δει η αλλη, ασε τη τραβηξα. να με χει πιασει μια κραμπα στο ποδι να μη μπορω να περπατησω

Δημοσ.

αυτο που λες δε το γνωριζω, και μπορει να χεις δικιο δε ξερω.  Εγω προσωπικα ξερω ουκρανους και ρωσσους και ειναι ντομπροι ανθρωποι και οικογενειαρχειδες.  Αν εχεις ακουσει κατι εσυ η αν σου χει τυχει κατι δε μπορεις να λες μετα ολοι ετσι,ειναι ανωριμο.  Και επειδη η κοπελα ειναι απο κει κατευθειαν πρεπει να ριξω ακυρο χωρις να χει δειξει συμπτωματα οτι ειναι οπως τα λες; Και οι ελληνες για τη συμπεριφορα και τα ψεμματα ειναι γνωστοι... Το μεγαλυτερο ποσοστο καθε χωρας ειναι σκαρτος. 

επειδη δεν με ξερεις, ουτε γνωριζεις αν ειμαι απ'την ουκρανια - ουτε αν εχω γυναικα ουκρανη - ουτε αν εχω συναλαγες με τη χωρα κλπ κλπ κλπ καλο ειναι να μη γενικευεις με προτασεις τυπου "σου εχει τυχει" / "εχεις ακουσει" !!!

προφανως δεν πρεπει να ριξεις ακυρο επειδη ειναι απ την ουκρανια, πρεπει να ριξεις επειδη απλως δε σε γουσταρει για φακ μπαντι...απλα πραγματα, δεν ταιριαζουμε με ολο τον κοσμο.

το μεγαλυτερο ποσοστο καθε χωρας ειναι νορμαλ, καθημερινοι τυποι...προσαρμοσμενοι στις καταστασεις & αναγκες τους κ μεγαλωσαν βασει των χαρακτηριστικων των γονεων τους. αυτο πχ μας δινει μια πρωτη εικονα για τις ουκρανες.

• Like 2
Δημοσ.

δεν εχω υπογραψει κανα συμβολαιο με αυτην εδω για να μη μπορω να εχω και αλλη :-)

οταν ηξερα οτι δουλευε αυτη, εστελνα τη κοπελα μου μεσα να ψωνισει για να μη με δει η αλλη, ασε τη τραβηξα. να με χει πιασει μια κραμπα στο ποδι να μη μπορω να περπατησω

α δλδ έχεις και σχέση και τσιλιβουρδίζεις που λένε και στο χωριό μου με άλλες! 

σωραίος 

• Like 2
Δημοσ.

α δλδ έχεις και σχέση και τσιλιβουρδίζεις που λένε και στο χωριό μου με άλλες! 

σωραίος 

το παραμυθι εχει πεσει συννεφο. τον κοζαρεις για τυπο που μπορει να ριξει κ κουμανταρει 2η γυναικα ;

εδω με τη μια δεν μπορει να ειναι ξεκαθαρος κ εχει μπει στη λιστα αναμονης...

• Like 5
Δημοσ.

πήγαινε το φιλικά και κάποια στιγμή κάλεσε τη στο σπίτι σου να δείτε ταινία 

βάλ κανα πουτάκι ,πρίζοσε τη οτι οι γυναίκες δεν αντέχουν το ποτό ,  μέθυσε τη , βαλ καταλάθος καμια τσόντα και καλά μπέρδεψες τα dvd και παπ παπ παπ παπαπαπαπ 

2md2cqo.jpg

Γιαμια στιγμή νόμισα ότι είπες να μεθύσει την Βαλ  :rolleyes: 

(είχε πει ότι μεθάει και εύκολα,λέω δίνει σωστ΄ή συμβουλή B) )

Δημοσ.

Γιαμια στιγμή νόμισα ότι είπες να μεθύσει την Βαλ  :rolleyes:

(είχε πει ότι μεθάει και εύκολα,λέω δίνει σωστ΄ή συμβουλή B) )

18zn4oztnbx5hgif.gif

• Like 4
Δημοσ.

επειδη δεν με ξερεις, ουτε γνωριζεις αν ειμαι απ'την ουκρανια - ουτε αν εχω γυναικα ουκρανη - ουτε αν εχω συναλαγες με τη χωρα κλπ κλπ κλπ καλο ειναι να μη γενικευεις με προτασεις τυπου "σου εχει τυχει" / "εχεις ακουσει" !!!

προφανως δεν πρεπει να ριξεις ακυρο επειδη ειναι απ την ουκρανια, πρεπει να ριξεις επειδη απλως δε σε γουσταρει για φακ μπαντι...απλα πραγματα, δεν ταιριαζουμε με ολο τον κοσμο.

το μεγαλυτερο ποσοστο καθε χωρας ειναι νορμαλ, καθημερινοι τυποι...προσαρμοσμενοι στις καταστασεις & αναγκες τους κ μεγαλωσαν βασει των χαρακτηριστικων των γονεων τους. αυτο πχ μας δινει μια πρωτη εικονα για τις ουκρανες.

Ωραια τα λες αλλα επειδη το γενικευεις πολυ δε μπορω να συμφωνησω. 

Μου δινεις συμβουλη εσυ που εισαι ενας αγνωστος και μεσο ενος φορουμ (και το λεω αυτο γιατι δεν εισαι αξιοπιστη πηγη και μιλας απο προσωπικη εμπειρια και χωρις καποια στατιστηκα), για μια κοπελα που εγω ξερω κατα καποιο τροπο καλυτερα απο σενα, και ο λογος ειναι οτι ειναι απο ουκρανια, αρα εχει παρει απο τη μανα της και το πατερα τους που δεν ειναι καλοι ανθρωποι γιατι ειναι ουκρανοι. Κατα τ'αλλα η πλειοψηφια του πληθυσμου καθε χωρας ειναι νορμαλ ανθρωποι-και δε συμφωνησες με το σκαρτοι που ειπα πριν.

Η δικη μου λογικη λεει οτι ειναι λιγοτεροι οι πραγματικα καλοι ανθρωποι και οταν εχω σκοπο να εχω παρε δωσε με καποιον ειτε γκομενα ειτε πεθερικα ειτε δουλειες να βασιζομαι στο εντστικτο και το πως το βλεπω και προχωραω ναι μεν με προσοχη αλλα χωρις να ριξω και ακυρο χωρις λογο.

Δε ξερω πως εβγαλες το συμπερασμα οτι δε με γουσταρει για fuck buddies, και ουτε εγω τι θελω για fuck buddy.  Μπορει να ειναι καλη κοπελα και να θελει κατι σοβαρο και απλα να μη της αρεσω, η μπορει να μη θελει τιποτα με κανεναν και να ναι λεσβια.  Επειδη ειναι απο ουκρανια πρεπει να θελει μονο fuck buddies;

μη το παρεις στραβα, σεβομαι την αποψη σου και θα το χω στο νου μου αυτο που λες με τους ουκρανους.

το παραμυθι εχει πεσει συννεφο. τον κοζαρεις για τυπο που μπορει να ριξει κ κουμανταρει 2η γυναικα ;

εδω με τη μια δεν μπορει να ειναι ξεκαθαρος κ εχει μπει στη λιστα αναμονης...

δεν εχω λογο να πω παραμυθι, ειχα σχεση οταν γνωρισα την αλλη δεν ειναι περιεργο.  Και εχω μπει στη λιστα αναμονης;  Μηπως σου χε περασει κερατα καμια ουκρανεζα και ριχνεις φταιξιμο σ'ολη την ουκρανια

τωρα ειδα το nick σου και καταλαβα εισαι ο ιδιος.  Ασε δε θελω συμβουλη απο σενα thanks

Δημοσ.

Ποιος ιδιος είναι;

ο mclein. Πιο πριν ειπε οτι ειναι μ'αλλον (επειδη ειναι ουκρανεζα) τωρα καταλαβα ειναι το ιδιο ατομο και πηρα στα σοβαρα τα τελευταια 2 μηνυματα του. ρατσισμος και να λεμε οτι να ναι στο full.  Κλασσικα

Δημοσ.

αδερφε δεν πας καλα. ειλικρινα εχεις μπερδευτει, νομιζω εχεις πεσει απ'το ιδιο συννεφο με τη stravi.

κοιταξε το, μη διαστρεβλώνεις τα μονοσημαντα.

καλημερα & καλη τυχη.

υγ - φακ-μπαντιζ θα ειστε στην αρχη εκτος αν εισαι ιαχωβας, μορμονος ή η stavi.  :shifty:

υγ2 - δε δινω συμβουλες γιατι ειμαι χειροτερος απο εσενα !  :-D

υγ3 - ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος. μπορει να αργει αλλα το μαθαινει. μεχρι τωρα ημουν τυχερος παντως.

Δημοσ.

Α καλη φαση...Τι κανεις γαμας την δικια σου και σκεφτεσαι την αλλη?

Τι μλκιες ανωριμοτητες ειναι αυτες μωρε...Και μην μου πεις οχι την αγαπαω και αηδιες...Αν εισαι αντρας με @@ θα την χωριζες πρωτα και μετα θα χωνοσουν στην αλλη...Οχι εχω σχεση, τα ριχνω στην αλλη, αλλα παραλληλα εχω και το σιγουρακι ετσι ωστε αν φαω πιτα να ειμαι safe...Καραγκιοζιλια...Μην κανεις ποτε στον αλλον κατι που δεν θα θελες να σου κανουν και σενα! Cause you know..Carma is a bitch! ;)

• Like 5
Δημοσ.

αδερφε δεν πας καλα. ειλικρινα εχεις μπερδευτει, νομιζω εχεις πεσει απ'το ιδιο συννεφο με τη stravi.

κοιταξε το, μη διαστρεβλώνεις τα μονοσημαντα.

καλημερα & καλη τυχη.

υγ - φακ-μπαντιζ θα ειστε στην αρχη εκτος αν εισαι ιαχωβας, μορμονος ή η stavi.  :shifty:

υγ2 - δε δινω συμβουλες γιατι ειμαι χειροτερος απο εσενα !  :-D

υγ3 - ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος. μπορει να αργει αλλα το μαθαινει. μεχρι τωρα ημουν τυχερος παντως.

ρε φιλε πραγματικα δεν ειμαι τυπος που μ'αρεσει να μαλωνω ποσο μαλλον στο ιντερνετ, αλλα απο τη μια μιλας και ακουγεσε σοβαρος και απο την αλλη εισαι τρολλ.  Απο που κ ως που ειμαι στη παραμονη; Απο που κ ως που λες ειναι με αλλον χτες λες και ειναι κοπελα μου και με νοιαζει. Δε στεκουν αυτα που λες, αν το λες να σπασεις πλακα τουλαχιστον μη μιλας σοβαρα μετα γιατι με μπερδευεις, να ξερω να σε αγνοω.

Δε ξερω αμα εισαι χειροτερος, ουτε ποσες γκομενες ειχες ουτε ποσο γαμ*ας εισαι.  Αλλα ξερω οτι εγω δεν εχω προβλημα με γυναικες και μπορω ανετα να χω 2 ταυτοχρονα, και ειχα και παραπανω μικρος αλλα αυτο δεν εχει να κανει κατι με τη προκειμενη περιπτωση.  Επειδη με ενδιαφερει αυτη η κοπελα πραγματικα  ανοιξα θεμα να παρω δευτερες γνωμες.

fuck buddies ειναι 2 φιλοι η γνωστοι που κανουν sex, σε σχεση οταν κανεις sex δε λεγεσε fuck buddies.

Δημοσ.

fuck buddies ειναι 2 φιλοι η γνωστοι που κανουν sex, σε σχεση οταν κανεις sex δε λεγεσε fuck buddies.

μεχρι αν φτασει καποιος στη σχεση πρωτα ειναι φακ μπαντι.

δε γραφω κατι αλλο, ειμαι κουρασμενος & δεν καταλαβαινεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...