idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Με ευκαιρία το άλλο θέμα με τα βουτυρόπαιδα που δεν ξέρουν να βρασουν ενα αβγο, ας μαζεψουμε εδώ διάφορα χαριτωμένα ανοικοκυροσύνης και απενπροκοπιάς. Επαναλαμβάνω το δικό μου: παλιά νόμιζα πως τα πιάτα δεν χρειάζεται να τα πλένεις από κάτω γιατί μόνο μέσα βάζεις φαγητό και τρως, άρα κάτω δεν λερώνονται. Ο καλός μου όταν τον γνώρισα νόμιζε πως για να φτιάξεις μια μπριζολα παίρνεις ένα βαθύ τηγάνι, το γεμίζεις λάδι μέχρι πάνω και βουτάς μέσα τη μπριζόλα μαζί με τις πατάτες. Επίσης τον είχα πιάσει μια φορά να σφουγγαρίζει και στον κουβά είχε βάλει μόνο μισό μπουκάλι χλωρίνη. Τότε κατάλαβα γιατί όλες του οι φόρμες είχαν άσπρες πιτσιλιές παντού και γιατί το σπίτι του βρώμαγε χλωρίνη. Σειρά σας. 5 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Το θέμα και κυρίως ο τιτλος είναι πολύ προκλητικός για μένα αλλά λόγω capital control δεν θα γράψω αυτά που σκέφτομαι 12
xifiassamsung Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 σκετο μισο μπουκαλι χλωρινη?μπριζολα μεσα σε σκετο λαδι?μη το κανεις θεμα καλυτερα για το καλο κ των δυο 3
Sorath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Τα καλύτερα που μου έχουν τύχει είναι δύο: Μια γνωστή τηγάνιζε(!) τα μακαρόνια.... Και ένας συμμαθητής μου, χτύπαγε το φραπέ χωρίς να έχει βάλει μέσα ζάχαρη και καφέ..... (σκέτο νερό δηλαδή).... χαχαχαχαχα 2
Jethro Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Αν αρχισω να λεω απο οσα εχουν δει τα ματια μου μεσα σε λιγες ΕΣΣΟ, θα πιστεψουμε οτι τελικα οντως ειμαστε Αφρικη. 5
idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Αν αρχισω να λεω απο οσα εχουν δει τα ματια μου μεσα σε λιγες ΕΣΣΟ, θα πιστεψουμε οτι τελικα οντως ειμαστε Αφρικη. Μην τα κρατάς μυστικά, μολόγα τα.
Jethro Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 1) στο ψιλό δεν παταμε καζανακι 2) πλενουμε χερια μια φορα την μερα 3) σουπα απο φετα, παιρνεις λαδι ξυδι και την διαλύεις μεχρι να γινει σουπα 4) στη τουαλετα δεν σηκωνουμε καπακι στο κατουρημα, δεν χρειαζεται μωρε 5) χρησιμοποιουμε ιδια σφουγγαριστρα για τα δωματια, κεντρικους χωρους με αυτη που μολις ξεσκατησαμε την τουαλετα 6) δεν βγαζουμε καλτσες αν δεν πιανιασουνε πρωτα καλα καλα και αποκτησουν αντιεντομικες ιδιοτητες καθως και χημικες για να απομακρυνουμε καθε έμβιο ον 7)πετσετα για αποκρυφα και προσωπο ιδια κουραστηκα να γραφω 17
idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 1. Δεν χρειάζεται να σκουπίσεις, αφού θα σφουγγαρίσεις θα πάρει τη σκόνη. Και μετά δεν χρειάζεται να πλύνεις τον κουβα και τη σφουγγαρίστρα, μπορείς ακόμα και να αφήσεις μέσα τα βρωμόνερα μέχρι να ξανασφουγγαρίσεις. 2. Με ένα βετεξ/ξεσκονοπανο/σφουγγαρι καθαριζεις τα παντα μεσα στο σπιτι. 3. 'Αντρας στα 25, έλειπε η μανα του απο το σπιτι και ηθελε να βαλει παγακια στο χυμο του. Προσπαθουσε λοιπον να ανοιξει την εσωτερικη μερια της πορτας της καταψυξης (αυτο που εχουν μερικα μοντελα για καλυτερη μονωση) γιατι νομιζε πως εκει ειναι τα παγακια. 4. 'Αμα φας και στο τέλος γλείψεις το πιάτο και το πηρούνι, απλά τα ξεπλένεις με νερό και καθάρισαν. 5. Αφού τελειώσεις με το τηγάνισμα, ρίχνεις το καυτό λάδι στο νεροχύτη, πάνω στα άπλυτα πιάτα. 5
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 ξερω άτομο (κοπέλα), που αγόραζε εσώρουχα παζαρ μπουτικ, τα φοραγε χωρις πλυσιμο και τα πεταγε μετά θεωρώντας ότι επειδη εχει 0.5€ ειναι μιας χρήσης... πιθανώς θεωρούσε οτι είναι και καθαρα επειδη ειναι καινουργια... who knows...? τωρα εαν εβγαλε μανιτάρια ή οχι εκει κατω δε ξερω και δε θελω να μάθω... 13
GreyHorse Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Με το πιο πάνω θυμήθηκα ξαδέρφη μου, αρκετές δεκαετίες πριν, που παντρεύτηκε και αναρωτιόταν γιατί ποτέ δεν έβρισκε άπλυτα βρακιά του άντρα της. Κάποια στιγμή τα βρήκε στα σκουπίδια και κατάλαβε ότι ο άντρας της αντί να τα βάζει στα άπλυτα τα πετούσε και αγόραζε καινούργια συνέχεια, έτσι νόμιζε ότι κάνουν. Επίσης έχω ζήσει με συγκάτοικο το πιο πάνω με τα πιάτα/μαχαιροπήρουνα, τα έγλυφε και απλά λίγο ξέπλυμα με νερό για οικονομία. Ο ίδιος δεν φορούσε και βρακί, πάλι για οικονομία στην πλύση, το έπαιζε αρχαιοέλληνας όμως. Ξανά ο ίδιος, έβαζε λίγο λάδι στο τηγάνι, έριχνε το κοτόπουλο, το σκέπαζε, σε δυνατή φωτιά, αυτό σκεπασμένο γέμιζε το τηγάνι καπνιά και πίστευε ότι έτρωγε κοτόπουλο στον ατμό. Ακόμα το πιστεύει παρόλο που μια φορά με αγανάκτισε και του μαγείρεψα κοτόπουλο στον ατμό να δει πως είναι. Ο ίδιος ξανά, στο χαρτί υγείας, έκοβε ένα κομματάκι (φύλλο, εκεί που κόβονται) έπαιρνε ψαλίδι και αυτό το μικρό κομμάτι το έκοβε στα τέσσερα για να σκουπιστεί 4 φορές! Με την χλωρίνη την έπαθα κι εγώ αλλά μικρός, κάτω από 12. Έβλεπα την μάνα μου που τα έβαζε να μουλιάσουν με χλωρίνη, γεμίζω κι εγώ την λεκάνη μόνο με χλωρίνη χωρίς καθόλου νερό και βάζω το μπλουζάκι που είχε αίματα. Όταν πήγα να το βγάλω είχε λιώσει. 1
devilfish Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 3) σουπα απο φετα, παιρνεις λαδι ξυδι και την διαλύεις μεχρι να γινει σουπα τυροσαλατα δηλαδη, εκτος αν εννοεις οτι κολυμπουσε η φετα μεσα στο λαδι...
Δημοφιλής ανάρτηση _hopelesscase_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Συγκατοίκηση στο UK. Ο άγγλος βγαίνει από το μπάνιο όπου είχε ξαπλώσει για να πλυθεί (?) μέσα στη γεμάτη μπανιέρα και δηλώνει ότι αφήνει τη μπανιέρα γεμάτη, μπας και θέλουμε να μπούμε και μεις, το νερό είναι ακόμα ζεστό. 30
Jethro Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 τυροσαλατα δηλαδη, εκτος αν εννοεις οτι κολυμπουσε η φετα μεσα στο λαδι... Nop κολυμπουσε στο ξιδι μαζι με αλμη και λαδι δεν ηταν πηκτό, αλλα σουπα Και να πω την αμαρτια μου δοκιμασα. 1
xifiassamsung Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 ρε μλκες τι λετε υπαρχουν τετοια ατομα? κ ψηφιζουν κ ολας?? θα τρελαθουμε τελειως μεσημεριατικα? 12
Mr_Proper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 To αστείο ειναι ότι πάντα κάποιον άλλον ξέρετε εσείς τα κάνετε όλα σωστά Εγώ ποτέ δεν έμπλεκα τις κάλτσες σε ζευγάρια πριν ή μετα το πλυντήριο και στις ντουλάπα μου υπάρχουν "100" μόνο δεξιές ή μόνο αριστερές κάλτσες σαν αποτέλεσμα...Και παρόλο που ξέρω ότι έτσι θα δοθεί λύση συνεχίζω λόγω αιώνιας συνήθειας να κάνω το ίδιο λάθος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα