Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αα. Θυμήθηκα μια γριά οταν είχα πάει στο χωριό παλιότερα. Άκουγα νομίζω Nickelback και μου είπε ότι αυτή η μουσική ειναι του Σατανά και πρέπει να παω για εξομολόγηση. Για σπάσιμο της είπα οτι ειμαι σατανιστης. Άρχισε να μου κάνει κήρυγμα μισή ωρα. Την σιχάθηκα.

Τα ήθελε ο κ****ς σου χαχα

• Like 1
  • Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα ήθελε ο κ****ς σου χαχα

Μπηχτή για τους Nickelback? Ή που της απάντησα έτσι? :)

Ε δεν αντέχω κάτι τέτοιες γριές λες και ζουνε στον μεσαίωνα.

Δημοσ.

Oι Nickelback δεν είναι ροκ, αλλά έλεγα για αυτό που της είπες, but anyway thanks for reminding me haha

Δημοσ.

έχω πιάσει μονότερμα κουβέντα σε γριά που πήγε να μου πει για την νεολαία με τα σκουλαρίκια και τα μαλλιά και την έκανα να συμφωνήσει οτι ο καθένας ντύνεται και κουρεύεται όπως του αρέσει , απλά για να με ξεφορτωθεί , την έσκασα 

Δημοσ.

Oι Nickelback δεν είναι ροκ, αλλά έλεγα για αυτό που της είπες, but anyway thanks for reminding me haha

Δεν ειναι ροκ? Και τι είναι hip hop ? :)

Ακομα και τα νεα τραγούδια τους που είναι υποδεέστερα των παλιών, ροκ θεωρούνται.

This is how you remind me. Οο κομματάρα! Το αγαπώ

έχω πιάσει μονότερμα κουβέντα σε γριά που πήγε να μου πει για την νεολαία με τα σκουλαρίκια και τα μαλλιά και την έκανα να συμφωνήσει οτι ο καθένας ντύνεται και κουρεύεται όπως του αρέσει , απλά για να με ξεφορτωθεί , την έσκασα

Ετσι θέλουν τέτοιες γριές. Έπρεπε να σκάσω την άλλη φορά με καμια μπλούζα με σχέδιο τράγου και 666 κλπ, θα πάθαινε 3 εγκεφαλικά

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι ροκ? Και τι είναι hip hop ? :)

Ακομα και τα νεα τραγούδια τους που είναι υποδεέστερα των παλιών, ροκ θεωρούνται.

Ετσι θέλουν τέτοιες γριές. Έπρεπε να σκάσω την άλλη φορά με καμια μπλούζα με σχέδιο τράγου και 666 κλπ, θα πάθαινε 3 εγκεφαλικά

Soft rock maybe. Αλλά μέχρι εκεί

• Like 2
Δημοσ.

Soft rock maybe. Αλλά μέχρι εκεί

Κάνεις λάθος κατ εμέ αλλά οκ.

Μην βγούμε οφ τοπικ όμως γιατί θα την πλερώσω παλι εγω την νύφη. :)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θυμήθηκα κι άλλο...μικρή νόμιζα πως ο χωρισμένος σημαίνει "χωρίς μένος", δηλαδή πολύ καλός άνθρωπος χωρίς κακία.

Δημοσ.

Θυμήθηκα κι άλλο...μικρή νόμιζα πως ο χωρισμένος σημαίνει "χωρίς μένος", δηλαδή πολύ καλός άνθρωπος χωρίς κακία.

Καλό:)

Δημοσ.

Τι στο... Πρώτη φορά το άκουσα τώρα και αμέσως μου ήρθε ότι το έχει κατακλέψει η Πρωτοψάλτη.
Δημοσ.

Τι στο... Πρώτη φορά το άκουσα τώρα και αμέσως μου ήρθε ότι το έχει κατακλέψει η Πρωτοψάλτη.

Το έκανε διασκευή. Κοινώς, κλέψιμο. Όπως πολλοί Έλληνες τραγουδιστές κάνουν με ξένα τραγούδια

Κανονική / επίσημη διασκευή στα ελληνικά είναι, καμία αντιγραφή ή 'κλέψιμο'.

Ε αντιγραφή στην καλύτερη. Το διασκευή αυτο είναι, απλά ακούγεται πιο 'Νορμάλ '.

Δημοσ.

Κανονική / επίσημη διασκευή στα ελληνικά είναι, καμία αντιγραφή ή 'κλέψιμο'.

Εξαρτάται αν το βλέπεις το θέμα νομικά ή καλλιτεχνικά όμως ε;

Δημοσ.

Το έκανε διασκευή. Κοινώς, κλέψιμο. Όπως πολλοί Έλληνες τραγουδιστές κάνουν με ξένα τραγούδια

Ε αντιγραφή στην καλύτερη. Το διασκευή αυτο είναι, απλά ακούγεται πιο 'Νορμάλ '.

Δε θα κάτσω να σχολιάσω πόσο λάθος είναι αυτά που γράφεις, απλά θα πω μπράβο γιατί δε θα μπορούσες να είσαι περισσότερο αντιπροσωπευτικός του θέματος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...