Iris_89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αα. Θυμήθηκα μια γριά οταν είχα πάει στο χωριό παλιότερα. Άκουγα νομίζω Nickelback και μου είπε ότι αυτή η μουσική ειναι του Σατανά και πρέπει να παω για εξομολόγηση. Για σπάσιμο της είπα οτι ειμαι σατανιστης. Άρχισε να μου κάνει κήρυγμα μισή ωρα. Την σιχάθηκα. Τα ήθελε ο κ****ς σου χαχα 1
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Τα ήθελε ο κ****ς σου χαχα Μπηχτή για τους Nickelback? Ή που της απάντησα έτσι? Ε δεν αντέχω κάτι τέτοιες γριές λες και ζουνε στον μεσαίωνα.
Iris_89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μπηχτή για τους Nickelback? Ή που της απάντησα έτσι? Ε δεν αντέχω κάτι τέτοιες γριές λες και ζουνε στον μεσαίωνα. Oι Nickelback δεν είναι ροκ, αλλά έλεγα για αυτό που της είπες, but anyway thanks for reminding me haha
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μπηχτή για τους Nickelback? Ή που της απάντησα έτσι? Ε δεν αντέχω κάτι τέτοιες γριές λες και ζουνε στον μεσαίωνα. έχω πιάσει μονότερμα κουβέντα σε γριά που πήγε να μου πει για την νεολαία με τα σκουλαρίκια και τα μαλλιά και την έκανα να συμφωνήσει οτι ο καθένας ντύνεται και κουρεύεται όπως του αρέσει , απλά για να με ξεφορτωθεί , την έσκασα
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Oι Nickelback δεν είναι ροκ, αλλά έλεγα για αυτό που της είπες, but anyway thanks for reminding me hahaΔεν ειναι ροκ? Και τι είναι hip hop ? Ακομα και τα νεα τραγούδια τους που είναι υποδεέστερα των παλιών, ροκ θεωρούνται. This is how you remind me. Οο κομματάρα! Το αγαπώ έχω πιάσει μονότερμα κουβέντα σε γριά που πήγε να μου πει για την νεολαία με τα σκουλαρίκια και τα μαλλιά και την έκανα να συμφωνήσει οτι ο καθένας ντύνεται και κουρεύεται όπως του αρέσει , απλά για να με ξεφορτωθεί , την έσκασα Ετσι θέλουν τέτοιες γριές. Έπρεπε να σκάσω την άλλη φορά με καμια μπλούζα με σχέδιο τράγου και 666 κλπ, θα πάθαινε 3 εγκεφαλικά 1
Iris_89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειναι ροκ? Και τι είναι hip hop ? Ακομα και τα νεα τραγούδια τους που είναι υποδεέστερα των παλιών, ροκ θεωρούνται. This is how you remind me. Οο κομματάρα! Το αγαπώ Ετσι θέλουν τέτοιες γριές. Έπρεπε να σκάσω την άλλη φορά με καμια μπλούζα με σχέδιο τράγου και 666 κλπ, θα πάθαινε 3 εγκεφαλικά Soft rock maybe. Αλλά μέχρι εκεί 2
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Soft rock maybe. Αλλά μέχρι εκεί Κάνεις λάθος κατ εμέ αλλά οκ. Μην βγούμε οφ τοπικ όμως γιατί θα την πλερώσω παλι εγω την νύφη. 1
idomeneas7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Θυμήθηκα κι άλλο...μικρή νόμιζα πως ο χωρισμένος σημαίνει "χωρίς μένος", δηλαδή πολύ καλός άνθρωπος χωρίς κακία.
Glikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Θυμήθηκα κι άλλο...μικρή νόμιζα πως ο χωρισμένος σημαίνει "χωρίς μένος", δηλαδή πολύ καλός άνθρωπος χωρίς κακία. Καλό
Pankar95 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 This is how you remind me. Οο κομματάρα! Το αγαπώ Τι στο... Πρώτη φορά το άκουσα τώρα και αμέσως μου ήρθε ότι το έχει κατακλέψει η Πρωτοψάλτη.
scullyist Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 το έχει κατακλέψει Κανονική / επίσημη διασκευή στα ελληνικά είναι, καμία αντιγραφή ή 'κλέψιμο'.
Glikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Τι στο... Πρώτη φορά το άκουσα τώρα και αμέσως μου ήρθε ότι το έχει κατακλέψει η Πρωτοψάλτη. Το έκανε διασκευή. Κοινώς, κλέψιμο. Όπως πολλοί Έλληνες τραγουδιστές κάνουν με ξένα τραγούδια Κανονική / επίσημη διασκευή στα ελληνικά είναι, καμία αντιγραφή ή 'κλέψιμο'. Ε αντιγραφή στην καλύτερη. Το διασκευή αυτο είναι, απλά ακούγεται πιο 'Νορμάλ '.
scullyist Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Όχι και όχι. Αλλά βαριέμαι τα περαιτέρω, οπότε agree to disagree και συνέχεια στο πρόγραμμα.
defacer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Κανονική / επίσημη διασκευή στα ελληνικά είναι, καμία αντιγραφή ή 'κλέψιμο'. Εξαρτάται αν το βλέπεις το θέμα νομικά ή καλλιτεχνικά όμως ε;
BadBoy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το έκανε διασκευή. Κοινώς, κλέψιμο. Όπως πολλοί Έλληνες τραγουδιστές κάνουν με ξένα τραγούδια Ε αντιγραφή στην καλύτερη. Το διασκευή αυτο είναι, απλά ακούγεται πιο 'Νορμάλ '. Δε θα κάτσω να σχολιάσω πόσο λάθος είναι αυτά που γράφεις, απλά θα πω μπράβο γιατί δε θα μπορούσες να είσαι περισσότερο αντιπροσωπευτικός του θέματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα