Glikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν συνεχίζω το θέμα με τους Nickelback διότι είναι μάταιο. Παλιότερα μου είχαν πει ότι και καλα αν πάει κάποιος σε νεκροταφείο 12 τα μεσάνυχτα θα δει πνεύματα και άλλα συναφή. Προφανώς εκείνη η ώρα ήταν"επικίνδυνη".
Iris_89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν συνεχίζω το θέμα με τους Nickelback διότι είναι μάταιο. Παλιότερα μου είχαν πει ότι και καλα αν πάει κάποιος σε νεκροταφείο 12 τα μεσάνυχτα θα δει πνεύματα και άλλα συναφή. Προφανώς εκείνη η ώρα ήταν"επικίνδυνη". Πωωω, ας μη πιάσω τις προκαταλήψεις που μου έχουν πει.. "Μην τρως τα νύχια σου μετά τις 12, τρως κόκκαλα των νεκρών(1000 φορές να μου έλεγαν πως θα γίνω gremlin) "Μην κοιμάσαι ανάποδα, έτσι κοιμάται ο Αντίχριστος" (βρε τον μπαγάσα), "Μην βρίζεις γιατί θα σε τιμωρήσει ο Θεός" (θα' λεγα τώρα κάτι αλλά έχε χάρη..) 2
Glikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Πωωω, ας μη πιάσω τις προκαταλήψεις που μου έχουν πει.. "Μην τρως τα νύχια σου μετά τις 12, τρως κόκκαλα των νεκρών(1000 φορές να μου έλεγαν πως θα γίνω gremlin) "Μην κοιμάσαι ανάποδα, έτσι κοιμάται ο Αντίχριστος" (βρε τον μπαγάσα), "Μην βρίζεις γιατί θα σε τιμωρήσει ο Θεός" (θα' λεγα τώρα κάτι αλλά έχε χάρη..) Χαχα! Α καλά έχω ακούσει και εγώ my fair share από προκαταλήψεις. Αυτό με το να κοιμάσαι ανάποδα νομίζω το έχω ακούσει και εγώ. Αλλά δεν κατάλαβα, λένε ανάποδα του στυλ το κεφάλι εκει που κανονικά ακουμπάνε τα πόδια? Εχω ακούσει και ότι το κεφάλι πρέπει να κοιτάει νότο. (ή βορρά δεν ειμαι σίγουρος). Επίσης εχω ακούσει οτι αν λες συνέχεια " άστο διάολο" θα σου εμφανιστεί ο βελζεβούλης.
Iris_89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Χαχα! Α καλά έχω ακούσει και εγώ my fair share από προκαταλήψεις. Αυτό με το να κοιμάσαι ανάποδα νομίζω το έχω ακούσει και εγώ. Αλλά δεν κατάλαβα, λένε ανάποδα του στυλ το κεφάλι εκει που κανονικά ακουμπάνε τα πόδια? Εχω ακούσει και ότι το κεφάλι πρέπει να κοιτάει νότο. (ή βορρά δεν ειμαι σίγουρος). Επίσης εχω ακούσει οτι αν λες συνέχεια " άστο διάολο" θα σου εμφανιστεί ο βελζεβούλης. Αυτό με το κεφάλι που ακουμπάει στα πόδια, δηλαδή ποια η λογική? Το τελευταίο δεν το σχολιάζω καν...
Glikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αυτό με το κεφάλι που ακουμπάει στα πόδια, δηλαδή ποια η λογική? Το τελευταίο δεν το σχολιάζω καν... Χωρίς λογική. Καλά το τελευταίο είναι old time classic.
Adon1s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Κατι παιζει και με τον συνδυασμο μεσανυχτων,να κοιτιεσαι σε καθρεφτη και να λες "ματωμενη παρθενα" ή "ματωμενη νυφη" ή "παρθενα νυφη" , κατι τετοιο. Και εμφανιζεται μια τετοια,λεει.
Glikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ε δεν ξέρω Ειναι και ανάλογα τα πιστεύω του καθενός. Beetlejuice. Beetlejuice. Beetlejuice.
idomeneas7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ενα πρόσφατο που άκουσα: αν ένα παιδί είναι ανάποδα συχνά, θα γίνει έξυπνο επειδή θα πηγαίνει περισσότερο αίμα στον εγκέφαλο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Κατι παιζει και με τον συνδυασμο μεσανυχτων,να κοιτιεσαι σε καθρεφτη και να λες "ματωμενη παρθενα" ή "ματωμενη νυφη" ή "παρθενα νυφη" , κατι τετοιο. Και εμφανιζεται μια τετοια,λεει. εγώ είπα "σιδηρά παρθένα" και ακούστηκαν iron maiden από τα ηχεία (τα είχα κλειστά)
groot Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 εγώ είπα "σιδηρά παρθένα" και ακούστηκαν iron maiden από τα ηχεία (τα είχα κλειστά) Με Di'Anno ή με Dickinson;
*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 <p>Κατι παιζει και με τον συνδυασμο μεσανυχτων,να κοιτιεσαι σε καθρεφτη και να λες "ματωμενη παρθενα" ή "ματωμενη νυφη" ή "παρθενα νυφη" , κατι τετοιο. Και εμφανιζεται μια τετοια,λεει.</p> Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary. Έφτασεεεεεεεεε. Tabasco να βάλω? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα