Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχαχα Τι μου θύμισες..Είμαι στο σπίτι της θείας και φτιάχνει ποπ-κορν στην κατσαρόλα, δεν θυμάμαι αν την είχε αφήσει ανοιχτή ή κλειστή αλλά όλη η κουζίνα γέμισε ποπ-κορν! Είχαμε σκάσει στο γέλιο..

Θα πόνταρα στο ανοιχτή! :D

• Like 2
  • Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πόνταρα στο ανοιχτή! :D

Μην το λες..Παίζει να είχε βάλει πολλά μέσα και να πετάχτηκε το καπάκι! B)  Έχουν περάσει και καμιά δεκαριά χρόνια τουλάχιστον και δεν θυμάμαι. Πάντως είχε φάση, φαντάσου όλο το πάτωμα με ποπ κορν και εμάς να ανοίγουμε το στόμα μπας και φάμε κανένα από αυτά που πετάγονται!

• Like 4
Δημοσ.

2 δικα μου πολυ συντομα και πολυ χαζα :D

μικρος μεναμε κοντα σε ενα μαγαζι με ζωοτροφες που το ειχε ο "στρατης"... λοιπον εγω μαζευα δραχμες για χαρτζιλικι απο πατερα παπου κλπ και καποτε επρεπε να τα κανω χαρτινα... και ο πατερας μου ειπε θα παμε στου στρατη να μας δωσει χαρτινα... εγω παντως νομιζα οτι θα του διναμε πχ 10 δραχμες και αυτος ηταν υποχρεωμενος να μας δωσει πχ 2 δεκαχιλιαρα... οταν μας εδωσε το αντιστοιχο σε χαρτινο μου εκανε ταιραστια αρνητικη εντυπωση, και εκανα 2-3 μηνες να το καταλαβω γιατι και πως εγινε αυτο... ειχα μαλιστα ξαναπαει 2-3 φορες για να μου τα κανει χοντρα :P

1ο ετος στην σχολη, πεταξα τελειως φυσιολογικα, σε τμημα νεοτερης ιστοριας και σε ερωτηση καθηγητη για Β ΠΠ σχετικα με το που εγινε η μαχη του ελ αλαμειν!... μεχρι τοτε , νομιζα οτι το ελ αλαμειν ηταν στην.............. ΚΟΥΒΑ!!!

μετα εγινα απο τους καλυτερους στην σχολη βεβαια :devil:

Δημοσ.

Αλλο που θυμήθηκα.Μια συμμαθήτριά μου πίστευε μέχρι τα 17 της ότι μένεις έγκυος από φιλί (το σεξ δεν υπήρχε καν σαν ιδέα για αυτήν) και μάλιστα αφού αρραβωνιαστείς και μετά. Όταν ανέλαβα να της εξηγήσω πως γίνονται τα παιδιά, έμεινε με το στόμα ανοικτό.Η πλάκα είναι ότι δεν προέρχονταν απο καμιά θρησκόληπτη/συντηρητική οικογενεια απλά κανείς ποτέ δεν της το είχε εξηγήσει. Και γενικά κατά καιρούς έχω ακούσει από άτομα διάφορα κουλά για το σεξ/αντισύλληψη. Π.χ. μία νόμιζε πως αν πάει τουλέτα μετά, δε θα μείνει έγκυος (ήταν 16 τότε, και πολύ τυχερή που ήταν κι ένας μεγαλύτερος στην παρέα και της εξηγησε τι και πως).

εγώ θυμάμαι ότι στα 14 μου εντυπωσιάστηκα όταν κατάλαβα ότι η Μ.Βρεταννια ήταν πολλά μικρά νησιά ενωμένα, ενώ ακόμα μικρότερη 6-7 χρονών θεωρούσα ότι μπορούσα να μιλήσω αγγλικά αν απλά προσέθετα στην καταληξη της λέξης το -εισον,π.χ. βιβλιο= βιβλιεισον και ορίστε μιλούσα αγγλικά.. :-D

• Like 1
Δημοσ.

επισης, σε μια συζητηση με τον πατερα μου χ χρονων,μικρος παντως, μου ειπε οτι για να πουν τον καιρο στις ειδησεις σηκονονται ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ και μετρανε στην ατμοσφαιρα τα δικα τους... ετσι οταν εβλεπα αεροπλανο που βγαζει ασπρο απο πισω chemtrail φαση ελεγα , να ο "δορυφορος καιρου" πολλες φορες μαλιστα προσπαθουσα να μαντεψω και απο ποιο καναλι, πχ αντεννα αλτερ κλπ....

το οτι ηταν ΠΟΛΛΟΙ  "δορυφοροι καιρου" στο αερα δεν με ξαφνιαζε καθολου, και το πιστευα μεχρι να το μαθει και να με διορθωσει με κλαμματα στα ματια ο κολλητος μου, σε ηλικια 15-17 χρονονε :P

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/7/2015 στις 10:16 ΜΜ, paylidis είπε

γιατι ξερω κοπέλα, συμφοιτητρια (σε ΑΕΙ), τότε θα ταν 20-21, που εστειλε γράμμα στον εαυτό της..!

Μπορεί να ήθελε να κατοχυρώσει πνευματικά δικαιώματα για στίχους, κείμενο κλπ. Το έχω ακούσει να το κάνουν στιχουργοί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/7/2015 στις 3:47 ΜΜ, Mr_Proper είπε

Εγώ ποτέ δεν έμπλεκα τις κάλτσες σε ζευγάρια πριν ή μετα το πλυντήριο και στις ντουλάπα μου υπάρχουν "100" μόνο δεξιές ή μόνο αριστερές κάλτσες σαν αποτέλεσμα...

Δεν εχω συναντησει δεξιες ή αριστερες καλτσες.

Εκτος και αν μιλαμε για πολιτικες πεποιθησεις,που παλι δεν εχω συναντησει.

Κατσε,μπερδευτηκα.Τι συζητουσαμε;

Edit

Τωρα το ειδα.Τι διαολο σας εχει πιασει και ξεθαβετε νεκρα θεματα;

Σας βλεπω τελευταια και ξεθαβετε θεματα τετραετιας,σας τελειωσαν τα φετινα ;

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.
Στις ‎3‎/‎10‎/‎2016 στις 10:14 ΜΜ, opcorsa είπε

επισης, σε μια συζητηση με τον πατερα μου χ χρονων,μικρος παντως, μου ειπε οτι για να πουν τον καιρο στις ειδησεις σηκονονται ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ και μετρανε στην ατμοσφαιρα τα δικα τους... ετσι οταν εβλεπα αεροπλανο που βγαζει ασπρο απο πισω chemtrail φαση ελεγα , να ο "δορυφορος καιρου"

Κι εγω αυτό ηξερα μικρος, ότι αυτα τα αεροπλάνα κανουν προγνωση καιρου.

Σημερα λενε ότι ψεκαζουν με επικίνδυνες ουσιες τον πληθυσμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...