Radiant Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, Ως γνωστόν σήμερα και χθες κόβουμε κανονικά εισιτήριο. Παρόλα αυτά ακούστηκε χθες σε κάποιο κανάλι ότι οι άνεργοι δε χρειάζεται να κόψουν εισιτήριο το σκ. Ψάχνω και βρίσκω ότι αυτή τη βδομάδα ανακοινώθηκε ότι για τους άνεργους με ενεργό δελτίο ανεργίας προβλέπονται δωρεάν μετακινήσεις..αλλά δε λέει πουθενά από πότε θα τεθεί σε ισχύ αυτό το μέτρο. Ξέρει κανείς αν σήμερα χρειάζεται λοιπόν οι άνεργοι να κόψουν εισιτήριο; 1
gia_nnis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 εγω ξερω οτι το Σ/Κ χτυπανε ολοι εισιτηριο και δωρεαν ειναι 13,14 /7
optimistic_83 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Σε καποια site εχει γραφτει οτι οι ανεργοι θα μετακινουνται δωρεαν αλλα κατι πιο επισημο δεν εχω δει. Αν ισχυε κατι τετοιο θα το εγραφε στο site του ΟΑΣΑ η ακομα και στο site του ΟΑΕΔ. Η δωρεαν μετακινηση των ανεργων με τα μεσα μεταφορας ηταν απο τις δεσμευσεις της κυβερνησης. Τοσα χρονια με τοσους ανεργους ειναι καταντια για το ελληνικο κρατος να μην μπορει να εξασφαλισει εστω την δωρεαν μετακινηση τους με τα μεσα μεταφορας 1
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 εγω ξερω οτι το Σ/Κ χτυπανε ολοι εισιτηριο και δωρεαν ειναι 13,14 /7 Δεν υποτιθεται οτι αυτο ισχυει λογω τραπεζικης αργιας???Το λεω αυτο γιατι απο οσο γνωριζω η τραπεζικη αργια ειναι μεχρι και αυριο την Δευτερα εκτως και αν ανακοινωθει κατι αλλο.
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Επειδή και σε εμένα μου είπε ένας φίλος μου οτι όποιος είναι γραμμένος στον ΟΑΕΔ θα μπαίνει δωρεάν σε όλα τα ΜΜΜ (ασχέτως αργίας), αυτό δεν ισχύει και θα περάσουν κάποιον νόμο μόνο για μακροχρόνια άνεργους, άρα θα βάλουν κάποια κριτήρια. Για την αργία που υπάρχει τώρα, ο άνεργος μπαίνει κανονικά δωρεάν όπως και όλοι οι υπόλοιποι, για το ΣΚ δεν ισχύει η δωρεάν μετακίνηση.
Miracle Worker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Κατά τη γνώμη μου, καλύτερα να το κάνουν μειωμένο σαν το φοιτητικό. 1
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Παιδιά η άνεργοι έχουν δωρεάν τώρα δεν ξέρω αν γενικά οι άνεργοι ή οι μακροχρόνια άνεργοι. Πάντως έχει ψηφιστεί. Η δωρεάν μετακίνηση ισχύει για τα μέσα που υπάγονται στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος Αθηνών – Πειραιά, Τραμ, Λεωφορεία και Τρόλεϊ). Για να δοθεί η συγκεκριμένη έγκριση υπεγράφη κοινή υπουργική απόφαση 40580/3128 των Υπουργείων Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Οικονομικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β1293/30.06.15) που κυρώθηκε με τον Ν. 4331 (ΦΕΚ Α69/02.07.15). www.dikaiologitika.gr 2
Expertr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 <p> Παιδιά η άνεργοι έχουν δωρεάν τώρα δεν ξέρω αν γενικά οι άνεργοι ή οι μακροχρόνια άνεργοι. Πάντως έχει ψηφιστεί.<br /> <br /> Η δωρεάν μετακίνηση ισχύει για τα μέσα που υπάγονται στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος Αθηνών – Πειραιά, Τραμ, Λεωφορεία και Τρόλεϊ). Για να δοθεί η συγκεκριμένη έγκριση υπεγράφη κοινή υπουργική απόφαση 40580/3128 των Υπουργείων Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Οικονομικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β1293/30.06.15) που κυρώθηκε με τον Ν. 4331 (ΦΕΚ Α69/02.07.15).<br /> <br /> www.dikaiologitika.gr<br /> </p><p> </p><p>Με ποιον τροπο ομως θα το ξερει ο ελεγκτης;</p>
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 <p></p><p> </p><p> Με ποιον τροπο ομως θα το ξερει ο ελεγκτης;</p> Αυτο δεν το ξερω ουτε εγω λογικα υπαρχουν δυο επιλογες Α εκτυπωνεις απο το site του ΟΑΕΔ βεβαιωση οτι εισαι ανεργος Β Σου κοβουν προστιμω και μετα πας και το σβηνεις
Radiant Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Έκανα ερώτηση σε 2 υπεύθυνους Σταθμού(αυτοί στο γυάλινο κουβούκλιο με το θυροτηλέφωνο). Ο ένας είπε κατηγορηματικά ότι δείχνεις την κάρτα και είσαι οκ. Ο άλλος είπε ότι δεν έχει έρθει καμία επίσημη ενημέρωση και ότι ψάχνοντας και ο ίδιος ήταν στο ίδιο σημείο με εμάς, να μην γνωρίζει δηλαδή. Συζητώντας καταλήξαμε στο ότι θα είναι στην κρίση του ελεγκτή αυτό...αλλά αν και αυτοί δε γνωρίζουν τότε δεν ξέρω τι γίνεται. Στο πήγαινε δεν έκοψα, στο έλα έκοψα. Για την ώρα μέχρι Τρίτη όπως όλοι δωρεάν. Το ξεχνάμε για να δούμε τι θα γίνει λοιπόν με τα τεκταινόμενα.
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Έκανα ερώτηση σε 2 υπεύθυνους Σταθμού(αυτοί στο γυάλινο κουβούκλιο με το θυροτηλέφωνο). Ο ένας είπε κατηγορηματικά ότι δείχνεις την κάρτα και είσαι οκ. Ο άλλος είπε ότι δεν έχει έρθει καμία επίσημη ενημέρωση και ότι ψάχνοντας και ο ίδιος ήταν στο ίδιο σημείο με εμάς, να μην γνωρίζει δηλαδή. Συζητώντας καταλήξαμε στο ότι θα είναι στην κρίση του ελεγκτή αυτό...αλλά αν και αυτοί δε γνωρίζουν τότε δεν ξέρω τι γίνεται. Στο πήγαινε δεν έκοψα, στο έλα έκοψα. Για την ώρα μέχρι Τρίτη όπως όλοι δωρεάν. Το ξεχνάμε για να δούμε τι θα γίνει λοιπόν με τα τεκταινόμενα. Toυ εχει πει κανενας οτι εχει καταργηθει η καρτα ανεργειας
Radiant Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Toυ εχει πει κανενας οτι εχει καταργηθει η καρτα ανεργειας Αυτή πραγματικά ήταν μια συζήτηση που δεν άνοιξα...πως θα αποδείξεις οτι είσαι πλέον ανεργος.
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Αυτή πραγματικά ήταν μια συζήτηση που δεν άνοιξα...πως θα αποδείξεις οτι είσαι πλέον ανεργος. Τυπικα και με νομιμη ισχυ ανεργος εισαι μονο με βεβαιωση του ΟΑΕΔ στην οποια ισχυει για 5 μερες εργασιμες, οποτε μια επιλογη ειναι η ατυπη εκτυπωση του profile σου απο τις ηλεκτρονικες υπηρεσιες του ΟΑΕΔ η οποια δεν μετραει και πολυ ή οπως ειπα σου κοβουν προστιμο μετα πας στον ΟΑΕΔ σου δινει την βεβαιωση και πας και την σβηνεις. 2
Radiant Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Τυπικα και με νομιμη ισχυ ανεργος εισαι μονο με βεβαιωση του ΟΑΕΔ στην οποια ισχυει για 5 μερες εργασιμες, οποτε μια επιλογη ειναι η ατυπη εκτυπωση του profile σου απο τις ηλεκτρονικες υπηρεσιες του ΟΑΕΔ η οποια δεν μετραει και πολυ ή οπως ειπα σου κοβουν προστιμο μετα πας στον ΟΑΕΔ σου δινει την βεβαιωση και πας και την σβηνεις. Ακριβώς αυτά σκεφτόμουν και γώ και...έκοψα εισιτήριο στο τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις