Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ξέρετε πόσο κοστίζει η τιμή του μετρό από τον ΟΣΕ για το αεροδρόμιο,πότε ισχύουν τα μειωμένα εισιτήρια και πόσο χρόνο χρειάζεται; ευχαριστώ!

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα μου επαναφέρατε το rant που με κόπο είχα καταπιέσει.  :mad:

Πάω προχθές να πάρω το χαρτί από το ΚΕΠ, διότι δεν παίζει εκτυπωτής και η γηραιά κυρία με κατσάδιασε γιατί δεν χρησιμοποιώ τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ. Της πέταξα ότι δεν έχω εκτυπωτή, αλλά μάλλον δεν το κατάλαβε. Συνέχισε να επαναλαμβάνει "μα είναι τόσο απλό, τόσο απλό", οπότε συμφώνησα για να τελειώνουμε.

Δηλαδή, ήμαρτον, πρέπει να σκάσω ένα 100ευρω σε εκτυπωτή και μελάνια για ένα κωλόχαρτο που βγάζει σε 1 λεπτό; Ή μήπως είναι προτιμότερο να το κατεβάσω σε pdf, να το αποθηκεύσω σε στικάκι και να πάω να το εκτυπώσω σε φωτοτυπάδικο για το αστρονομικό ποσό των 10 λετπών του ευρώ; Φαντάζομαι ο χρόνος του φωτοτυπά, που με χαρά με εξυπηρετεί, είναι ασήμαντος μπροστά στο θείο έργο που αυτή επιτελεί. Σημειωτέον, ήταν 3 υπάλληλοι και εγώ ο μόνος 'πελάτης'. Δε θέλω να είμαι αγενής, αλλά μερικοί από δαύτους δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Πραγματικά, δεν ντρέπονται λίγο, δεν σκέφτονται ότι απέναντι τους έχουν έναν άνεργο μιας άλφα ηλικίας, που μπορεί να βρίσκεται σε χάλια ψυχολογική κατάσταση; Τι να πει κανείς, λίγο επαγγελματισμός ρε γαμώτο.

Πραγματικά δεν νιώθουν μερικοί... έχουν βολευτεί εκεί εδώ και κάτι χρόνια και το μόνο τους άγχος είναι τι θα μαγειρεψουν όταν γυρίσουν σπίτι... Μακάρι να είχαν νιώσει ανεργία να δουν την γλύκα...

Επίσης κάτι άλλο... Πήγα με μετρό μέχρι Δουκίσσης και μετά με προαστιακό προς αεροδρόμιο (γιατί είχε αυτοκτονήσει ένας τύπος εκείνη την μέρα στον Ελαιώνα). Μου είπαν απο το γκισέ ότι ισχύει κανονικά το χαρτία ανεργίας και σε προαστιακό αν πας προς αεροδρόμιο, αφού και το εισιτήριο είναι το ίδιο. Τώρα δεν ξέρω αν ίσχυε για εκείνη την μέρα μόνο ή γενικά, αλλά νομίζω ότι ο υπάλληλος για γενικά μου το είπε.

Καλησπέρα,

ξέρετε πόσο κοστίζει η τιμή του μετρό από τον ΟΣΕ για το αεροδρόμιο,πότε ισχύουν τα μειωμένα εισιτήρια και πόσο χρόνο χρειάζεται; ευχαριστώ!

Νομίζω 7 παίζει να είναι το μειωμένο... τσέκαρε στην σελίδα του προαστιακού για να εισαι πιο σίγουρος

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

για αεροδρομιο ειναι δωρεαν τουλαχιστον με το λεωφορείο πιυ ειχα παει εγω
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εννοω οτι για να μπορεσουν να κανουν ολο αυτο που ειναι θετικο φυσικα,επρεπε παραλληλα να βγαλουν το κερδος απο αλλου.οποτε πηδαν τους υπολοιπους και σου λενε οριστε.καναμε κοινωνικη πολιτικη.

• Like 3
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας. Είμαι εγγεγραμμενη στον ΟΑΕΔ και ξέχασα να ανανεώσω την μήνα ανεργίας για τα μέσα. Απλά χάνω τον μήνα ανεργίας ή όλους τους μήνες μέχρι τώρα; Τον επόμενο μήνα θα μπορώ να το ανανεώσω;

• Like 1
Δημοσ.

^ δεν χανεις τιποτα,αν εισαι ακομα εγγεγραμμενη στον οαεδ απλα βγαζεις νεο χαρτι για τα μεσα που θα εχει αλλη ημερομηνια και θα ισχυει για εναν μηνα.. δεν επηρεαζει οτι αν χασεις τον μηνα για να βγαλεις το χαρτι των μεσων, θα πρεπει να περιμενεις μεχρι να γινει παλι 1η του μηνα

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία, μόνο την δωρεάν μετακίνηση για τα μέσα χάνω. Ο μήνας θα ισχύσει δηλαδή ως μήνας ανεργίας. Ευτυχώς! Ευχαριστώ! ☺️

Δημοσ.

Ωραία, μόνο την δωρεάν μετακίνηση για τα μέσα χάνω.

Ίσως δεν κατάλαβες ακριβώς τι σου έγραψε το Tzini παραπάνω.

Δεν χάνεις τίποτα Χρύσα. Ο μήνας για την δωρεάν μετακίνηση απλώς θα ισχύει απο την ημερομηνία

που θα εκτυπώσεις την βεβαίωση του ΟΑΕΔ.

Οπότε αν την εκτυπώσεις σήμερα, ο μήνας για την μετακίνηση θα μετράει απο σήμερα :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...