Ghost_Rider Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 γνωριζετε τι θα γινει με το ηλεκτρονικο εισιτηριο και τους ανεργους? καλη ερωτηση
Gia Chrysa Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Η ανανέωση για τη δωρεάν μετακίνηση στα ΜΜΜ έχει προθεσμία,1 μέρα πριν την ημερομηνία που λήγει και 1 μέρα μετά. Έχει περάσει αυτή η μέρα. Ετσι μου είπαν στον ΟΑΕΔ, αλλά νομίζω το γράφει και στην ιστοσελίδα για την προθεσμία.
Ghost_Rider Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Η ανανέωση για τη δωρεάν μετακίνηση στα ΜΜΜ έχει προθεσμία,1 μέρα πριν την ημερομηνία που λήγει και 1 μέρα μετά. Έχει περάσει αυτή η μέρα. Ετσι μου είπαν στον ΟΑΕΔ, αλλά νομίζω το γράφει και στην ιστοσελίδα για την προθεσμία. οποτε θες βγαζεις σαχλαμαρες σου λενε τουλαχιστον στα ΚΕΠ της περιοχης μου οποτε θελω βγαζω
Gia Chrysa Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Έχει περάσει μια εβδομάδα από την λήξη. Θα πάω αύριο στα ΚΕΠ και θα δω τι θα γινει.
Anorymous Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 γνωριζετε τι θα γινει με το ηλεκτρονικο εισιτηριο και τους ανεργους? Είχαν πει ότι θα βγάλουμε ηλεκτρονικές κάρτες για δωρεάν επιβίβαση στα μμμ, θεωρητικά θα γίνει το καλοκαίρι.
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Η ανανέωση για τη δωρεάν μετακίνηση στα ΜΜΜ έχει προθεσμία,1 μέρα πριν την ημερομηνία που λήγει και 1 μέρα μετά. Έχει περάσει αυτή η μέρα. Ετσι μου είπαν στον ΟΑΕΔ, αλλά νομίζω το γράφει και στην ιστοσελίδα για την προθεσμία. οταν σε ελεξει ο ελεκτης αν σου βγαλει κανενα μηχανημα που να χει προσβαση στα μητρωα του οαεδ και δει ποτε εκανεις την 1η ανανεωση για το χαρτι δωρεαν μετακινησεις των μμμ ελα πες μου και μενα χΔ
Gia Chrysa Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Το χαρτί γράφει την ημερομηνία που εκδόθηκε και θα φανεί ότι έχει περάσει ο μηνας. Αυτό το χαρτί έχει διάρκεια για ενα μήνα.
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 οκ προφανως εχεις την απαντηση απο μονη σου, δεν καταλαβαινω τοτε για ποιον λογο καθεσαι και ρωτας εδω..
Gia Chrysa Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ήθελα να μάθω αν ο μήνας θα μετρηθεί ή όχι ως χρόνος ανεργίας, και έμαθα ότι θα μετρηθεί.
lacrimae1983 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παιδία, ήθελα να κάνω μία ερώτηση, εγώ είμαι άνεργη αλλά όχι επιδοτούμενη πια και η βεβαίωση που τύπωσα λεει Είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ανέργων του ΟΑΕΔ, από 02/03/2016 έως και 03/08/2017. Η παρούσα εκδίδεται αυθημερόν μετά την με Αρ.Πρωτοκόλλου ........................... αίτηση του ενδιαφερόμενου, για κάθε νόμιμη χρήση. Ημερομηνία έκδοσης 03/08/2017 στην παλία που ήμουν επιδοτούμενη έγραφε Είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ανέργων του ΟΑΕΔ, από 02/03/2016 έως και ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, εμφανίζεται δε ως Επιδοτούμενος την ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Δεν θα έπρεπε και η καινούργια να λέει τουλάχιστον ως μη Επιδούμενος? Να φαίνεται αν παίρνω επίδομα ή όχι? Τι λεει η δική σας αν έχει τελειώσει το επίδομα μετά την πρώτη πρόταση? Μην είναι τίποτα λάθος και πρέπει να πάω ΟΑΕΔ να μου τυπω΄σουν.
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δεν γράφει η βεβαίωση αν παίρνεις ή οχι, γράφει οτι ήσουν εγγραμμένος στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
lacrimae1983 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Το τσέκαρα και με μια γνωστή μου και γράφει εμφανίζεται δε ως μη επιδοτούμενος την ....... Εμένα δεν το γράφει. Εσένα τι λέει;;;
eidikos33 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 αμα παιρνεις επιδομα ανεργιας γραφει οτι εισαι και επιδοτουμενος στην βεβαιωση αλλιως γραφει μονο οτι εισαι ανεργος που ειναι το προβλημα σου εσενα?
Postmort3m Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Το χαρτί γράφει την ημερομηνία που εκδόθηκε και θα φανεί ότι έχει περάσει ο μηνας. Αυτό το χαρτί έχει διάρκεια για ενα μήνα. για το αποδεικτικό ανεργίας λες? Γιατί αυτό έχει ισχύ 3 μήνες νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις