Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ανανέωση για τη δωρεάν μετακίνηση στα ΜΜΜ έχει προθεσμία,1 μέρα πριν την ημερομηνία που λήγει και 1 μέρα μετά. Έχει περάσει αυτή η μέρα. Ετσι μου είπαν στον ΟΑΕΔ, αλλά νομίζω το γράφει και στην ιστοσελίδα για την προθεσμία.

Δημοσ.

Η ανανέωση για τη δωρεάν μετακίνηση στα ΜΜΜ έχει προθεσμία,1 μέρα πριν την ημερομηνία που λήγει και 1 μέρα μετά. Έχει περάσει αυτή η μέρα. Ετσι μου είπαν στον ΟΑΕΔ, αλλά νομίζω το γράφει και στην ιστοσελίδα για την προθεσμία.

οποτε θες βγαζεις σαχλαμαρες σου λενε

τουλαχιστον στα ΚΕΠ της περιοχης μου οποτε θελω βγαζω

Δημοσ.

γνωριζετε τι θα γινει με το ηλεκτρονικο εισιτηριο και τους ανεργους?

Είχαν πει ότι θα βγάλουμε ηλεκτρονικές κάρτες για δωρεάν επιβίβαση στα μμμ, θεωρητικά θα γίνει το καλοκαίρι.

Δημοσ.

οταν σε ελεξει ο ελεκτης αν σου βγαλει κανενα μηχανημα που να χει προσβαση στα μητρωα του οαεδ και δει ποτε εκανεις την 1η ανανεωση για το χαρτι δωρεαν μετακινησεις των μμμ ελα πες μου και μενα χΔ

Δημοσ.

Το χαρτί γράφει την ημερομηνία που εκδόθηκε και θα φανεί ότι έχει περάσει ο μηνας. Αυτό το χαρτί έχει διάρκεια για ενα μήνα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία,

ήθελα να κάνω μία ερώτηση, εγώ είμαι άνεργη αλλά όχι επιδοτούμενη πια και η βεβαίωση που τύπωσα λεει 

Είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ανέργων του ΟΑΕΔ, από 02/03/2016 έως και 03/08/2017.

Η παρούσα εκδίδεται αυθημερόν μετά την με Αρ.Πρωτοκόλλου ...........................  αίτηση του ενδιαφερόμενου, για κάθε νόμιμη χρήση.
Ημερομηνία έκδοσης 03/08/2017

στην παλία που ήμουν επιδοτούμενη έγραφε Είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ανέργων του ΟΑΕΔ, από 02/03/2016 έως και ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, εμφανίζεται δε ως Επιδοτούμενος την ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Δεν θα έπρεπε και η καινούργια να λέει τουλάχιστον ως μη Επιδούμενος? Να φαίνεται αν παίρνω επίδομα ή όχι? Τι λεει η δική σας αν έχει τελειώσει το επίδομα μετά την πρώτη πρόταση? Μην είναι τίποτα λάθος και πρέπει να πάω ΟΑΕΔ να μου τυπω΄σουν.

Δημοσ.

Το τσέκαρα και με μια γνωστή μου και γράφει εμφανίζεται δε ως μη επιδοτούμενος την .......

Εμένα δεν το γράφει. Εσένα τι λέει;;;

Δημοσ.

αμα παιρνεις επιδομα ανεργιας γραφει οτι εισαι και επιδοτουμενος στην βεβαιωση αλλιως γραφει μονο οτι εισαι ανεργος

που ειναι το προβλημα σου εσενα?

Δημοσ.

Το χαρτί γράφει την ημερομηνία που εκδόθηκε και θα φανεί ότι έχει περάσει ο μηνας. Αυτό το χαρτί έχει διάρκεια για ενα μήνα.

για το αποδεικτικό ανεργίας λες? Γιατί αυτό έχει ισχύ 3 μήνες νομίζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...