Ntinaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξέρω ποιος το έχει πάρει χαμπάρι μες στην αναμπουμπούλα, ούτε από πότε έχει ξεκινήσει, το εισιτήριο από και προς το αεροδρόμιο έχει ανέβει από τα 8 στα 10Ε, προφανώς στη λογική να τα φάμε απ'τους χαζούς ξένους που έρχονται και μη σκεπτόμενοι ότι κι Έλληνες πάνε κι έρχονται στο αεροδρόμιο. Δεν ξέρω, μου χτύπησε άσχημα, μιας και δεν είχα διαβάσει ή ακούσει κάποια σχετική ανακοίνωση... ειναι καιρο αυτο μπορει κανα χρονο 1
pluss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξέρω ποιος το έχει πάρει χαμπάρι μες στην αναμπουμπούλα, ούτε από πότε έχει ξεκινήσει, το εισιτήριο από και προς το αεροδρόμιο έχει ανέβει από τα 8 στα 10Ε, προφανώς στη λογική να τα φάμε απ'τους χαζούς ξένους που έρχονται και μη σκεπτόμενοι ότι κι Έλληνες πάνε κι έρχονται στο αεροδρόμιο. Δεν ξέρω, μου χτύπησε άσχημα, μιας και δεν είχα διαβάσει ή ακούσει κάποια σχετική ανακοίνωση... Η τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική του ΟΑΣΑ ισχύει από 01/02/2016. 1
redykt Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Η διαδικασία του φακέλου ανακοινώνεται κάθε 5-10 λεπτά μέσα στους σταθμούς. Όσοι κάθονται στην ουρά πχ 1 ώρα, την ακούν τουλάχιστο 6-10 φορές. Κι όμως, επιλέγουν να περιμένουν, από το να εμπιστευτούν την ανακοίνωση. Προσωπικά κι εγώ θα περίμενα, για 2 λόγους: - η διαδικασία φτιάχτηκε στο πόδι και δεν είναι γνωστό πότε και αν θα παραλάβεις (δεν υπάρχει κανενός είδους tracking). - γιατί δεν θέλω να στείλω έντυπα ΑΜΚΑ κλπ σε ανοιχτό φάκελο χωρίς να ξέρω που θα καταλήξει (το πιθανότερο σε τίποτα σκουπίδια, εκτεθειμένο σε οποιονδήποτε). κι εγω αυτο φοβομουν και τσιμπησα το 2ωρακι μου στην ουρα 1
rus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 11 εκατομυρια ειναι στην Αθηνα? Moνo για την Αθηνα είναι το ηλ.εισιτηριο? Συν Πειραια και προαστια? Βάση των οικονομικών μας δεδομένων και η μετακινηση αυτη τη στιγμη ειναι φθηνή. Και δεν υπερβάλω καθόλου. Φτηνα ειναι 1,40€ για ένα εισιτηριο λεωφορειου?..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Moνo για την Αθηνα είναι το ηλ.εισιτηριο? Συν Πειραια και προαστια? Κι όλη την Περιφέρεια Αττικής να βάλεις, ούτε τα μισά από τα 11 εκατ που ανέφερες δεν πιάνει... 1
jakegate7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Moνo για την Αθηνα είναι το ηλ.εισιτηριο? Συν Πειραια και προαστια? Φτηνα ειναι 1,40€ για ένα εισιτηριο λεωφορειου?.. Αν το σκεφτεις ως μια σταση = 1,40 φαινεται ακριβο Ομως με το 1,40 μπορεις να πας απο την μια ακρη της πολης στην αλλη = φθηνο Εδω ερχεται το ηλ. εισητηριο για να το κανει πιο δικαιο. Βεβαια μην νομιζεις οτι θα πληρωνεις 20-30 λεπτα για μια σταση. Στο αρχικο σου ερωτημα ειναι φθηνο γιατι με μολις 30 ευρω (15 το μειωμενο για χαμηλα εισοδηματα,ανεργους,ηλικιωμενους,κτλπ) χωρις κανενα περιορισμο (πχ στις ωρες αιχμης) πας οπου θες οσο θες. Ειναι ξεκαθαρα φθηνο για αυτα που προσφερει 3
pontez2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Φτηνα ειναι 1,40€ για ένα εισιτηριο λεωφορειου?.. Aπό τα φθηνότερα στην Ευρώπη. Και με την ηλεκτρονικη κάρτα γινεται ακομα πιο φθηνό. Στο Ελσινκι ας πουμε μια διαδρομη κοστίζει γυρω στα 4 ευρώ. 1
Ntinaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Aπό τα φθηνότερα στην Ευρώπη. Και με την ηλεκτρονικη κάρτα γινεται ακομα πιο φθηνό. Στο Ελσινκι ας πουμε μια διαδρομη κοστίζει γυρω στα 4 ευρώ. νορβηγια στο μπεργκεν 5.5 ευρω το απλο εισιτηριο λεωφορειου. FML
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 νορβηγια στο μπεργκεν 5.5 ευρω το απλο εισιτηριο λεωφορειου. FML Aπό τα φθηνότερα στην Ευρώπη. Και με την ηλεκτρονικη κάρτα γινεται ακομα πιο φθηνό. Στο Ελσινκι ας πουμε μια διαδρομη κοστίζει γυρω στα 4 ευρώ. Κάποιος να μας πει πόσο έχουν οι συγκοινωνίες και στον Καναδά, στο Μονακό, στο Λουξεμβούργο, στην Ελβετία, στο Ντουμπάι κοκ, για να δούμε επιτέλους πόσο τυχεροί είμαστε και πόσο φθηνό είναι το εισιτήριο στην Ελλάδα... 1
pontez2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Κάποιος να μας πει πόσο έχουν οι συγκοινωνίες και στον Καναδά, στο Μονακό, στο Λουξεμβούργο, στην Ελβετία, στο Ντουμπάι κοκ, για να δούμε επιτέλους πόσο τυχεροί είμαστε και πόσο φθηνό είναι το εισιτήριο στην Ελλάδα... Ανω των 2 ευρω θυμάμαι πως ειναι στο Βερολίνο.
Miracle Worker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ενταξει, η καρτα ειναι πολυ φθηνη. Επαρχια πληρωνα 50 ευρω νομιζω μονο για λεωφορεια.
fredd0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Κάποιος να μας πει πόσο έχουν οι συγκοινωνίες στο Μονακό για να δούμε επιτέλους πόσο τυχεροί είμαστε και πόσο φθηνό είναι το εισιτήριο στην Ελλάδα... 2e one way και 6-7 το day pass. Kαι εχει μονο λεωφορεια, κι αυτα 4-5 γραμμες ολες κι ολες καλα ειστε, αραχτε
defacer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ανω των 2 ευρω θυμάμαι πως ειναι στο Βερολίνο. 2.80 το κανονικό εισιτήριο για να κινηθείς στο κεντρικό Βερολίνο, 3.40 για να πας όπου αγαπάς. Φυσικά δεν τα παίρνεις ένα ένα αν ταξιδεύεις, η τετράδα βγαίνει λίγο φτηνότερα και η μηνιαία κάρτα από 80 ως 100. 1
rus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 2.80 το κανονικό εισιτήριο για να κινηθείς στο κεντρικό Βερολίνο, 3.40 για να πας όπου αγαπάς. Φυσικά δεν τα παίρνεις ένα ένα αν ταξιδεύεις, η τετράδα βγαίνει λίγο φτηνότερα και η μηνιαία κάρτα από 80 ως 100. Ποσο κοστιζουν τα αγαθα και ποσος ειναι ο μισθος στη Γερμανια σε σχεση με την Ελλαδα?... Κι όλη την Περιφέρεια Αττικής να βάλεις, ούτε τα μισά από τα 11 εκατ που ανέφερες δεν πιάνει... Ανεφερα 11 εκατ διοτι νομιζα οτι αφορα ολη την Ελλαδα. Τελικα ποιες περιοχες αφορα, θα μου πειτε?
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Ανεφερα 11 εκατ διοτι νομιζα οτι αφορα ολη την Ελλαδα. Τελικα ποιες περιοχες αφορα, θα μου πειτε? Αφορούν το μετρό, τα αστικά λεωφορεία εντός Αττικής, τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τον προαστιακό, αν και φαντάζομαι πως θα συνεχίσει να θέλει ειδικό εισιτήριο για αεροδρόμιο και Κιάτο. Έχω μια άλλη απορία τώρα, αν έχεις ξεμείνει χωρίς εισιτήριο και θες να πάρεις λεωφορείο αλλά δεν έχεις κοντά σου σταθμό μετρό ή ηλεκτρικό, από πού θα φορτίσεις την κάρτα σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις