Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβλημα με τα ελληνικα ακουγεσαι να εχεις εσυ.

Δε παιζουμε καμμια κολοκυθια, τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Οταν παιρνεις 500ε βασικο δε μπορεις μετα να ισχυριζεσαι οτι 1,4ε ειναι λιγα για ενα εισιτηριο. Απλοικο ναι, αλλα και ρεαλιστικο. Μη κολλας στο "τριπλο" την ουσια κοιτα, οι υπολοιπο ευρωπαιοι με τα ακριβα εισιτηρια εχουν πιο φτηνα αγαθα και μεγαλυτερους μισθους.

Και αν δε σε ενδιαφερει να κανεις συζητηση οπως λες τοτε γιατι την κανεις? Mη quoταρεις το ποστ μου για να μην απανταω.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Είσαι σταθερός χρήστης των ΜΜΜ; Με 30 ευρώ/μήνα έχεις πρόσβαση σε όλα τα μέσα με απεριόριστες διαδρομές. Δεν είσαι; ε τότε πλήρωσε το εισιτήριο.

Το εισιτήριο είναι φθηνό γι' αυτό που είναι και η μηνιαία κάρτα -αντίστοιχα- πάρα πολύ φθηνή. Τα υπόλοιπα είναι να 'χουμε να λέμε..

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι μπαρες στο μετρο λειτουργουν;;

Και αν ναι με τους ανεργους τι γινεται;

Πς περνανε απο εκει;

Δημοσ.

Εσθονια 400 βασικος δωρεαν ΜΜΜ στο Ταλλινν :P

Αν ισχύει το παρακάτω:

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι για να χρησιμοποιήσει κάποιος δωρεάν τα λεωφορεία, τα τραμ, τα τρόλεϊ και τα τρένα στο Ταλίν, θα πρέπει να έχει δηλωθεί ως κάτοικος της πόλης. Αυτό, με τη σειρά του σημαίνει ότι ο δήμος θα παίρνει μερίδιο 1.000 ευρώ από τον φόρο εισοδήματος κάθε χρόνο. Στη συνέχεια, μία μία «πράσινη κάρτα» των μόλις 2 ευρώ, οι κάτοικοι της πόλης μπορούν να μετακινούνται δωρεάν.

τότε χαίρω πολύ :P

Περισσότερα (από την Guardian), εδώ

• Like 3
Δημοσ.

Οι μπαρες στο μετρο λειτουργουν;;

Και αν ναι με τους ανεργους τι γινεται;

Πς περνανε απο εκει;

Προφανώς δεν λειτουργούν

Πάντως εισαι λιγο εκτος θέματος αδερφέ, εδω συζητάμε ποιος ειναι ο πιο κοσμογυρισμενος σκληρός καρι€λης

Δημοσ.

Μένω επαρχία και αύριο θα πάω αυθημερόν για κάτι δουλειές στην Αθήνα. Θα πάω το πρωί και θα φύγω το βράδυ. Είμαι άνεργος, πάνω μου πρέπει να έχω ταυτότητα, κάρτα ανεργίας και βεβαίωση ανεργίας που θα την τυπώσω από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ;

Θα μπαίνω κανονικά στα ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο; Αυτό με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να το γνωρίζω διότι προχθές που επισκέφτηκα έναν αρχαιολογικό χώρο ο οποίος είχε δωρεάν είσοδο για ανέργους, έπρεπε να βγάλω εισιτήριο. Απλώς το εισιτήριο ήταν μηδενικού κόστους.

Καμιά σχέση το καθεστώς στους αρχαιολογικούς χώρους με τον ΟΑΣΑ. Θα έχεις μαζί σου τα δικαιολογητικά που ανέφερες, εισιτήριο δεν βγάζεις. Τα δείχνεις στον ελεγκτή σε περίπτωση ελέγχου, πρόσεχε γιατί αν τύχει και μπεις προαστιακό, δεν υπάγεται στον ΟΑΣΑ και δεν ισχύει η δωρεάν μετακίνηση.

Δημοσ.

Το 10+1 ισχύει και στην προσωποποιημένη κάρτα ή μόνο στην απρόσωπη;

Ισχυει και στις δυο αλλα ΚΑΙ στο πολλαπλό εισιτήριο

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα σημερα να βγαλω την ηλεκτρονικη καρτα με καρτα ανεργιας και μου ειπαν οτι δεν γινεται, ουτε εχουν καμια ενημερωση απο ποτε θα μπορω να βγαλω την ηλεκτρονικη καρτα για ΜΜΜ. Ξερουμε απο ποτε θα μπορουν οι ανεργοι να βγαλουν την δωρεαν καρτα για τα ΜΜΜ?

Δημοσ.

Πηγα σημερα να βγαλω την ηλεκτρονικη καρτα με καρτα ανεργιας και μου ειπαν οτι δεν γινεται, ουτε εχουν καμια ενημερωση απο ποτε θα μπορω να βγαλω την ηλεκτρονικη καρτα για ΜΜΜ. Ξερουμε απο ποτε θα μπορουν οι ανεργοι να βγαλουν την δωρεαν καρτα για τα ΜΜΜ?

Δεν υπαρχει ενημερωση γενικα , μην τρελαινεστε ακομα . Δεν αλλαζει κατι προς το παρον 

• Like 1
Δημοσ.

Την κάνω γιατί εσύ με quotαρεις ενώ σου ζήτησα από την αρχή να μην το κάνεις.

Είναι αστείο το ότι ενώ φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν έχεις ιδέα πως είναι η ζωή έξω γενικά, συνεχίζεις την καραμέλα με τα αγαθά και τους μισθούς.

Eυτυχως ομως εχεις εσυ ιδεα, και δε συνεχιζεις καμια καραμελα...

Που να ηξερα ότι δεν ηθελες quoταρισμα, γραψτο στην υπογραφη σου να ξερουμε να μην quotαρουμε.

Δημοσ.

Που να ηξερα ότι δεν ηθελες quoταρισμα, γραψτο στην υπογραφη σου να ξερουμε να μην quotαρουμε.

Έγραψα ξεκάθαρα ότι δε θέλω να συμμετάσχω σε αυτή τη διαφωνία. Αν έχεις πρόβλημα με την κατανόηση δε νομίζω ότι θα βοηθούσε να το έβαζα και στην υπογραφή.

Δημοσ.

Έγραψα ξεκάθαρα ότι δε θέλω να συμμετάσχω σε αυτή τη διαφωνία. Αν έχεις πρόβλημα με την κατανόηση δε νομίζω ότι θα βοηθούσε να το έβαζα και στην υπογραφή.

Ποτε το εγραψες, μετα το ποστ μου? Μηπως εχεις εσυ προβλημα με τη κατανοηση?

Το να εισαι συνεχως προσβλητικος δε σε βοηθαει.

Δημοσ.

Κ για λεωφορειο τερμα το χαρτινο ε?Μου μεινανε 2..

Με το χαρτι ανεργιας καλυπτομαστε ακομα?Ξερει κανεις?

Nαι, καλύπτεσαι, θα βγάλουν φαντάζομαι κάποια στιγμή ειδική ανακοίνωση.

Τα εισιτήρια θα ισχύουν για 90' προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, δηλαδή να πας και να έρθεις, αν προλαβαίνεις, ή κατά μία, όπως διάβασα κάπου;

Δημοσ.

Κ για λεωφορειο τερμα το χαρτινο ε?Μου μεινανε 2..

Με το χαρτι ανεργιας καλυπτομαστε ακομα?Ξερει κανεις?

Το τελευταίο δελτίο τύπου στο site του ΟΑΣΑ απαντά σε κάποια ερωτήματα: http://www.oasa.gr/news.php?id=funk1513

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...