Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dhmak είπε

Έκανα αίτηση 8/1 και ακόμη τίποτα. Αφου ξεκίνησανε οι παραλαβές ευελπιστώ σύντομα, να την έχω και εγώ.

Θέλει υπομονή εγώ με μία φίλη κάναμε αίτηση από τούς πρώτους στην φίλη μου η κάρτα ήρθε το Σάββατο εμένα τίποτα ακόμα

56 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

δοκιμαστε οσοι παραλαβατε αν λειτουργει αμεσα ή θελει κατι αλλο

Δοκίμασε η φίλη μου δεν είναι ακόμα ενεργοποιημένη

Δημοσ.

Αν την πάρεις από τα γκισέ πάλι δεν είναι ενεργοποιημένη; Καλά εσείς γιατί δεν πήγατε από τα γκισέ, μου ακούγεται πολύ πιο απλό, ούτε φωτό δεν χρειάζεται. Εγώ λέω να πάω αύριο πρωί. Είχα πάει ένα απόγευμα Σύνταγμα, αλλά είχε μόνο έναν υπάλληλο και μεγάλη ουρά για εισιτήρια, οπότε είπα άσ' το.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι η αίτηση που είχαμε κάνει δε ξέρουμε καν αν ισχύει αφού ήταν εντελώς φλου. Δεν λάβαμε κάποιο επιβεβαιωτικο μαιλ ούτε άνοιξε η πλατφόρμα για παρακολούθηση πορείας. Μπορεί να είναι και άκυρη με άλλα λόγια η αίτηση και να μη λειτουργεί το σύστημα. Αντίθετα αίτηση με κατάθεση φακέλου σε γκισέ που στη στελναν σπίτι είχε πάρει κάτω από 2 βδομάδες.

Αλλά από τη στιγμή που οι μπάρες μένουν ανοιχτές δε βλέπω και το λόγο για βιασύνη. Ειδικά από τη στιγμή που στους γκισεδες που κάνουν έκδοση καρτών ακόμα έχει τρελές ουρές διαρκώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τις τελευταιες μερες εχουν αρχισει παλι τον ελεγχο-εχουν κατι περιεργα "μηχανακια" χειρος για να σκαναρουν καρτες,εχω ριξει δυο μεγαλοπρεπεστατα ακυρα με χαμογελο,της φασης :ναι βεβαιως...απλα προχωρωντας προς τις ανοιχτες μπαρες και φευγοντας...ειναι ξεκαρδιστικο το σαστισμα στις φατσες τους! (τη δευτερη φορα ηταν δυο αντρες και μια γυναικα και μεινανε να κοιτιουνται...και εγω παραπατουσα γελωντας... προς την εξοδο)

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.

Έχω στείλει ηλεκτρονική αίτηση εδώ και κάνα μήνα και ακόμα περιμένω. Μετά από 100 προσπάθειες που μου έβγαζε σφάλμα, το είχε δεχτεί και μου είπε ότι υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης εξέλιξης αλλά μαντέψτε, ούτε αυτή η υπηρεσία λειτουργεί. Οργάνωση made in Greece. Και όχι τίποτα άλλο, ένα email επιβεβαίωσης "παραγγελίας" δεν ήρθε για να μην περιμένουμε και άδικα. Μάλλον θα πάω στον γκισέ να πάρω μια, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα έχω δυο εν τέλει.

Δημοσ.

Αν στείλεις τα χαρτιά στο γκισέ στην βγάζουν αμέσως? Τι χαρτιά ζητάνε? Από τη στιγμή που δεν είναι ενεργοποιημένη τι να την κάνεις?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ladakis είπε

Τύπε κάνε έναν κόπο και δοκίμασε την τωρα σε κάποιο σταθμό να δεις αν είναι ενεργή

εχω λόγο που στο λεω

Θα πρέπει να περιμένεις λίγο,καθώς δεν είμαι Αθήνα αυτό το διάστημα  :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα σήμερα, όπως κι η σύζυγος. Λογικά θα την δοκιμάσει σήμερα, καθώς έχει προγραμματίσει μετακίνηση. Η δική μου γράφει ημερομηνία έκδοσης 16/2, αλλά δεν θυμάμαι πότε έκανα αίτημα. Ήταν κοντά στις πρώτες μέρες που άνοιξε το σύστημα, δλδ περίπου 10 Ιανουαρίου (;;;). Νομίζω.

Έχει κάποια διαδικασία η "ενεργοποίηση" ή απλά περνάς την καρτούλα και βλέπεις αν λειτουργεί;

EDIT: Διάβασα παραπάνω τα μνμ που λένε ότι δεν είναι ενεργοποιημένες ακόμα :-(

Επεξ/σία από jonkyr
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Παρέλαβα σήμερα, όπως κι η σύζυγος. Λογικά θα την δοκιμάσει σήμερα, καθώς έχει προγραμματίσει μετακίνηση. Η δική μου γράφει ημερομηνία έκδοσης 16/2, αλλά δεν θυμάμαι πότε έκανα αίτημα. Ήταν κοντά στις πρώτες μέρες που άνοιξε το σύστημα, δλδ περίπου 10 Ιανουαρίου (;;;). Νομίζω.

Έχει κάποια διαδικασία η "ενεργοποίηση" ή απλά περνάς την καρτούλα και βλέπεις αν λειτουργεί;

EDIT: Διάβασα παραπάνω τα μνμ που λένε ότι δεν είναι ενεργοποιημένες ακόμα :-(

Πως σας ηρθαν?Ταχυδρομικα η με κουριερ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ταχυδρομος που σου χτυπάει το κουδουνι έρχεται και για παραλαβή πρέπει να έχεις αρ. ταυτότητας

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Dannie είπε

Πως σας ηρθαν?Ταχυδρομικα η με κουριερ?

1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Ταχυδρομος που σου χτυπάει το κουδουνι έρχεται και για παραλαβή πρέπει να έχεις αρ. ταυτότητας

Αυτό ^

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Αρ. Ταυτότητας απλά; 

Ή να επιδείξεις την ταυτότητα;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Αρ. Ταυτότητας απλά; 

Ή να επιδείξεις την ταυτότητα;

Εγω παρελαβα για συγγενή μου και απλώς έδωσα τον Α.Τ. του. Δεν έδειξα ταυτότητα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...