Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 φίλοι μου προσπάθησαν μέσω του ιντερνέτ να κάνουν αίτηση,τα συμπλήρωσαν όλα κομπλέ και στο τέλος παταγαν το κουμπί ολοκλήρωση της αίτησης και δεν γινόταν τίποτα.ηταν νεκρό,παταγαν και ξαναταγαν το κουμπί και τίποτα,δεν πήγαινε στο επόμενο στάδιο.

Έχει κολλήσει το σύστημα; Έχει λειτουργικα θέματα;

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

2 φίλοι μου προσπάθησαν μέσω του ιντερνέτ να κάνουν αίτηση,τα συμπλήρωσαν όλα κομπλέ και στο τέλος παταγαν το κουμπί ολοκλήρωση της αίτησης και δεν γινόταν τίποτα.ηταν νεκρό,παταγαν και ξαναταγαν το κουμπί και τίποτα,δεν πήγαινε στο επόμενο στάδιο.

Έχει κολλήσει το σύστημα; Έχει λειτουργικα θέματα;

Λειτουργικά θέματα κυρίως. Να σιγουρευτούν ότι η εικόνα είναι σε μικρές διαστάσεις, το όνομα να ειναι ίδιο με αυτό που εμφανίζεται στο ΑΜΚΑ και να κάνουν και μια ανανέωση. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.:lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Adanos είπε

Λειτουργικά θέματα κυρίως. Να σιγουρευτούν ότι η εικόνα είναι σε μικρές διαστάσεις, το όνομα να ειναι ίδιο με αυτό που εμφανίζεται στο ΑΜΚΑ και να κάνουν και μια ανανέωση. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.:lol:

Οι φωτογραφίες τους ηταν κάτω από 1.5mb

Ποιο είναι το όριο; 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/196993/ath-ena-card-gia-anergous-kai-amea-ksekinaei-i-energopoiisi-ton-karton-stin-idika

απο σήμερα ξεκινάει η ενεργοποιηση των καρτων για ανέργους στο ΗΔΙΚΑ.

Μπήκα στο site ηδικα  αλλα δεν βρήκα κάπου όπου μπορουμε να κάνουμε την ενεργοποίηση των καρτών.

έχει κάνει κανείς σας?? μηπως υπαρχει καπου στο site Που δεν το βλέπω ?

Δημοσ.

Μην ασχολείσαι. Το λινκ που παράθεσες είναι επανάληψη/συρραφή της ίδιας είδησης που άρχισε να δημοσιεύεται πριν από τέσσερις-πέντε ημέρες. Αναμονή.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Μην ασχολείσαι. Το λινκ που παράθεσες είναι επανάληψη/συρραφή της ίδιας είδησης που άρχισε να δημοσιεύεται πριν από τέσσερις-πέντε ημέρες. Αναμονή.

Ααα οκ σε ευχαριστω!

Δημοσ.
8 hours ago, stelios18120 said:

Οι φωτογραφίες τους ηταν κάτω από 1.5mb

Ποιο είναι το όριο; 

Κατω απο 200 για σιγουρια. Εξαλλου η φωτογραφια θα ειναι πολυ μιρη, δεν χρειαζεται τρομερη αναλυση.

Επειδη και εμενα ειχε αργησει πηρα τηλεφωνο στο 11120 και με ενημερωσαν για το κωδικο αποστολης μου και οτι βρισκεται στο υποκαταστημα της περιοχης μου.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jakegate7 είπε

Επειδη και εμενα ειχε αργησει πηρα τηλεφωνο στο 11120 και με ενημερωσαν για το κωδικο αποστολης μου και οτι βρισκεται στο υποκαταστημα της περιοχης μου.

Δηλαδή στα ΕΛΤΑ Courier έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν αν υπάρχει αποστολή και αν ναι που βρίσκεται μόνο με το όνομα του παραλήπτη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τους ειπα οτι θελω να δω σε ποιο σταδιο ειναι η ath.ena card. Με συνδεσε με μια πολυ ευγενικη κοπελα. Εδωσα ονομα και διευθυνση αποστολης και μου εδωσε tracking number

Επεξ/σία από jakegate7
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ενημερωσω  το QR  https://www.athenacard.gr/QR_request.dev μπορειτε να το βαλετε στο smartphone και να το σκαναρει απο κει!

Οποτε δεν βγαζετε τιποτα φωτοτυπια..

Δινετε:

-ταυτοτητα

-ΑΜΚΑ(οποιοδηποτε εγγραφο που αναγραφει το αμκα)

-Και το QR απο το κινητο σας.

Η διαδικασια κραταει λιγοτερο απο 3 λεπτα λογω του  QR..

Επεξ/σία από gia_nnis
Δημοσ.

Επιτέλους ενημέρωση. Ή μάλλον όχι:

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/3370262/xekinai-i-energopiisi-tis-ath-ena-card-stin-idika-gia-anergous-ke-amea

Αναφορά σε κείμενο

Σε επικοινωνία του newsbeast.gr με την ΗΔΙΚΑ επισημάνθηκε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το πότε ακριβώς θα ενεργοποιηθεί η εφαρμογή. Η ενεργοποίησή της ενδέχεται να γίνει και εντός της ημέρας, δεν αποκλείεται όμως και να μην υπάρξει σήμερα κάποια εξέλιξη.

Δλδ μπορεί και να ανοίξει, μπορεί και όχι. Τίμιο νομίζω. Αν έχει κάποιος απορία, ας μου στειλει πμ.

Αναφορά σε κείμενο

Η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοιχτή για τη διέλευση ανέργων και ΑμεΑ.

Τουλάχιστον ελπίζω αυτό να είναι σωστό. Αν και μπορεί να κλείσει επίσης. Ποιος ξέρει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα στις ειδήσεις ειδα για πρωτη φορα πως ειναι αυτες οι μπαρες... Δηλαδη βαζεις τη καρτα, αυτές ανοιγουν και περνας? δυο ατομα μαζι/κοληττά δε μπορουν να περασουν?

Στις ‎4‎/‎3‎/‎2018 στις 6:56 ΜΜ, Adanos είπε

Υ.Γ.: Στην Βιέννη το μετρό λειτουργεί ρολόι, έχουν καλοδιατηρημένους σταθμούς αν αναλογιστείς την ηλικία τους, και δεν υπάρχουν μπάρες παρά μόνο ακυρωτικά. Τσαμπατζήδες ελάχιστοι καθώς το πρόστιμο είναι 100€ και οι έλεγχοι συχνοί.

Εδώ πόσο είναι το προστιμο?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
8 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Να ενημερωσω  το QR  https://www.athenacard.gr/QR_request.dev μπορειτε να το βαλετε στο smartphone και να το σκαναρει απο κει!

Οποτε δεν βγαζετε τιποτα φωτοτυπια..

Δινετε:

-ταυτοτητα

-ΑΜΚΑ(οποιοδηποτε εγγραφο που αναγραφει το αμκα)

-Και το QR απο το κινητο σας.

Η διαδικασια κραταει λιγοτερο απο 3 λεπτα λογω του  QR..

ΑΜΚΑ γιατί;

Αφού το έχεις δώσει για το QR...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, rus είπε

Εδώ πόσο είναι το προστιμο?

Εδώ είναι το 60πλάσιο της τιμής του εισιτηρίου. Αν εσύ δηλαδή έχεις 1,4€ εισιτήριο είναι 1,4*60=84€. Αν το πληρώσεις επιτόπου νομίζω είναι το μισό, δηλαδή 42€. Αλλά θα σε γελάσω καθώς δεν έχω τύχει της περίπτωσης.

13 ώρες πριν, jakegate7 είπε

Ναι τους ειπα οτι θελω να δω σε ποιο σταδιο ειναι η ath.ena card. Με συνδεσε με μια πολυ ευγενικη κοπελα. Εδωσα ονομα και διευθυνση αποστολης και μου εδωσε tracking number

Καλά που το είπες. Θα πάρω τηλέφωνο το συντομότερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...