Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Να ενημερωσω  το QR  https://www.athenacard.gr/QR_request.dev μπορειτε να το βαλετε στο smartphone και να το σκαναρει απο κει!

Οποτε δεν βγαζετε τιποτα φωτοτυπια..

Δινετε:

-ταυτοτητα

-ΑΜΚΑ(οποιοδηποτε εγγραφο που αναγραφει το αμκα)

-Και το QR απο το κινητο σας.

Η διαδικασια κραταει λιγοτερο απο 3 λεπτα λογω του  QR..

Φωτογραφία δεν χρειάζονται?

Κάθε μήνα θα χρειάζεται φόρτιση ή γίνεται αυτόματα?

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, rus είπε

Σημερα στις ειδήσεις ειδα για πρωτη φορα πως ειναι αυτες οι μπαρες... Δηλαδη βαζεις τη καρτα, αυτές ανοιγουν και περνας? δυο ατομα μαζι/κοληττά δε μπορουν να περασουν?

Θα πεσουν κατι πισοκολλητα θα τρομαξει ο κοσμος.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρίν απο λίγο στην πρωινή εκπομπή της ερτ, ο διευθύνων σύμβουλος της ηδίκα, είπε οτι η εν λόγω πλατφόρμα (για την ενεργοποίηση των καρτών ανέργων και αμέα) βρίσκεται σε φάση δοκιμών και θα είναι διαθέσιμη σε περίπου δέκα ημέρες.

http://webtv.ert.gr/promo/06mar2018-proti-idisi/

Στο 2:35:00

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dhmak είπε

Πρίν απο λίγο στην πρωινή εκπομπή της ερτ, ο διευθύνων σύμβουλος της ηδίκα, είπε οτι η εν λόγω πλατφόρμα (για την ενεργοποίηση των καρτών ανέργων και αμέα) βρίσκεται σε φάση δοκιμών και θα είναι διαθέσιμη σε περίπου δέκα ημέρες.

Προφανώς εννοείς 10 ημέρες Ελλάδος. Είναι άλλη μονάδα μέτρησης χρόνου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα θα μου πείς !!

8/1 έκανα την αίτηση, 14/2 την εκδόσανε, 2/3 μου την έφεραν τα ελτα.

Δηλαδή έλεος.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dhmak είπε

Εμένα θα μου πείς !!

8/1 έκανα την αίτηση, 14/2 την εκδόσανε, 2/3 μου την έφεραν τα ελτα.

Δηλαδή έλεος.

Που είδες ότι στην εκδώσανε; Πήρες τηλέφωνο; Και εγώ κάπου εκεί έκανα την αίτηση. Αρχές Ιανουαρίου ακόμα περιμένω.

Δημοσ.

Μέσα στον φάκελο, υπήρχε απόδειξη απο τον ΟΑΣΑ με την ημερομηνία έκδοσης της κάρτας.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dhmak είπε

Μέσα στον φάκελο, υπήρχε απόδειξη απο τον ΟΑΣΑ με την ημερομηνία έκδοσης της κάρτας.

Όχι απλά είναι ανοργάνωτοι και γελοίοι, το δείχνουν κιόλας. :rolleyes::lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Adanos είπε

Εδώ είναι το 60πλάσιο της τιμής του εισιτηρίου. Αν εσύ δηλαδή έχεις 1,4€ εισιτήριο είναι 1,4*60=84€.

Aρα τι 100 τι 84 :mellow:

2 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Θα πεσουν κατι πισοκολλητα θα τρομαξει ο κοσμος.

Φανταζομαι περιπτωση που θα ειναι μια κορασιδα με κολαν και καποιος κολλαει από πισω της -με συγχωρεις κοπελα μου δεν εχω εισιτηριο, να περασω ε...

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rus είπε

Aρα τι 100 τι 80 :mellow:

84€ αν δεν τα έχεις εκείνη την στιγμή. Οπότε άλλο 42€ αν τα πληρώσεις εκείνη την στιγμή (διορθώστε με αν κάνω λάθος), και άλλο 100€ (αν και νομίζω αυξήθηκε τώρα).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Adanos είπε

84€ αν δεν τα έχεις εκείνη την στιγμή. Οπότε άλλο 42€ αν τα πληρώσεις εκείνη την στιγμή (διορθώστε με αν κάνω λάθος), και άλλο 100€ (αν και νομίζω αυξήθηκε τώρα).

H λογική λέει ότι αν είχες τα 42Ε να πλήρωνες εκείνη τη στιγμή, θα είχες βγάλει 30 για την κάρτα.
Στην Αυστρία, ο κατώτατος μισθός είναι 1420Ε και από το Μάιο θα πάει στα 1500Ε, δεν έχουν κανένα νόημα αυτές οι συγκρίσεις...

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

H λογική λέει ότι αν είχες τα 42Ε να πλήρωνες εκείνη τη στιγμή, θα είχες βγάλει 30 για την κάρτα.
Στην Αυστρία, ο κατώτατος μισθός είναι 1420Ε και από το Μάιο θα πάει στα 1500Ε, δεν έχουν κανένα νόημα αυτές οι συγκρίσεις...

Μα αυτό λέω και εγώ. Ότι έχουν τέτοιους μισθούς και θα μπορούσαν κάλλιστα να πληρώσουν το πρόστιμο των 100€ μια στο τόσο παρά να πληρώνουν μηνιαία ή ετήσια. Παρόλα αυτά είναι νόμιμοι οι περισσότεροι και οι λαθρεπιβάτες ελάχιστοι.

Αντιθέτως στην Ελλάδα, εμ δεν έχουμε χρήματα να πληρώνουμε κάθε τρεις και λίγο πρόστιμο, εμ παρανομούμε κάθε τρεις και λίγο. Δηλαδή είναι λίγο παράλογο. Τα 30€ σε σύγκριση με τα 42€-84€ που θα πληρώσεις αν δεν έχεις εισιτήριο + το άγχος, είναι λίγα. Παρόλα αυτά προτιμούμε να το ρισκάρουμε.

• Like 1
Δημοσ.

17/1 είχα κάνει ηλεκτρονικά την αίτηση, 21/2 έγινε η έκδοση (αν αυτό σημαίνει το "Ημ. Επαναφ" που γράφει το χαρτάκι που είχε μέσα στο φάκελο μαζί με τη κάρτα), εχθές μου άφησαν ειδοποιητήριο τα ΕΛΤΑ και σήμερα πήγα κ παρέλαβα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Κάποιο Link; Με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Εγω το βλέπω αλλιώς, οι άλλοι που έχουν τον τριπλάσιο μισθό του Έλληνα, αγοράζουνε πολύ πιο άνετα μηνιαία κάρτα.

Οι περισσότεροι λαθροεπιβάτες δε νομίζω να είναι απο ιδεολογία αλλα απο οικονομική δυσπραγία.

Δε νομίζω να επιζητούν το άγχος και τα μπλεξίματα με ελέγχους και αστυνομία.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...