Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.

επειδη το εχω χασει λιγο με τον τροπο εκδοσης καρτας, πρεπει να παω σε καποιο γκισε η γινεται μονο διαδικτυακά ?

Δημοσ.

Μπορείς και τα δυο (βασικά τρια)

1) Κατευθείαν στο γκισέ οπου χρειάζεσαι ταυτότητα, χαρτι επισημο που να φαινεται ο αμκα, φωτογραφία σε βγαζουν εκεί, αν εισαι ανεργος/αμεα καποιο χαρτί που να το αποδεικνύει (αν εισαι φοιτητής δεν ξέρω αν μπορούν να περάσουν την ιδιότητα του φοιτητή)

2)εδώ συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, https://www.athenacard.gr/QR_request.dev

βγάζεις το QR code, στο σκανάρουν στο εκδοτήριο και πρέπει να έχεις τα παραπάνω χαρτιά

3)εδώ συμπληρώνεις τα στοιχεία σου https://www.athenacard.gr/save_request.dev

μαζί την διεύθυνση αποστολής της κάρτας.

Αν ανεβάσεις φωτογραφία, διάλεξε μικρού μεγέθους, κάτω απο 100kb

Δημοσ.
16 ώρες πριν, soiramk είπε

Η κάρτα για τούς άνεργους ενεργοποιείται στα εκδοτήρια (και αν ναι σε συγκεκριμένα ή σε οποιοδήποτε);

Γιατί η εφαρμογή της idika δεν βλέπω να ανοίγει...

Τελικά ρε παιδιά αυτό γίνεται ή παραμένει άχρηστη η κάρτα μέχρι νεωτέρας;;

Δημοσ.

περιμένουμε την εφαρμογή του idika, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

το έχω καιρό απορία με αυτές τις ανακοινώσεις των υπευθύνων (τρομάρα τους!) , βγαίνει ο ένας λέει θα ειναι ετοιμη την δευτέρα, πάνε ρωτάνε τον άλλον, θέλουμε δεκαπέντε μέρες ακόμα.

δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ τους, ή πετάνε  οτι τους έρθει στην κεφάλα τους.

Δημοσ.

Κατάλαβα..

Άρα δεν μπορούμε να κάνουμε ενεργοποίηση ούτε στα εκδοτήρια και απλά περιμένουμε.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγω που δεν εχω λογαριασμο στο taxisnet πως θα μπω;;;Μπορω να μπω με τα στοιχεια του πατερα μου για να την ενεργοποιησω;;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, FreakBoy είπε

Εγω που δεν εχω λογαριασμο στο taxisnet πως θα μπω;;;Μπορω να μπω με τα στοιχεια του πατερα μου για να την ενεργοποιησω;;

δεν ξερω δοκιμασε

Δημοσ.

Ρε τους απατεώνες, τόσους μήνες μετά που έβαλαν τα μηχανήματα, δεν προνόησαν να μπορείς να βγάλεις μειωμένο εισιτήριο, οπότε αν πας σε σταθμό που δεν έχει ανοιχτό ταμείο, αναγκάζεσαι να πάρεις ολόκληρο!

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Anorymous είπε

πανε σε ενα εκδοτηριο να βγαλεις

Να πανω... τσαμπέ είναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εκανα και εγω,σε 2 καρτες που εχουμε στην οικογενεια. Ευχαριστουμε :)

Επεξ/σία από Fir3fly
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, rus είπε

Να πανω... τσαμπέ είναι?

ναι αν είσαι δικαιούχος αμεα η άνεργος δωρεάν είναι

14 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Το εκανα και εγω,σε 2 καρτες που εχουμε στην οικογενεια. Ευχαριστουμε :)

καλες διαδρομες

Επεξ/σία από Anorymous
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...