giantdi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 1) Η μετακίνηση από και προς το Αεροδρόμιο (με Μετρό ή Λεωφορείο) είναι δωρεάν για τους ανέργους? 2) Η γραμμή του Προαστιακού Άνω Λιόσια-Αεροδρόμιο που είναι εντός Αττικής, αλλά εκτός ευθύνης ΟΑΣΑ, αποκλείεται?
gia_nnis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 1) Η μετακίνηση από και προς το Αεροδρόμιο (με Μετρό ή Λεωφορείο) είναι δωρεάν για τους ανέργους?Δεν ισχυει..
Porg Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εγώ δεν κατάλαβα γιατί να ισχύει μόνο στην Αθήνα και όχι στις άλλες πόλεις; 1
bedazzled Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 δεν το κανει για την καλη της την καρδια θελει να κοψει το εκας και τα προνιακα επιδοματα και θα τα αντικαταστησει με το ΕΕΕ . Το γνωρίζω αυτό, αλλά είναι άλλο πράγμα να δίνεις επιδόματα σε μια μειοψηφία και άλλο να δώσεις επίδομα διαβίωσης (ΕΕΕ) στην μισή Ελλάδα. Μακάρι να γίνει πάντως, γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που το έχει ανάγκη. Επίσης, νομίζω είπαν ότι θα καταργηθεί η κάρτα σίτισης και η επιδότηση ρεύματος/ενοικίου αν γίνει αυτό.
Anorymous Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 1) Η μετακίνηση από και προς το Αεροδρόμιο (με Μετρό ή Λεωφορείο) είναι δωρεάν για τους ανέργους? 2) Η γραμμή του Προαστιακού Άνω Λιόσια-Αεροδρόμιο που είναι εντός Αττικής, αλλά εκτός ευθύνης ΟΑΣΑ, αποκλείεται? οχι και οχι η δωρεαν μετακινηση ειναι μονο για ολα τα μμμ εκτος προαστιακου Το γνωρίζω αυτό, αλλά είναι άλλο πράγμα να δίνεις επιδόματα σε μια μειοψηφία και άλλο να δώσεις επίδομα διαβίωσης (ΕΕΕ) στην μισή Ελλάδα. Μακάρι να γίνει πάντως, γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που το έχει ανάγκη. Επίσης, νομίζω είπαν ότι θα καταργηθεί η κάρτα σίτισης και η επιδότηση ρεύματος/ενοικίου αν γίνει αυτό. στην ουσια οι παππουδες ζουν τα εγγονια οποτε τι να τα παίρνει ο παππους τι να τα παίρνει κατευθειαν το εγγονη, πχ εγω ζω απο το χαρτσιλικι που μου δινει μια θεια μου. Ειναι παρα πολυ κοσμος 3 εκαττομμυρια ειπαν προσφατα ειναι τα ατομα που δεν εχουν δικο τους εισοδημα. Λογικα ναι θα κοπουν.
giantdi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δεν ισχυει.. Αυτο για δεν ισχυει; Απ' οτι διαβασα στο ΦΕΚ της αποφασης δεν κανει καποια εξαιρεση για το Αεροδρομιο.
bedazzled Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 στην ουσια οι παππουδες ζουν τα εγγονια οποτε τι να τα παίρνει ο παππους τι να τα παίρνει κατευθειαν το εγγονη, πχ εγω ζω απο το χαρτσιλικι που μου δινει μια θεια μου. Ειναι παρα πολυ κοσμος 3 εκαττομμυρια ειπαν προσφατα ειναι τα ατομα που δεν εχουν δικο τους εισοδημα. Λογικα ναι θα κοπουν. Σωστό αυτό που λες, άσε που η εξάρτηση των νέων από τους μεγαλύτερους δεν είναι καλό πράγμα. Γεροντοκρατία ολέ.
Anorymous Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Αυτο για δεν ισχυει; Απ' οτι διαβασα στο ΦΕΚ της αποφασης δεν κανει καποια εξαιρεση για το Αεροδρομιο. το φεκ λεει δωρεαν μετακινηση για ολα τα μμμ που ανηκουν στην ΣΤΑΣΥ , ο προαστιακος ανηκει στην τραινοσε Σωστό αυτό που λες, άσε που η εξάρτηση των νέων από τους μεγαλύτερους δεν είναι καλό πράγμα. Γεροντοκρατία ολέ. ειναι απο τα χειροτερα αν εισαι φοιτητης οκ καπως παλευεται αν εισαι 30 χρονων γαιδουρι ειναι καταντια 1
giantdi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Στο Αεροδρομιο μπορεις να πας και με το Μετρο και με τα λεωφορεια, που ανηκουν στον ΟΑΣΑ. Δεν διαβασα οτι εξαιρειται το Αεροδρομιο απο τις δωρεαν μετακινησεις. Το λεει καπου;
Anorymous Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Στο Αεροδρομιο μπορεις να πας και με το Μετρο και με τα λεωφορεια, που ανηκουν στον ΟΑΣΑ. Δεν διαβασα οτι εξαιρειται το Αεροδρομιο απο τις δωρεαν μετακινησεις. Το λεει καπου; μετρο δεν παει απο οτι ξερω στο αεροδρομιο παει μεχρι δουκισης πλακεντιας και μετα παιρνεις προαστιακο, τα λεωφορεια που πανε σε αεροδρομιο δεν θεωρουνται αστικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 πάνε και συρμοί του Metro και του Προαστιακού...
Anorymous Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 πάνε και συρμοί του Metro και του Προαστιακού... α δεν το ηξερα σορρυ, οπως ειπα ομως τα μεσα που πανε στο αεροδρομιο ειναι εξαιρεση καθος δεν θεωρουνται αστικα
bedazzled Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Έχω την εντύπωση ότι έχει την ίδια κάλυψη διαδρομών με την κάρτα απεριορίστων. Εφόσον αυτή δεν καλύπτει αεροδρόμιο (αν δεν κάνω λάθος), τότε ούτε οι άνεργοι το δικαιούνται.
gia_nnis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 στην ουσια οι παππουδες ζουν τα εγγονια οποτε τι να τα παίρνει ο παππους τι να τα παίρνει κατευθειαν το εγγονη, πχ εγω ζω απο το χαρτσιλικι που μου δινει μια θεια μου. Ειναι παρα πολυ κοσμος 3 εκαττομμυρια ειπαν προσφατα ειναι τα ατομα που δεν εχουν δικο τους εισοδημα. Λογικα ναι θα κοπουν. Λενε οτι η παλια γενια ειναι η μπαταρια για τις υπολοιπες 3! Παιδια αυτο ειναι καρκινομα.. Δεν βγαινει ετσι η συνταγη.. Πραγματικα δεν ξερω που το πανε.. και πως θα ειναι η Ελλαδα σε μερικα χρονια! 1
Anorymous Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 γιατι η βεβαιωση χρονου ανεργιας ειναι μονο για μια μερα ??? μου λεει οτι ειναι απο τοτε που γραφτηκ μεχρι σημερα ενω θα επρεπε να λεει μεχρι 11/11 που θελει παλι ανανεωση η καρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις