lek88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Στις 10/3/2018 στις 7:07 ΜΜ, soiramk είπε Η κάρτα για τούς άνεργους ενεργοποιείται στα εκδοτήρια (και αν ναι σε συγκεκριμένα ή σε οποιοδήποτε); Γιατί η εφαρμογή της idika δεν βλέπω να ανοίγει... Έχει ανοίξει
soiramk Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, lek88 είπε Έχει ανοίξει Ναι το ξέρω (είναι παλιό το ποστ) και την έχω ενεργοποιήσει, αλλά όσο δεν μπορούμε να "φορτώσουμε" κόμιστρο παραμένει άχρηστη.. 2
lek88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, soiramk είπε Ναι το ξέρω (είναι παλιό το ποστ) και την έχω ενεργοποιήσει, αλλά όσο δεν μπορούμε να "φορτώσουμε" κόμιστρο παραμένει άχρηστη.. Ναι αν είσαι άνεργος /άνεργη δεν μπορείς να την φορτώσεις γιατί είναι απεριόριστων διαδρομών και δικαιούσαι free μετακίνηση . Απλά την ενεργοποιείς και την χτυπάς στα μηχανήματα κανονικά. Δεν είναι άχρηστη. Όσο καιρό είμαστε εγγεγραμμένοι στον οαεδ, δεν θα μπορούμε να την φορτώσουμε. Όταν βγούμε από τον οαεδ και πιάσουμε δουλειά, θα την φορτώνουμε κανονικά. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από lek88
soiramk Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Στις 3/15/2018 στις 12:27 ΜΜ, soiramk είπε Αυτό που εκκρεμεί ακόμα είναι η φόρτιση των δωρεάν μετακινήσεων στις κάρτες μέσω αυτόματου μηχανήματος. Οι υπάλληλοι των εκδοτηρίων έδιναν -κλασικά- διαφορετική πληροφόρηση ο καθένας: άλλοι έλεγαν πως η φόρτιση θα γίνει 1 μέρα μετά την ενεργοποίηση της κάρτας μέσω ΗΔΙΚΑ, άλλοι 2, άλλοι 3, και άλλοι πως απλά δεν γνωρίζουν πότε. Οι τελευταίοι μάλλον είχαν δίκιο αφού σήμερα, 4 μέρες μετά την ενεργοποίηση των πρώτων καρτών η φόρτιση των δωρεάν μετακινήσεων στις κάρτες δεν είναι ακόμα δυνατή Μισό λεπτό... Δλδ άλλαξε κάτι στη διαδικασία;
Diskimpex Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, eidikos33 είπε μονο στον ταυρο ρε μαν? η σε ΟΛΟΥΣ? Που θα να ξερω αλλου τι παιζει.Οπου περασει κανεις
cb_papi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, lek88 είπε Ναι αν είσαι άνεργος /άνεργη δεν μπορείς να την φορτώσεις γιατί είναι απεριόριστων διαδρομών και δικαιούσαι free μετακίνηση . Απλά την ενεργοποιείς και την χτυπάς στα μηχανήματα κανονικά. Δεν είναι άχρηστη. Όσο καιρό είμαστε εγγεγραμμένοι στον οαεδ, δεν θα μπορούμε να την φορτώσουμε. Όταν βγούμε από τον οαεδ και πιάσουμε δουλειά, θα την φορτώνουμε κανονικά. Αφού την ενεργοποιήσεις online με σύνδεση στο ΗΔΙΚΑ, πρέπει να πας στα μηχανήματα του ΟΑΣΑ και να κάνεις φόρτιση πατώντας το κουμπί "Επιδότηση", διαδικασία η οποία για την ώρα δεν λειτουργεί και δείχνει σφάλμα. Δοκίμασες να την χρησιμοποιήσεις χωρίς το παραπάνω και λειτούργησε; 1
lek88 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, cb_papi είπε Αφού την ενεργοποιήσεις online με σύνδεση στο ΗΔΙΚΑ, πρέπει να πας στα μηχανήματα του ΟΑΣΑ και να κάνεις φόρτιση πατώντας το κουμπί "Επιδότηση", διαδικασία η οποία για την ώρα δεν λειτουργεί και δείχνει σφάλμα. Δοκίμασες να την χρησιμοποιήσεις χωρίς το παραπάνω και λειτούργησε; Ναι λειτούργησε μιας φίλης! Την δικιά μου την περιμένω να έρθει ακόμα....
papoys1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ladakis είπε ω ρε φίλε μπάχαλο για τον τύπο που λεει οτι περασε απο σύνταγμα και ηταν ολα ανοιχτά, ακομα και εκει που κλείνουνε (τρόπος του λέγειν, μια είναι πάντα ανοιχτή) , τις σηκώνουν κάποιες ωρες αιχμής, δεν θυμαμαι ποιες μερικές φορες κοιτάζω τον κοσμο να κατεβαίνει σε αττική,μοναστηρακι, σύνταγμα κλπ σε επίπεδα κονσερβας και με μικροσπρωξιματα, ηθελημενα ή μη, φαινόμενο που ενταθηκε πρωτα με την οικονομική κρίση και το παρατημα του τουτού (το σκ το παιρνουνε παντως γυαλισμενο κερωμενο να πανε με το μωρο εν μέσω μποτιλιαρισματος στο κλαμπ) και τωρα ακομα πιο έντονα αποτυπωμενο (οχι πια σαν συνολικη ροη αλλα σαν στιγμιαιο μποτιλιαρισμα) με το στένεμα ανάμεσα στις μπαρες και τρομάζω στην σκέψη πώς θα είναι με κλειστές. Οι περισσότεροι εχουνε αποτρελαθει κιολας, δεν ειναι για πολλα πολλα. Μη σε νοιάζει θα χαλαρώσει το στρίμωγμα από τους τζαμπατζήδες που πλέον θα πηγαίνουν ποδαράτοι. Από την άλλη το κλείσιμο κάνει καλό και στην υγεία.Ήθελε ο άλλος πριν να πάει από Μοναστηράκι Σύνταγμα ή Ομόνοια ή από την Ομόνοια στο Σύνταγμα ή στην πλατεία Βικτωρίας σου λέει τζαμπέ είναι έπαιρνε το μετρό.Τώρα αντί να πληρώσει το 1,40 θα το παίρνει ποδαράτο οπότε θα κάνει καλό και στην υγεία του. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από papoys1 1
Anorymous Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Παιδιά προσοχή με τις κάρτες σε μένα και σε πολλούς γνωστούς μου έγινε μπέρδεμα με τα ΕΛΤΑ και στείλανε την κάρτα πίσω στον ΟΑΣΑ. Γιατί αυτό πάρτε τηλέφωνο τα ΕΛΤΑ και ρωτήστε ποτέ θα σας έρθει η κάρτα 1
christopher0016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 εχει φορτωσει κανεις το δωρεαν κομιστρο απο μηχανημα?
Racerr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, Anorymous είπε Παιδιά προσοχή με τις κάρτες σε μένα και σε πολλούς γνωστούς μου έγινε μπέρδεμα με τα ΕΛΤΑ και στείλανε την κάρτα πίσω στον ΟΑΣΑ. Γιατί αυτό πάρτε τηλέφωνο τα ΕΛΤΑ και ρωτήστε ποτέ θα σας έρθει η κάρτα Εγώ μάλλον θα πάω στον οασα να ρωτήσω πάρα στα ΕΛΤΑ
Dreamcatcher Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, christopher0016 είπε εχει φορτωσει κανεις το δωρεαν κομιστρο απο μηχανημα? Παρασκευη βραδυ που δοκιμασα εβγαζε ακομα σφαλμα. Απο Δευτερα τωρα 1
jakegate7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) @Racerr Από το athenstransport: Quote "Αν σε περίπτωση δε σας έχει έρθει η κάρτα ... εγω έκανα τα παρακάτω 1. Πήρα 11185 πληροφορίες, που με έδωσαν το τηλ 11120 ΕΛΤΑ 2. Τα ΕΛΤΑ μου έδωσαν το τηλ 210 6073139, που είναι το τηλ ειδικού τμήματος μόνο για τις κάρτες μετρό. 3. Σε αυτο το τηλ με ενημέρωσαν για την κάρτα & μου έδωσαν κωδικό ώστε σε αυτό το σύνδεσμο μπορείς να βλέπεις που βρίσκεται η κάρτα σου κάθε στιγμή https://www.elta-courier.gr... Συμπέρασμα: Κατευθείαν στο τηλ 210 6073139 τηλ ΕΛΤΑ (ειδικό τμήμα για κάρτες μετρό) για να δείτε αν στάλθηκε η κάρτα σας και που βρίσκεται." @lek88 Σε ποιο σταθμό φόρτισε την κάρτα της η φίλη σου? Γιατί δεν έχω διαβάσει για άλλον που πέρασε το δωρεάν πακέτο Γράψε άκυρο, τώρα διάβασα καλύτερα το μήνυμα σου. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από jakegate7 1 1
soiramk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Εγώ πάλι το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω το μήνυμα του/της @lek88 και δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Αυτό που λέει έρχεται σε αντίθεση με όσα αναφέρουν οι υπόλοιποι. Εκτός αν χάνω κάτι εγώ... 1
Dreamcatcher Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, soiramk είπε Εγώ πάλι το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω το μήνυμα του/της @lek88 και δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Αυτό που λέει έρχεται σε αντίθεση με όσα αναφέρουν οι υπόλοιποι. Εκτός αν χάνω κάτι εγώ... Απλα εχει κανει λαθος. Οι καρτες χωρις φορτιση δεν λειτουργουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις