eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 51 λεπτά πριν, patrickdrd είπε τι θα γινει ρε παιδια με την καρτα; κοκκαλα εχει; παμε για 2μηνο αναμονη.. τι ηθελα και διαβασα το ποστ και εκανα αιτηση ηλεκτρονικα.. ουτε τα τηλεφωνα απαντανε πλεον, το 5ψηφιο λεει περιμενετε και μετα απο λιγο πεφτει η γραμμη, το αλλο δεν απανταει καν.. πηγαμε και απο τον ησαπ και λεει δεν μπορουμε να κανουμε αιτηση γιατι την μπλοκαρει το συστημα, και σου λενε κατι ακαουντ στο τουιτερ παρε πολλαπλα, πως να παρω πολλαπλα οταν οτι συνδυασμο κι αν κανεις για 22-23 εργασιμες θες κανα 60αρι ευρω, σχεδον το διπλασιο δηλαδη της καρτας! αει σιχτιρ! μωρε καλα κανουμε και τα σπανε, αφου ειμαστε ενα μπουρδελο ειμαστε! Γιατι περιμενεις και δεν πας σε ενα εκδοτηριο να την παρεις αμεσως ρε φιλε? Το εκανε ενας φιλος μου και μια χαρα του το εκαναν ενω το ειδε φυσικα ο αλλος στον υπολογιστη και του ειπε θα σου βγαλω εγω απλα δεν θα ερθει ποτε η αλλη που ειχες κανει αιτηση ηλεκτρονικα
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 πηγα πριν απο κανα δυο βδομαδες και μου ειπαν οτι την μπλοκαρει το συστημα, αν γινεται αυτο που λες οκ θα ξαναδοκιμασω
Alxnks Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε Διαβασε λιγο ρε φιλε το θεμα...Λεμε οτι δεν μπορεις να την φορτωσεις ακομα Το διάβασα ρε φίλε και έλεγε να δούμε από Δευτέρα...δευτέρα δεν είναι σήμερα;
soiramk Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Όσον αφορά τις κάρτες για τους άνεργους και ΑΜΕΑ, εκτός απροόπτου από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει η διαδικασία «φόρτωσης» των δωρεάν μετακινήσεων στις κάρτες των κατόχων τους. Το τρίτο και τελευταίο βήμα δηλαδή (μετά την έκδοση και την ενεργοποίηση) που πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες για τη μετακίνησή τους. 2
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, patrickdrd είπε πηγα πριν απο κανα δυο βδομαδες και μου ειπαν οτι την μπλοκαρει το συστημα, αν γινεται αυτο που λες οκ θα ξαναδοκιμασω πηγαινε σε αλλο σταθμο θα βαριοταν να κανει την διαδικασια,εγω ξερω ατομα που του την εδωσαν απο εκδοτηριο και ας ειχε κανει πανω απο 1,5 μηνα πριν αιτηση ηλεκτρονικα 1 ώρα πριν, Alxnks είπε Το διάβασα ρε φίλε και έλεγε να δούμε από Δευτέρα...δευτέρα δεν είναι σήμερα; και απο 15 του μηνα θα εκλειναν ολες οι πυλες και επισημα,ποσο εχουμε σημερα? 1 1
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 μωρε οτι βαριοταν ηταν σιγουρο γιατι εγω την εβαλα να ελεγξει και μου ειπε οτι της εβγαλε μπλοκ, αλλα δεν μου κοψε να της πω να ακυρωσει την αιτηση
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, patrickdrd είπε μωρε οτι βαριοταν ηταν σιγουρο γιατι εγω την εβαλα να ελεγξει και μου ειπε οτι της εβγαλε μπλοκ, αλλα δεν μου κοψε να της πω να ακυρωσει την αιτηση Ξαναδοκιμασε παλι τοτε,απο το να περιμενεις τους αχρηστους για το ποτε και αν στην φερουν φεξε μου και γλυστρισα...Απο την αλλη και να την παρεις παλι αχρηστη ειναι αφου δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις οποτε μην αγχωνεσαι ουτε οι πυλες θα κλεισουν ουτε τιποτα..Μιλαμε για αχρηστους σε σημειο να πιστευω οτι ολα γινονται για τα ματια του κοσμου και οτι η κατασταση θα παραμεινει μονιμα ως εχει 1
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 τι εννοεις; γιατι δεν μπορω να την χρησιμοποησω; δεν θα μπορω να την ενεργοποιησω; μωρε δεν αγχωνομαι για τις μπαρες, σαμπως εχουν μηχανημα να ελεγχει τις καρτες οι αχρηστοι; πηρα μια του αδερφου μου και την γεμισα για να την βγαλω μεχρι το πασχα, σιγα μην επαιρνα 10+1 και 5αδες που λενε στο τουιτερ να πληρωσω τα διπλα, επομενη εναλλακτικη θα ηταν τζαμπατζης...
Alxnks Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 49 λεπτά πριν, eidikos33 είπε και απο 15 του μηνα θα εκλειναν ολες οι πυλες και επισημα,ποσο εχουμε σημερα? Και αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι. Δεν βλέπω το νόημα των ποστ σου, πέρα από το να έλεγες απλά ένα όχι, αν ήθελες κιόλας, δεν σε αναγκάζει ξέρεις κάποιος να απαντάς γενικά, ούτε φυσικα σε ρώτησα εσένα συγκεκριμένα.
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 50 λεπτά πριν, patrickdrd είπε τι εννοεις; γιατι δεν μπορω να την χρησιμοποησω; δεν θα μπορω να την ενεργοποιησω; μωρε δεν αγχωνομαι για τις μπαρες, σαμπως εχουν μηχανημα να ελεγχει τις καρτες οι αχρηστοι; πηρα μια του αδερφου μου και την γεμισα για να την βγαλω μεχρι το πασχα, σιγα μην επαιρνα 10+1 και 5αδες που λενε στο τουιτερ να πληρωσω τα διπλα, επομενη εναλλακτικη θα ηταν τζαμπατζης... θα την ενεργοποιησεις αλλα μεσα θα ειναι αδεια
Racerr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Στις 18/3/2018 στις 10:02 ΠΜ, jakegate7 είπε @Racerr Από το athenstransport: @lek88 Σε ποιο σταθμό φόρτισε την κάρτα της η φίλη σου? Γιατί δεν έχω διαβάσει για άλλον που πέρασε το δωρεάν πακέτο Γράψε άκυρο, τώρα διάβασα καλύτερα το μήνυμα σου. Τελικά στα ΕΛΤΑ την έχουν από τις 14 του μήνα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, patrickdrd είπε ε και την φορτωνω με ενα 30αρι Άμα είσαι άνεργος με την βεβαίωση μπορείς να κυκλοφορείς κανονικα όπως πριν δεν είναι ανάγκη να βάλεις χρήματα στη κάρτα.
rus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Άμα είσαι άνεργος με την βεβαίωση μπορείς να κυκλοφορείς κανονικα όπως πριν δεν είναι ανάγκη να βάλεις χρήματα στη κάρτα. Η βεβαιωση ισχυει ακομα κανονικα ε? Καλυτερα παντως να κυκλοφορεις με τη καρτα παρα με βεβαιωση+ταυτοτητα+καρτα οαεδ. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από rus
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, rus είπε Η βεβαιωση ισχυει ακομα κανονικα ε? Καλυτερα παντως να κυκλοφορεις με τη καρτα παρα με βεβαιωση+ταυτοτητα+καρτα οαεδ. Nai ισχυει. και να την εχεις μαζί την κάρτα δεν έχει νόημα αφού δεν μπορείτε ακόμα να την φορτίσετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις