Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Μα δεν εχασα το pin, δοκιμασα ολους τους συνδιασμους, τους αριθμους του εβαλα, 12345678 - 87654321, δεν λειτουργει τιποτα. Παω τωρα απο Συνταγμα μηπως βγαλω ακρη. Δεν υπαρχει διαγαλαξιακη περιπτωση να τους δωσω 2€ επειδη θελουν να πιστευουν πως θα παρουν επιπλεον χρηματα απο τον κοσμακη ετσι.

πανε στα κεντρικα στην μετσοβου να την βγαλεις δωρεαν

• Thanks 1
Δημοσ.
18 minutes ago, Anorymous said:

πανε στα κεντρικα στην μετσοβου να την βγαλεις δωρεαν

Γυρισα απο το Συνταγμα που μιλησα με καποια υπευθυνη, ειναι παρα πολυς ο κοσμος με προβλημα ενεργοποιησης. Δυο κοπελες μπροστα μου ειχαν ακριβως το ιδιο προβλημα, και μας παρεπεμψαν στον ΟΑΣΑ. Ουτε καν τυπικη ενημερωση δεν τους εκαναν, ηρθαν οι ιδιες επικοινωνια μαζι τους!

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Γυρισα απο το Συνταγμα που μιλησα με καποια υπευθυνη, ειναι παρα πολυς ο κοσμος με προβλημα ενεργοποιησης. Δυο κοπελες μπροστα μου ειχαν ακριβως το ιδιο προβλημα, και μας παρεπεμψαν στον ΟΑΣΑ. Ουτε καν τυπικη ενημερωση δεν τους εκαναν, ηρθαν οι ιδιες επικοινωνια μαζι τους!

μαλλον εγινε χαμος ποιος ξερει, εγω δοκιμασα σε 3 διαφορετικα μηχανηματα

Δημοσ.

Κ εγώ έχω πρόβλημα ενεργοποίησης στα μηχανήματα. Ρώτησα στα εκδοτήρια και μου είπαν να περιμένω λίγες μέρες ακόμα. Στο μηχάνημα μου πέταγε μήνυμα ότι δεν υπάρχει προϊόν επιδότησης. Κάπως έτσι το έλεγε 

Δημοσ.

Αν έχεις ήδη εκδόσει κάρτα πάντως δε μπορείς να βγάλεις δεύτερη χωρίς να ακυρώσεις τη πρώτη. Το δοκίμασα και δεν μου ήρθε ποτέ η δεύτερη κάρτα.

Για το πιν , αν την αίτηση τη κάνατε ηλεκτρονικά μόνοι σας τότε σε κάποια φάση το επιλέξατε εσείς το πιν. Αν βγάλατε τη κάρτα σε εκδοτήριο τότε το πιν το επέλεξε ο υπάλληλος. Σε εμένα μου το έδωσε και σε χαρτάκι και μου είχε πει να το φυλάξω. Ήταν όντως 2 φορές η χρονολογία γέννησης αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε.

Από εκεί και έπειτα οι πιθανοί συνδυασμοί σε 8ψηφιο αριθμό είναι 100 εκατομμυρια οπότε δε γίνεται να τους δοκιμάσει κάποιος όλους.

Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με το πιν. Πιο πιθανό θεωρώ να επέλεξε ενα πιν στη τύχη ο υπάλληλος και να μην σας το έδωσε ή να σας το εδωσε λάθος.

Δημοσ.

Την καρτα την εβγαλα εγω απο την σελιδα, και το PIN το διαλεξα επισης. Απλα δεν το δεχεται, ουτε κανεναν αλλον συνδιασμο. Μου ειπαν στο μετρο στο Συνταγμα πως συμβαινει σε πολλους αλλους επισης.

Στο χαρτι της αποδειξης που μου σταλθηκε παντως, δεν υπαρχει PIN.

Δημοσ.

Το θέμα είναι άντε εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας γιατί μπορούν εύκολα να σου πουν οτι απλά εχεις κάνει λάθος και άλλο πιν καταχώρησες ή νόμιζες ότι καταχώρησες και δε ταιριάζει με αυτό που βάζεις τώρα.

Μάκαρι να αποδειχτεί ότι το σύστημα τους μπαζει και να γλυτώσετε ταλαιπωρία και έξοδα επανέκδοσης αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.

Δημοσ.

Θα κανω μια προσπαθεια για τα κεντρικα τους, που υπεδειξε ο Anorymous, αν δεν βγαλω ακρη παω για καταγγελια, μαλλον στην ΕΕΤΤ. Ειναι ανεπιτρεπτο αυτο το πραγμα που κανουν για να μαζεψουν διευρα.

Δημοσ.

Παιδία... μέσω της εφαρμογής βάζεις νέους κωδικούς για την δημιουργία λογαριασμού... το έκανα μου τα έφερε όλα σωστά, αλλά δεν έχει πουθενά μέσα για φόρτιση ΑμεΑ ή ανέργους... κάνω κάτι λάθος?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια είναι τα βήματα που ακολουθείτε για να φορτίσετε την κάρτα ανέργων μέσω NFC από την εφαρμογή στο κινητό; Πρέπει όταν κάνω login να πατήσω αγορά κομίστρου ; 

EDIT: Οκ το έφτιαξα!

Επεξ/σία από takatakaros
Δημοσ.
Στις 5/4/2018 στις 12:29 ΠΜ, gatokoritso είπε

πατα στο κεντρικο εικονιδιο και κανε login.μετα σκαναρε τη καρτα και θα στο βρει το προγραμμα.

Επειδή και εγώ μπερδεύτηκα φορτησε ή κάρτα ή όχι ?

IMG_20180408_191939.jpg

Δημοσ.

Μεγαλη πατατα παντως που δεν ισχυει η καρτα και για Προαστιακο.

Περιμενα τωρα με την αλλαγη του συστηματος με τις καρτες να το αλλαζανε αυτο αλλα ακομα απορω για ποιον ρημαδο λογο ο Προαστιακος συγκεκριμενα αρνειται σε ανεργους την δωρεαν μετακινηση γενικα ή εστω  σε συγκεκριμενους σταθμους πχ απο Δουκισης μεχρι Ηρακλειο ξερω γω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...