Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ladakis είπε

Μπορεί να εχει προγραμματίσει να κερδίσει το τζοκερ και να γίνει εισοδηματίας

τι σχεση εχει με το τοπικ;

Εμενα ρωτας? ρωτα αυτον που το ειπε.

• Confused 1
Δημοσ.

απορία,

τώρα έκανα από το site του idika του πεθερού μου και το απόγευμα θα πάω να του την ενεργοποιήσω (να πατήσω επιδότηση από ότι καταλαβαίνω) και να του την δώσω.

κάθε μήνα πρέπει να κάνω από το site και μετά να πηγαίνει να πατάει επιδότηση? 

ή απλά πηγαίνει και πατά επιδότηση?

για να ξέρω πως να του τα πω του ανθρώπου δηλαδή

Δημοσ.
6 ώρες πριν, rus είπε

Oταν λες 'προσωρινα'? εννοεις ότι εχεις κανονισει να εχεις δουλεια στο αμεσο μελλον?

Ότι είμαι έκτακτος στη δουλειά που είμαι ήδη (με συμβάσεις που λήγουν και ξαναπηγαίνω), και ξέρω πότε θα ξαναπάω. Και ακριβώς επειδή δεν νοιάζει κανέναν γιατί είμαι "προσωρινά" άνεργος, δεν αναφέρω τι και πως.

6 ώρες πριν, ladakis είπε

Μπορεί να εχει προγραμματίσει να κερδίσει το τζοκερ και να γίνει εισοδηματίας

τι σχεση εχει με το τοπικ;

6 ώρες πριν, rus είπε

Εμενα ρωτας? ρωτα αυτον που το ειπε.

Νομίζω πως έχει σχέση η απλή αναφορά γιατί το θέμα μιλά για ΜΜΜ και ανέργους. Στη συνέχεια για αυτό μιλάω, όχι για το τζόκερ :P 

Δημοσ.
Στις 16/4/2018 στις 1:57 ΠΜ, tommybertsen είπε

Και εγώ , επειδή προσωρινά είμαι άνεργος, ενεργοποίησα την προσωποποιημένη μου κάρτα μέσω ΗΔΙΚΑ , αλλά ενημερώθηκα ότι πρέπει ο ΟΑΕΔ να συνεννοηθεί με ΣΤΑΣΥ ώστε να μπει κάποια επιλογή στα μηχανήματα φόρτισης/έκδοσης και να επιλέγεις μηδενικό κόμιστρο. Μέχρι τότε, σε όσους σταθμούς έχουν κλείσει οι πύλες, θα μένει και μία ανοιχτή για τους τζαμπ...εεε ανέργους. Μόλις, το 2050 δηλαδή, ο ΟΑΕΔ συνεννοηθεί με ΣΤΑΣΥ, θα κλείσουν οριστικά 

Από τις 3 Απριλίου έχει ξεκινήσει η φόρτιση των καρτών των ανέργων.

Δημοσ.

Λοιπόν μια φίλη άνεργη είχε παραλάβει την κάρτα της πριν το Πάσχα και είχαμε κάνει μαζί την ενεργοποίηση κανονικά μέσω του www.athenacard.gr. Είχε πάρει κανονικά το password και περίμενε πότε θα ξεκινήσει η φόρτιση των καρτών. Δοκιμάσαμε χθες να τη φορτίσουμε μέσω κινητού και μας έβγαζε μήνυμα ότι το password είναι λάθος (το ίδιο pass που είχε πάρει κανονικά πριν το Πάσχα). Μπήκα μέσω υπολογιστή μήπως καταφέρω κάτι και είδα ότι έχει μια επιλογή να επαναφέρεις τον κωδικό δίνοντας τον αριθμό κάρτας, το ΑΜΚΑ κι ένα νέο password. Κι αυτή η φόρμα επαναφοράς κωδικού, πάλι λάθος password μου βγάζει!  :o

Τι σημαίνει λάθος password από τη στιγμή που το διαλέγεις από την αρχή; Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει κάτι αντίστοιχο;

Δημοσ.

Δεν είχα δει την επιλογή αυτή μετά τις 3 Απριλίου (τότε έβγαλα την κάρτα ανεργίας μου). Τι στην ευχή; Μήπως σταδιακά εμφανίστηκε η επιλογή; Ενιγουέι από ΗΔΙΚΑ έχω ενεργοποιήσει πάντως. Αύριο θα βρεθώ σε σταθμό μετρό και θα δοκιμάσω την τύχη μου :P 

Δημοσ.

Οσοι εκαναν ηλεκτρονικη αιτηση για την καρτα να τους ερθει σπιτι,ποσο καιρο εκανε να ερθει στο περιπου.

1 ώρα πριν, katergaris79 είπε

Λοιπόν μια φίλη άνεργη είχε παραλάβει την κάρτα της πριν το Πάσχα και είχαμε κάνει μαζί την ενεργοποίηση κανονικά μέσω του www.athenacard.gr. Είχε πάρει κανονικά το password και περίμενε πότε θα ξεκινήσει η φόρτιση των καρτών. Δοκιμάσαμε χθες να τη φορτίσουμε μέσω κινητού και μας έβγαζε μήνυμα ότι το password είναι λάθος (το ίδιο pass που είχε πάρει κανονικά πριν το Πάσχα). Μπήκα μέσω υπολογιστή μήπως καταφέρω κάτι και είδα ότι έχει μια επιλογή να επαναφέρεις τον κωδικό δίνοντας τον αριθμό κάρτας, το ΑΜΚΑ κι ένα νέο password. Κι αυτή η φόρμα επαναφοράς κωδικού, πάλι λάθος password μου βγάζει!  :o

Τι σημαίνει λάθος password από τη στιγμή που το διαλέγεις από την αρχή; Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει κάτι αντίστοιχο;

Δεν υπαρχει επιλογη επαναφορας κωδικου για το pin στην εφαρμογη του Ηδικα.Αν δεν θυμαστε ή δεν  λειτουργει το 8ψηφιο pin πρεπει να παει να βγαλει αλλη καρτα.

Δημοσ.

Το pin είναι ο κωδικός σύνδεσης με το athenacard (με τον αριθμό της κάρτας). Και εγώ το είχα ξεχάσει, επιλογή επαναφοράς (αλλαγής) , έχει , στο athenacard, το άλλαξα από εκεί, και μπήκα κανονικά στο ΗΔΙΚΑ. Mind that, το password είναι το ΑΜΚΑ (άπαξ και αλλάξει) συν 8ψήφιο κωδικό επιλογής μας. Τονίζω το 8ψήφιο, διότι πολλοί βάζουν αβέρτα ψηφία και νομίζουν ότι είναι σωστό. Μέχρι 8 νούμερα κλπ μπορείτε. :) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Οσοι εκαναν ηλεκτρονικη αιτηση για την καρτα να τους ερθει σπιτι,ποσο καιρο εκανε να ερθει στο περιπου.

Δεν υπαρχει επιλογη επαναφορας κωδικου για το pin στην εφαρμογη του Ηδικα.Αν δεν θυμαστε ή δεν  λειτουργει το 8ψηφιο pin πρεπει να παει να βγαλει αλλη καρτα.

Μέσω του www.athenacard.gr υπάρχει η επιλογή επαναφοράς κωδικού. Από τη στιγμή που δεν παίρνει αυτό που είχαμε βάλει (τα γενέθλιά της σε μορφή ddmmyyyy, οπότε δεν παίζει να είναι λάθος) δοκίμασα να το αλλάξω από εκεί με τα αποτελέσματα που έλεγα παραπάνω.

1 ώρα πριν, tommybertsen είπε

Το pin είναι ο κωδικός σύνδεσης με το athenacard (με τον αριθμό της κάρτας). Και εγώ το είχα ξεχάσει, επιλογή επαναφοράς (αλλαγής) , έχει , στο athenacard, το άλλαξα από εκεί, και μπήκα κανονικά στο ΗΔΙΚΑ. Mind that, το password είναι το ΑΜΚΑ (άπαξ και αλλάξει) συν 8ψήφιο κωδικό επιλογής μας. Τονίζω το 8ψήφιο, διότι πολλοί βάζουν αβέρτα ψηφία και νομίζουν ότι είναι σωστό. Μέχρι 8 νούμερα κλπ μπορείτε. :) 

Ναι όταν αλλάξει είναι ξεκάθαρο. Λέει ότι το password είναι το ΑΜΚΑ + το 8ψήφιο. Το πρόβλημα είναι πώς όταν δίνω στη φόρμα αλλαγής αριθμό κάρτας + ΑΜΚΑ + 12345678 μου πετάει παράθυρο: "Κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία που έχετε εισάγει είναι εσφαλμένο. Παρακαλούμε ελέγξτε τα στοιχεία σας και προσπαθήστε ξανα".

Και δεν είναι ότι κάνω κάποια λάθος στην εισαγωγή, copy-paste από το ΗΔΙΚΑ τα παίρνω τα νούμερα, τόσο της κάρτας όσο και το ΑΜΚΑ.

Εν τω μεταξύ δοκίμασα να κάνω login με AMKA+12345678 μήπως έχει αλλάξει παρόλο το σφάλμα, αλλά τίποτα, ακόμα λάθος password λέει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα μήνα που έβγαλα κάρτα ΜΜΜ (άνεργη) και την ενεργοποίησα μέσω υπολογιστή. Το θέμα όμως είναι ότι στα μηχανήματα του μετρό δεν την δέχεται!!!! Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει προϊόν επιδότησης! 

Μου έχει βγει η πιστη με αυτή την κάρτα!!! 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lek88 είπε

Έχω ένα μήνα που έβγαλα κάρτα ΜΜΜ (άνεργη) και την ενεργοποίησα μέσω υπολογιστή. Το θέμα όμως είναι ότι στα μηχανήματα του μετρό δεν την δέχεται!!!! Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει προϊόν επιδότησης! 

Kαι πως λοιπον κυκλοφορεις? Με τη παλια βεβαιωση?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rus είπε

Kασι πως λοιπον κυκλοφορεις? Με τη παλια βεβαιωση?

Ναι! Με την κάρτα ανεργίας από τον οαεδ και με το χαρτί του ΚΕΠ. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lek88 είπε

Ναι! Με την κάρτα ανεργίας από τον οαεδ και με το χαρτί του ΚΕΠ. 

Άλλο χαρτι αυτό απ το κεπ, ή μιλαμε για το ιδιο χαρτι του οαεδ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lek88 είπε

Δεν αρκεί η ενεργοποίηση, πρέπει να προσθέσεις και το δωρεάν κόμιστρο στην κάρτα. Τα λέει αναλυτικά εδώ

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, lek88 said:

Αν εννοείς τα αυτόματα εκδοτήρια τότε θα έπρεπε να επιλέξεις από την οθόνη το κουμπί "Επιδότηση" και να βάλεις την κάρτα στην ειδική υποδοχή που υπάρχει κάτω αριστερά ώστε να φορτίσει με το αντίστοιχο δωρεάν πακέτο. Αν δεν σου βγάζει επιλογή πακέτου επιδότησης, τότε μάλλον δεν έχουν αντιστοιχίσει σωστά τον αριθμό της κάρτας σου ώστε να φαίνεται πως είσαι δικαιούχος.

Αν πάλι δοκίμασες κατευθείαν να περάσεις την κάρτα από τις πύλες εισόδου πριν περάσεις από τα αυτόματα εκδοτήρια, τότε είναι λογικό να μη λειτουργεί. 

:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...