Basilhs23___ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Όπως βλέπεις τόσο στο δικό μου μήνυμα όσο και στου giantdi, λένε: οι άνεργοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα ανέργου ή πρόσφατης (εντός μηνός) βεβαίωσης, αμφοτέρων εκδοθέντων από τον ΟΑΕΔ, Άρα την βεβαίωση θα την δείξεις αν δεν έχεις την κάρτα. ΄Οσοι έχουν κάρτα λοιπόν την δείχνουν, η βεβαίωση είναι τζάμπα χαρτί όπως είπες.
Atallos1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ναι γιατί γράφει καθαρά ότι το δελτίο ανεργίας είναι σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία της επόμενης ανανέωσης. Επίσης αναφέρει τον αριθμό δελτίου ανεργίας, τον αριθμό μητρώου ΟΑΕΔ, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ, πέρα από το όνομά σου. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να αποδείξεις ότι είσαι άνεργος. Από κει και πέρα σίγουρα θα πρέπει να έχεις και την ταυτότητα μαζί. Well Σημερα κατεβηκα στον ΟΑΕΔ για αλλη δουλεια κ ρωτησα ετσι για να ξερω Μου ειπε οτι την βεβαιωση πρεπει να εχεις και οχι το αλλο χαρτι . Ισχυει για 1 μηνα οπως ειπαμε 1
Centurion Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Well Σημερα κατεβηκα στον ΟΑΕΔ για αλλη δουλεια κ ρωτησα ετσι για να ξερω Μου ειπε οτι την βεβαιωση πρεπει να εχεις και οχι το αλλο χαρτι . Ισχυει για 1 μηνα οπως ειπαμε Μάλιστα. Εγώ είχα ρωτήσει σε κεντρικό σταθμό του μετρό και μου είχαν πει για το αποδεικτικό ανανέωσης. Αλλά σίγουρα ο ΟΑΕΔ είναι μια πιο επίσημη πηγή ενημέρωσης.
Atallos1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Της ανεφερα και μαλιστα οτι ειστε σιγουρη δεν ειναι το αλλο? Και μου απαντησε οχι , ειναι σιγουρα η βεβαιωση χρονου . Τα μοιραζε λες και ητανε φυλλαδια σε οποιον πηγαινε οποτε δεν νομιζω να εκανε λαθος
Radiant Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δηλαδή αυτό βγαίνει μόνο από τον γκισε? Ηλεκτρονικά δεν μπορούμε να την πάρουμε τη βεβαίωση?
alan2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δηλαδή αυτό βγαίνει μόνο από τον γκισε? Ηλεκτρονικά δεν μπορούμε να την πάρουμε τη βεβαίωση? βεβαίωση χρονικού διαστήματος ανεργίας ναι μπορούμε να λάβουμε κ τυπώσουμε απο τη σελίδα του ΟΑΕΔ..
BlackDarkFlag Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Παιδιά επειδή μπερδεύτηκα με αυτόν τον ένα μήνα που διαβάζω. Η κάρτα ανεργείας διαρκεί για 3 μήνες και τότε θέλει ανανέωση. Εγώ που την έβγαλα πριν μια βδομάδα με το χαρτί που μου έδωσαν δεν έχω δικαίωμα δωρέαν μετακίνησης με τα ΜΜΜ για όσο έχω την κάρτα, εφόσον ο νόμος δεν αλλάξει;
Atallos1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν μιλησε κανεις για την καρτα ανεργιας Αν το χαρτι που σου εδωσαν ειναι η βεβαιωση χρονου ανεργιας , τοτε μπορεις για 1 μηνα απο τοτε που σου την εδωσαν να εχεις δωρεαν μετακινησεις . Μετα απλα εκτυπωνεις μια καινουρια βεβαιωση μονος σου απο το site του ΟΑΕΔ
gia_nnis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Σημερα ρωτησα και εγω σε σταθμο του μετρο και μου ειπαν φωτοτυπια απο τον ηλεκτρονικο λογαριασμα(στοιχεια που φαινεται οτι εισαι ανεργος) και ταυτοτητα.
Anorymous Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά ο χρόνος βεβαιώσεις ανεργίας είναι μόνο για την ημέρα που το βγάζεις. Εγώ νομίζω το προφίλ που λέει μέχρι πότε είσαι άνεργος και έχει και άλλα στοιχεία αμκα αφμ κλπ είναι η καλύτερη επιλογή.
gia_nnis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Εγώ νομίζω το προφίλ που λέει μέχρι πότε είσαι άνεργος και έχει και άλλα στοιχεία αμκα αφμ κλπ είναι η καλύτερη επιλογή.ναι αυτο ειναι
optimistic_83 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μολις γυρισα απο τον ΟΑΕΔ..Πηγα και εβγαλα μια βεβαιωση για την δωρεαν μεταφορα με τις συγκοινωνιες.. Ειχε αρκετα ατομα που περιμεναν για την συγκεκριμενη βεβαιωση.. Η βεβαιωση που πηρα γραφει πανω 18/8 και ισχυει για 1 μηνα δηλαδη μεχρι 18/9..
gia_nnis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 O ΟΑΕΔ δινει βεβαιωση ενος μηνα ενω στις πληροφοριες του μετρο λενε το ακυρο(καρτα ανεργιας) και οταν τους λες δεν υπαρχει τοτε σου απαντανε καποιο χαρτι που να δειχνει οτι εισαι ανεργος.. οτι να ναι!
gia_nnis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 O ΟΑΕΔ δινει βεβαιωση ενος μηνα ενω στις πληροφοριες του μετρο λενε το ακυρο(καρτα ανεργιας) και οταν τους λες δεν υπαρχει τοτε σου απαντανε καποιο χαρτι που να δειχνει οτι εισαι ανεργος.. οτι να ναι!
vaga1um3 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Απο πότε ισχυει αυτο; Και θα χρειαζεται καθε μηνα ανανεωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις