AntiCambeR Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Ρε συ, το αν χρησιμοποιείς την 1,2,3 γραμμή δεν έχει σημασία για τις τιμές. Σημασία έχει αν πηγαίνεις ΠΕΡΑ από Δ.Πλακεντίας. Εκεί αλλάζουν οι τιμές. Όχι απλά αν παίρνεις την γραμμή 3. Για όποια άλλη διαδρομή, ισχύει το πρώτο μου ποστ Δεν έχω και κάποιον να με πάει,μιλάμε για απόσταση 8-9 χμ.Αμάξι εκεί δεν παρκάρει,αλλά και πάλι είναι ανασφάλιστο για μερικές ώρες. Η μα@@@ία είναι οτι το εισητήριο βγαίνει στο Μετρό,αλλά για να πάω εκεί θα πρέπει να περπατήσω 5' γιανα πάρω λεωφορείο για 3 στάσεις και δεν θα έχω εισητήριο.Η να περπατήσω 1χμ για το Μετρό. Οπότε τα 5 εισητήρια των 90' με καλύπτουν μέχρι το Μοναστηράκι;Ομως χρειάζομαι 6 και οχι 5 εισητήρια για 3 διαδρομές πήγαινε-έλα.Θα πρέπει να πάρω +1 των 90' στο τέλος. Πού το γράφει οτι έχει σημασία αν πηγαίνεις απο Δ Πλακεντίας και μετά;Εγώ διάβασα αυτό: Τα εισιτήρια 90 λεπτών, 24 ωρών και 5 ημερών ισχύουν για μετακινήσεις με: Λεωφορεία (πλην γραμμών Αεροδρομίου), Τρόλεϊ, Μετρό (εκτός διαδρομών προς και από το Αεροδρόμιο), ΗΣΑΠ, Τραμ και Προαστιακό (μόνο στο αστικό τμήμα, δηλαδή εκτός Αεροδρομίου, σταθμών δυτικά της Μαγούλας και βόρεια του ΣΚΑ). Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από AntiCambeR
Diskimpex Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ουρές στο μετρό Αμπελοκήπων: Έκλεισαν οι μπάρες και έτρεχαν να βγάλουν εισιτήριο https://www.protothema.gr/greece/article/781488/panikos-sto-metro-abelokipon-ekleisan-oi-bares-kai-etrehan-na-vgaloun-eisitirio/ 1
gatokoritso Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 παντως ξερω ατομα που εχουν θεμα με τη καρτα μιας και στον ταχυδρομιο δεν εμφανιζεται και στα εκδοτηρια αρνουνται να κανουν κατι. αρα καλα κανουν και τα κλεινουν τα ρημαδιά αλλα ας κλεισουν και τις εκκρεμότητες.. ps κανα προστιμο επεσε?
tommybertsen Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έκλεισαν και για τους Τζαμπ....εεε για ΑΜΕΑ, και γι'αυτό φαντάζομαι. Εδώ έχει ασανσέρ που σε βγάζει κατευθείαν στο συρμό , και σε κάποια τα μηχανήματα που έχει απ'έξω, δε λειτουργούν Προβλέπω διακοπή λειτουργίας των ασανσέρ , σύντομα Μία φορά χτυπάω την κάρτα μου για να περάσω, και μία κοπέλα (μικρότερή μου σίγουρα), έτρεξε από πίσω μου και πέρασε, στο τζάμπα βέβαια..... Την αγριοκοίταξα αλλά λέω "άστο να πάει στο καλό". Δεν θα είχε δει την ανοιχτή πύλη παραδίπλα για ΑΜΕΑ Η αλήθεια είναι αυτή που λέει η @gatokoritso πάντως. Πόσες φορές το μηχάνημα σκαλώνει... Αλλά αν σκαλώσει το ένα και δεν μπορείς να χτυπήσεις την κάρτα, την χτυπάς στο παραδίπλα. Μπορεί να χάσεις έναν συρμό ,αλλά it's not a big deal που λένε και στου χουριόμ (at least όχι για όλους) Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από tommybertsen
soiramk Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσπάθησα σήμερα να 'φορτώσω' την επιδότηση για ανέργους στην ATH.ENA Card μου και δεν γινόταν με την καμία. Δοκίμασα και στα 3 μηχανήματα του σταθμού και από όλες τις πλευρές την κάρτα μπας και... Στα ταμεία μου είπαν ότι δεν θα έχει γίνει διασταύρωση των στοιχείων μου από ΗΔΙΚΑ-ΟΑΣΑ και να ξαναδοκιμάσω σε 2-3 μέρες. Ό,τι να 'ναι. Υπόψιν, ενεργοποίηση της κάρτας στην ΗΔΙΚΑ έχω κάνει από τις 18 Μαρτίου. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από soiramk
dhmak Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μία φορά πήγα σε μηχάνημα στο παλαιο φάληρο (8/4) πάτησα επιδότηση, έβαλα την κάρτα και φορτίστηκε σε 30", μάλλον ήμουνα απο τους τυχερούς. Υπομονή, ελπίζω να διορθωθούνε όλα τα προβλήματα, σύντομα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από dhmak
tommybertsen Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Και εγώ σε 2 μηχανήματα προσπάθησα, στον σταθμό της Καλλιθέας, στο ένα δεν δούλεψε η διαδικασία, στο άλλο δούλεψε. Βγάλε άκρη
soiramk Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Τι να πω ρε γμτο.. Μόλις μπορέσω θα ξαναδοκιμάσω. Στης Εθνικής Άμυνας το σταθμό δοκίμασα.
nikolas_kriti Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ρε παιδιά εγώ έχω κάνει αίτηση για την κάρτα και δεν μου έχει έρθει ποτέ,απο τον ΟΟΣΑ μου είπαν να παρω τηλ στα ΕΛΤΑ,πήρα δεν την βρισκουν?? Τι μπορώ να κανω??
Racerr Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 15 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε Ρε παιδιά εγώ έχω κάνει αίτηση για την κάρτα και δεν μου έχει έρθει ποτέ,απο τον ΟΟΣΑ μου είπαν να παρω τηλ στα ΕΛΤΑ,πήρα δεν την βρισκουν?? Τι μπορώ να κανω?? να πας στον οασα τον ιδιο η να παρεις εκει τηλεφωνο αλλιως ξανακανε την αιτηση
nikolas_kriti Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, Racerr είπε να πας στον οασα τον ιδιο η να παρεις εκει τηλεφωνο αλλιως ξανακανε την αιτηση Πήγα στον σταθμό στον Νέο Κόσμο! Τους το είπα !! Την βρήκαν την αίτηση !! Μου έκανε από κει την διαδικασία ! Κι σε ένα λεπτό μου έβγαλε κάρτα !! Η αίτηση την είχα κάνει αρχές Φλεβάρη!! ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!
tommybertsen Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και ερωτώ, εφόσον είχες πρόσβαση σε κάποιο σταθμό και τόοοοοσος κόσμος μπλέχτηκε με τις αιτήσεις (και είχαν ηρεμήσει ήδη από το Δεκέμβριο οι ουρές), γιατί έκανες αίτηση; Προτιμώ τη σωματική από την ψυχική ταλαιπωρία Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από tommybertsen
nikolas_kriti Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Και ερωτώ, εφόσον είχες πρόσβαση σε κάποιο σταθμό και τόοοοοσος κόσμος μπλέχτηκε με τις αιτήσεις (και είχαν ηρεμήσει ήδη από το Δεκέμβριο οι ουρές), γιατί έκανες αίτηση; Προτιμώ τη σωματική από την ψυχική ταλαιπωρία Γιατί είχα διαβάσει ότι πρέπει να την κάνω ηλεκτρονικά !! Γιατί τότε που την έκανα γινόταν χαμός από ουρές !
tommybertsen Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε Η αίτηση την είχα κάνει αρχές Φλεβάρη!! Λες αρχές Φλεβάρη. Δεν γινόταν σε καμία περίπτωση χαμός εκείνο τον καιρό Είχε επιλογή για ηλεκτρονική αίτηση, για φάκελό ή για απευθείας έκδοση. Την ίδια κάρτα που έβγαλα τον Δεκέμβρη (προσωποποιημένη), φόρτισα και τώρα λόγω ανεργίας. Έχουν μπερδέψει τον κόσμο φίλε μου, δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι τους γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις