nikolas_kriti Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε Λες αρχές Φλεβάρη. Δεν γινόταν σε καμία περίπτωση χαμός εκείνο τον καιρό Είχε επιλογή για ηλεκτρονική αίτηση, για φάκελό ή για απευθείας έκδοση. Την ίδια κάρτα που έβγαλα τον Δεκέμβρη (προσωποποιημένη), φόρτισα και τώρα λόγω ανεργίας. Έχουν μπερδέψει τον κόσμο φίλε μου, δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι τους γίνεται Σύνταγμα κι Νέο Κόσμο που περνούσα καθημερινά γινόταν !! ενιγουει !! Λύθηκε το πρόβλημα !! υπαρχει κάποια εφαρμογή για να κάνω την υπόλοιπη διαδικασία ;;;
tommybertsen Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μιλάς για την επιδότηση έτσι; Μπαίνεις στο ΗΔΙΚΑ, δηλώνεις τα στοιχεία που σου ζητάει , και μετά πας σε κάποιο μηχάνημα και διαλέγεις "επιδότηση". Αν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να κάνει 30-40sec για να πιστοποιήσει την κάρτα και να είναι έτοιμη για 30 ημέρες 1
Adanos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 19 ώρες πριν, gatokoritso είπε ps κανα προστιμο επεσε? Έχω δει να γράφουν στο Σύνταγμα. Μπλοκάκι κανονικά. 20 ώρες πριν, tommybertsen είπε Ρε συ, το αν χρησιμοποιείς την 1,2,3 γραμμή δεν έχει σημασία για τις τιμές. Σημασία έχει αν πηγαίνεις ΠΕΡΑ από Δ.Πλακεντίας. Εκεί αλλάζουν οι τιμές. Όχι απλά αν παίρνεις την γραμμή 3. Για όποια άλλη διαδρομή, ισχύει το πρώτο μου ποστ Το 10€ αφορά μόνο το κομμάτι Κορωπί - Αεροδρόμιο. Μέχρι το Κορωπί είναι κανονική τιμή, εκτός κι αν άλλαξε με τα ηλεκτρονικά.
Diskimpex Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μπάχαλο με το ηλεκτρονικό εισιτήριο: Κλείνουν τις μπάρες απροειδοποίητα http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/ellada/354843-mpaxalo-me-to-ilektroniko-eisitirio-kleinoun-tis-mpares-aproeidopoiita
tommybertsen Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, Adanos είπε Το 10€ αφορά μόνο το κομμάτι Κορωπί - Αεροδρόμιο. Μέχρι το Κορωπί είναι κανονική τιμή, εκτός κι αν άλλαξε με τα ηλεκτρονικά. Αυτό λέω κι εγώ. Ότι πέρα από Δ.Πλακεντίας αλλάζει η τιμή 2 ώρες πριν, Diskimpex είπε Μπάχαλο με το ηλεκτρονικό εισιτήριο: Κλείνουν τις μπάρες απροειδοποίητα http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/ellada/354843-mpaxalo-me-to-ilektroniko-eisitirio-kleinoun-tis-mpares-aproeidopoiita Δηλαδή για ποιο λόγο θα έπρεπε να προειδοποιήσουν; Που έχουν πει εδώ και κάνα 4μηνο ότι θα κλείσουν; 1
Diskimpex Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Δηλαδή για ποιο λόγο θα έπρεπε να προειδοποιήσουν; Που έχουν πει εδώ και κάνα 4μηνο ότι θα κλείσουν; Γιατι ολο κλεινουν και δεν κλεινουν.Εχουν πρηξει το κοσμο .Επισης για τα προβληματα ακομα.Δεν εχουν λυθει Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από Diskimpex
tommybertsen Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Για μένα, το σωστό είναι, να λύσουν τα όποια προβλήματα με το άνοιγμα-κλείσιμο, είσοδος-έξοδος και με τα μηχανήματα που μπλοκάρουν και να τις κλείσουν. ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση. Προειδοποιεί δηλαδή τον τζαμπατζή κάποιος για το αν μπορεί να κάνει την πάπια ή αν δεν μπορεί... 2
pluss Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Αυτό λέω κι εγώ. Ότι πέρα από Δ.Πλακεντίας αλλάζει η τιμή Η τιμή αλλάζει μόνο στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο (https://www.athenacard.gr/komistra.dev): Εισιτήριο 90 λεπτών για όλα τα Μέσα Κανονικό 1,40 ευρώ / μειωμένο 0,60 ευρώ Το Ενιαίο Εισιτήριο 90 λεπτών ισχύει σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί) και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί). Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο. Ο χρόνος ισχύος του ενιαίου εισιτηρίου είναι 90 λεπτά από την πρώτη επικύρωσή του σε πύλη σταθμού του μετρό ή σε επικυρωτικό μηχάνημα στα λεωφορεία, τρόλλευ, τραμ.
tommybertsen Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Κάπου είχα δει ότι αυξάνεται από Παλλήνη αλλά προφανώς αυτό άλλαξε με το ηλεκτρονικό εισιτήριο... Πάλι καλά! 1
Adanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, tommybertsen είπε Αυτό λέω κι εγώ. Ότι πέρα από Δ.Πλακεντίας αλλάζει η τιμή ΔΕΝ αλλάζει η τιμή. Αλλάζει για το κομμάτι Κορωπί - Αεροδρόμιο, δηλαδή για μια στάση 10€.
adi32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Ξέρει κανείς τι χρειάζεται για να βγάλει κάποιος μαθητής κάρτα?
eidikos33 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 μπορει καποιος ανεργος να κυκλοφορει ακομα με την βεβαιωση η υπαρχει θεμα σε πιθανο ελεγχο?
tommybertsen Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Το θέμα δεν θα είναι στον έλεγχο αλλά στο αν έχουν κλείσει οι πύλες. Δεν θα ανοίξουν με την βεβαίωση οι πύλες
vste Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Sorry για το λιγο off topic (δεν ειμαι ανεργος) αλλα εχουν να γινουν πολλα ευτραπελα οταν κλεισουν ολες οι μπαρες. Η πρωσοποποιημενη καρτα μου, φορτισμενη με 30 ημερων κομιστρα, δεν περναει με τιποτα στις μπαρες του Ελληνικου. Χτυπαει οτι δεν εχει μεσα κομιστρο. Οπουδηποτε αλλου (αλλοι σταθμοι, λεοφωρεια, κλπ) δουλευει κανονικα και σειχνει σωστες ημερες. Το αναφερα στον σταθμο αλλα δεν ξερουν τι να μου πουν. Αν υπαρχουν και αλλοι με το ιδιο προβλημα την κατσαμε.
Diskimpex Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 21 ώρες πριν, tommybertsen είπε Για μένα, το σωστό είναι, να λύσουν τα όποια προβλήματα με το άνοιγμα-κλείσιμο, είσοδος-έξοδος και με τα μηχανήματα που μπλοκάρουν και να τις κλείσουν. ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση. Προειδοποιεί δηλαδή τον τζαμπατζή κάποιος για το αν μπορεί να κάνει την πάπια ή αν δεν μπορεί... Υπαρχει και ο νομος πως γινεται κατι .Υποχρεωσεις δικαιωματα για ολους.Το αν τηρειται αλλο θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις