Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα έχουνε κάνει σκατά και απόσκατα με τις μπάρες και το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Υπάρχουν μηχανήματα που δεν αναγνωρίζουν τις κάρτες κυρίως των ανέργων και των ΑΜΕΑ. Σε κάποιους σταθμούς έχουν τις μπάρες ανοιχτές και σε κάποιους άλλους κλειστές, τι ηλιθιότητα είναι αυτό απορώ, να περάσει μέσα ο τζαμπατζής καθώς και κάποιοι που μπορεί να δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση και δεν τους αναγνωρίζει την κάρτα το μηχάνημα και μετά να γίνει κουμφούζιο στον σταθμό που θα είναι κλειστές οι μπάρες. Έπρεπε εξ' αρχής να κλείσουν όλες τις μπάρες, και μέχρι να διορθωθούν τα προβλήματα με τα μηχανήματα όσοι είναι άνεργοι, ΑΜΕΑ και λοιπές κατηγορίες να περνάνε από μπάρα που θα υπάρχει έλεγχος από κάποιον. 3 ώρες πριν, vste είπε Αν υπαρχουν και αλλοι με το ιδιο προβλημα την κατσαμε. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα για μερίδα ανέργων και ΑΜΕΑ, ο φίλος μου πλέον παίρνει και την προσωποποιημένη κάρτα, παίρνει και την βεβαίωση με την κάρτα του ΟΑΕΔ. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Βασίλης_29
Anorymous Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρωτησα σημερα στο μετρο ποτε μπορω να ανανεώσω την καρτα για ανεργους αμεα μετα την πρωτη φορτιση και οι υπαλληλοι δεν ηξεραν, θα πεσει πολυ γελιο Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Anorymous
Diskimpex Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Υπαρχει ανακοινωση καπου σε γκισε .Μολις κλεισει μηνα.
dhmak Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως πρέπει να είναι μεγάλη φρίκη να είσαι σε γκισέ εξυπηρέτησης (ως υπάλληλος) και να ακούς κάθε δευτερόλεπτο πολλαπλά μπίπ απο τα μηχανήματα εισόδου/εξόδου. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από dhmak
Anorymous Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Diskimpex είπε Υπαρχει ανακοινωση καπου σε γκισε .Μολις κλεισει μηνα. οταν περασει ο μηνας η οταν περασουν 30 μερες ?
tommybertsen Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Όταν την χτυπάς δεν σου γράφει "10ΗΜ" για παράδειγμα; Ε, μόλις περάσουν, ανανεώνεις (φαντάζομαι ) 2
soiramk Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Στις 4/24/2018 στις 5:46 ΜΜ, soiramk είπε Προσπάθησα σήμερα να 'φορτώσω' την επιδότηση για ανέργους στην ATH.ENA Card μου και δεν γινόταν με την καμία. Δοκίμασα και στα 3 μηχανήματα του σταθμού και από όλες τις πλευρές την κάρτα μπας και... Στα ταμεία μου είπαν ότι δεν θα έχει γίνει διασταύρωση των στοιχείων μου από ΗΔΙΚΑ-ΟΑΣΑ και να ξαναδοκιμάσω σε 2-3 μέρες. Ό,τι να 'ναι. Υπόψιν, ενεργοποίηση της κάρτας στην ΗΔΙΚΑ έχω κάνει από τις 18 Μαρτίου. Πάλι τα ίδια ΚΑΙ εχθές.. Και με την ίδια απάντηση. Έχει αντιμετωπίσει άλλος/η το ίδιο θέμα και πως το έλυσε;; Επίσης δεν μπορώ να φτιάξω λογαριασμό στο athenacard.gr (δεν ξέρω αν χρειάζεται, απλά επειδή το είχαν αναφέρει κάποιοι εδώ)
tommybertsen Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Αρχικά, είπες ότι έκανες ενεργοποίηση. Νομίζω πως για να κάνεις έπρεπε ήδη να έχεις λογαριασμό στο ath.ena card site. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος βέβαια. Η διαδικασία ήταν απλή. Είχα όμως ήδη λογαριασμό στο σάιτ της athenacard. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να ακυρώσεις τη εγγραφή σου και μετά να ξαναδοκιμασεις. Δεν μπορώ να σε πάρω στο λαιμό μου. Έχω αρχίσει όμως να πιστεύω πως θα πρέπει να πας σε άλλο σταθμό. Εγώ το έκανα στον σταθμό ΗΣΑΠ της Καλλιθέας. Στο μηχάνημα που βρίσκεται δεξιά, καθώς στο αριστερό δεν το δεχοταν. "Καλή ώρα" όπως συμβαίνει και με σένα. Μια φίλη μου το έκανε στο σταθμό Πανόρμου ας πούμε. Ίσως θα πρέπει να πας προς τα εκεί για να κάνεις μια δοκιμή. Θα μου πεις για κάτι τόσο απλό; Και όμως, ποτέ δεν ξέρεις.
soiramk Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Ναι, ελπίζω και εύχομαι η λύση να 'βρίσκεται' στην αλλαγή σταθμού. Κοίτα στο site της ath.ena card δεν νομίζω ότι χρειάζεται λογαριασμό. Είναι για να φορτίζεις online της προσωποποιημένες κάρτες (μη ανέργων) από ό,τι έχω καταλάβει. Όταν πάω να φτιάξω account μου λέει Παρακαλούμε ελέγξτε το πεδίο Κωδικός Ενεργοποίηση έχω κάνει μέσω της ΗΔΙΚΑ. Και αν δοκιμάσω πάλι την διαδικασία (στην ΗΔΙΚΑ), μου λέει κάρτα 'ΕΝΕΡΓΗ'... Τι να πω
Anorymous Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Αρχικά, είπες ότι έκανες ενεργοποίηση. Νομίζω πως για να κάνεις έπρεπε ήδη να έχεις λογαριασμό στο ath.ena card site. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος βέβαια. Η διαδικασία ήταν απλή. Είχα όμως ήδη λογαριασμό στο σάιτ της athenacard. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να ακυρώσεις τη εγγραφή σου και μετά να ξαναδοκιμασεις. Δεν μπορώ να σε πάρω στο λαιμό μου. Έχω αρχίσει όμως να πιστεύω πως θα πρέπει να πας σε άλλο σταθμό. Εγώ το έκανα στον σταθμό ΗΣΑΠ της Καλλιθέας. Στο μηχάνημα που βρίσκεται δεξιά, καθώς στο αριστερό δεν το δεχοταν. "Καλή ώρα" όπως συμβαίνει και με σένα. Μια φίλη μου το έκανε στο σταθμό Πανόρμου ας πούμε. Ίσως θα πρέπει να πας προς τα εκεί για να κάνεις μια δοκιμή. Θα μου πεις για κάτι τόσο απλό; Και όμως, ποτέ δεν ξέρεις. Από ότι έχω καταλάβει δεν είναι όλα τα μηχανήματα συμβατά με επιδότηση για ανέργους πρίν ένα μήνα πού έκανα εγώ στον Άγιο Αντώνιο είχε μόνο ένα μηχάνημα χαρτάκι τα άλλα δύο δεν ήταν έτοιμα
tommybertsen Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Anorymous είπε συμβατά αν είναι δυνατόν αυτό! Όταν μπαίνει η επιλογή σε όλα τα μηχανήματα, δεν θα έπρεπε να κάνουν την ίδια δουλειά, αυτομάτως; Που είσαι ρε LG να μας εξηγήσεις τι γίνεται;
soiramk Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, ladakis είπε σας γραφει και εσάς οτι η καρτα σας δςν ειναι ενεργή;;;; Αν αναφέρεσαι σε μένα, για που λες; Που αν το γράφει;
Anorymous Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε αν είναι δυνατόν αυτό! Όταν μπαίνει η επιλογή σε όλα τα μηχανήματα, δεν θα έπρεπε να κάνουν την ίδια δουλειά, αυτομάτως; Που είσαι ρε LG να μας εξηγήσεις τι γίνεται; δυστηχως οχι, προσπαθησα 3 φορες στα δυο πρωτα μηχανηματα και τιποτα στο τριτο την πηρε με την πρωτη ρωτησα και μου ειπαν οτι τα αλλα δεν εκαναν επιδοτηση εβγαζαν μονο εισητηρια και κανονικες καρτες 1
tommybertsen Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μακάρι να θυμόμουν τι μου είχε βγάλει ΗΣΑΠ Καλλιθέας, δεξί μηχάνημα δούλεψε. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από tommybertsen 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις