Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή ψάχνεις να βρεις τρόπους να είσαι νόμιμος πληρώνοντας και δεν βγάζεις άκρη.Υπηρεσίες που δεν λειτουργούν σωστά.Μπάχαλο και ανεπαρκή οργάνωση.

Εχεις μεταφορικό μέσον;Είσαι ευκατάστατος,πάρε φόρους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Αν χρειάστηκε να περάσεις από τρεις σταθμούς για να βρεις μηχάνημα να φορτίσεις την κάρτα, αυτό αποτελεί πρόβλημα.

Οχι, εκδοτηριο δεν εβρισκα. Στο αυτοματο με την μια λειτουργησε.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/24/2018 στις 5:46 ΜΜ, soiramk είπε

Προσπάθησα σήμερα να 'φορτώσω' την επιδότηση για ανέργους στην ATH.ENA Card μου και δεν γινόταν με την καμία.

Δοκίμασα και στα 3 μηχανήματα του σταθμού και από όλες τις πλευρές την κάρτα μπας και...

Στα ταμεία μου είπαν ότι δεν θα έχει γίνει διασταύρωση των στοιχείων μου από ΗΔΙΚΑ-ΟΑΣΑ και να ξαναδοκιμάσω σε 2-3 μέρες. Ό,τι να 'ναι. Υπόψιν, ενεργοποίηση της κάρτας στην ΗΔΙΚΑ έχω κάνει από τις 18 Μαρτίου.

Στις 4/28/2018 στις 11:10 ΠΜ, soiramk είπε

Πάλι τα ίδια ΚΑΙ εχθές..

Και με την ίδια απάντηση. Έχει αντιμετωπίσει άλλος/η το ίδιο θέμα και πως το έλυσε;;

Επίσης δεν μπορώ να φτιάξω λογαριασμό στο athenacard.gr (δεν ξέρω αν χρειάζεται, απλά επειδή το είχαν αναφέρει κάποιοι εδώ)

Στις 4/28/2018 στις 12:12 ΜΜ, soiramk είπε

Ναι, ελπίζω και εύχομαι η λύση να 'βρίσκεται' στην αλλαγή σταθμού.

Κοίτα στο site της ath.ena card δεν νομίζω ότι χρειάζεται λογαριασμό. Είναι για να φορτίζεις online της προσωποποιημένες κάρτες (μη ανέργων) από ό,τι έχω καταλάβει.

Όταν πάω να φτιάξω account μου λέει 

Παρακαλούμε ελέγξτε το πεδίο Κωδικός

Ενεργοποίηση έχω κάνει μέσω της ΗΔΙΚΑ. Και αν δοκιμάσω πάλι την διαδικασία (στην ΗΔΙΚΑ), μου λέει κάρτα 'ΕΝΕΡΓΗ'...

Τι να πω :(

Προσπάθησα σήμερα στο σταθμό της Πανόρμου και με το πρώτο έγινε κανονικά η δουλειά.

Οπότε εύκολα υποθέτω ότι είναι καθαρά θέμα μηχανήματος/σταθμού..

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/5/2018 στις 8:14 ΜΜ, cb_papi είπε

Πού πήγες; Στην ιστοσελίδα του ΗΔΙΚΑ ή στο μηχάνημα;

Σε μηχάνημα πήγα σε τρείς σταθμούς , άγιο Αντώνη , Φιξ καί Σεπόλια καί στα τρία έφαγα άκυρο σήμερα δοκίμασα Ομόνοια και τά κατάφερα .

Συμπέρασμα είναι νά σού κάτσει τό σωστό μηχάνημα σαν να παίζεις Τζόκερ ένα πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Anorymous είπε

Σε μηχάνημα πήγα σε τρείς σταθμούς , άγιο Αντώνη , Φιξ καί Σεπόλια καί στα τρία έφαγα άκυρο σήμερα δοκίμασα Ομόνοια και τά κατάφερα .

Συμπέρασμα είναι νά σού κάτσει τό σωστό μηχάνημα σαν να παίζεις Τζόκερ ένα πράγμα.

Άρα δεν χρειάζεται να μπαίνεις στο ΗΔΙΚΑ κάθε μήνα; Απλά κάνεις την ανανέωση της κάρτας στο μηχάνημα; Ενδιαφέρον!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, cb_papi είπε

Άρα δεν χρειάζεται να μπαίνεις στο ΗΔΙΚΑ κάθε μήνα; Απλά κάνεις την ανανέωση της κάρτας στο μηχάνημα; Ενδιαφέρον!

Μα το ΗΔΙΚΑ έχει τα στοιχεία σου already. Εφόσον ανανεώνεις την κάρτα ανεργίας σου, και εφόσον ΔΕΝ σε προσλαμβάνουν κάπου, τα στοιχεία σου παραμένουν, μιας και συνδέεσαι μέσω taxisnet. Αν σε προσλάβουν, η κάρτα θα ακυρωθεί αυτόματα, I guess.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα διαφωνήσω.

Έληξε της αδερφής μου.

Πήγε σε μηχάνημα και έφαγε άκυρο.

Της εκανα χτες το μεσημέρι ξανά απο το  site  του idika και σήμερα το μεσημέρι ανανέωσε κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή "ξεχνάει" τη διαδικασία; Αφού φαίνεται στο taxisnet ότι είσαι άνεργος και στο idika μπαίνεις μέσω taxisnet, πως στην ευχή γίνεται αυτό; :lol: Μιλάμε για καμία λογική :P (καλά , ψάχνω λογική και εγώ τώρα...)

Δηλαδή τι φάση, 1 μήνα μετά τη φόρτιση της κάρτας ξαναμπήκατε στο idika ; Δεν έχει νόημα πραγματικά. Θα έπρεπε τότε να γίνεται αυτό 1 μήνα αφότου γραφτήκατε μέσω idika... Αλλά και πάλι, λογική ψάχνω :P 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tommybertsen είπε

Δηλαδή "ξεχνάει" τη διαδικασία; Αφού φαίνεται στο taxisnet ότι είσαι άνεργος και στο idika μπαίνεις μέσω taxisnet, πως στην ευχή γίνεται αυτό; :lol: Μιλάμε για καμία λογική :P (καλά , ψάχνω λογική και εγώ τώρα...)

Δηλαδή τι φάση, 1 μήνα μετά τη φόρτιση της κάρτας ξαναμπήκατε στο idika ; Δεν έχει νόημα πραγματικά. Θα έπρεπε τότε να γίνεται αυτό 1 μήνα αφότου γραφτήκατε μέσω idika... Αλλά και πάλι, λογική ψάχνω :P 

Εγώ αυτό νόμιζα πάντως. Ότι το ΗΔΙΚΑ από μόνο του δεν γνωρίζει αν είσαι άνεργος, και αφού του δώσεις τη συγκατάθεση κάνοντας login κάνει "ερώτηση"  στον ΟΑΕΔ (ή όπου αλλού φαίνεται ότι είσαι ακόμα άνεργος) αν είσαι άνεργος ακόμα ή όχι, και ότι γι'αυτό χρειάζεται να μπαίνεις κάθε μήνα και να κάνεις τη διαδικασία πριν την επαναφόρτιση.

Δημοσ.

Ε ναι. Κάνει ΜΙΑ ερώτηση. Αν είσαι άνεργος, φαίνεται από το "status" σου στο taxisnet. Αν έχεις εν ενεργεία κάρτα ανεργίας δηλαδή. Για αυτό, φαντάζομαι, δίνεις στοιχεία στο ΗΔΙΚΑ μέσω taxisnet. Απλά επειδή Ελλάδα είσαι, περίμενε να δούμε για σίγουρα :lol: 

Δημοσ.

Πάντως η εφαρμογή στο κινητό έχει θέμα γτ πες ότι έχω ξεχάσει τον κωδικό και θέλω να βάλω καινούριο βγάζει σφάλμα 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Ε ναι. Κάνει ΜΙΑ ερώτηση. Αν είσαι άνεργος, φαίνεται από το "status" σου στο taxisnet. Αν έχεις εν ενεργεία κάρτα ανεργίας δηλαδή. Για αυτό, φαντάζομαι, δίνεις στοιχεία στο ΗΔΙΚΑ μέσω taxisnet. Απλά επειδή Ελλάδα είσαι, περίμενε να δούμε για σίγουρα :lol: 

Δεν νομιζω ισχυει αυτο .Γιατι δεν γραφει καπου ιδιοτητα που εχεις το ταχις .Μονο  σε συνταξιουχους

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Racerr είπε

Πάντως η εφαρμογή στο κινητό έχει θέμα γτ πες ότι έχω ξεχάσει τον κωδικό και θέλω να βάλω καινούριο βγάζει σφάλμα 

δοκιμασε να κανεις νεο κωδικο μεσω του site που εχει και εκει την επιλογη για reset.

• Like 1
Δημοσ.

εγω σημερα την εχασα το βραδυ λογικα μου πεσε

μονο στο συνταγμα μπορω να τη βγαλω παλι?

Δημοσ.

Μέσω της εφαρμογής δεν μπορώ να να ενεργοποιήσω τη νέα κάρτα πως γίνεται αυτό η πρέπει να πάω σε μηχάνημα? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...