Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, soiramk είπε

Να ρωτήσω κάτι. Την κάρτα των ανέργων μπορείς να την ανανεώσεις με την επιδότηση, πριν λήξουν οι υπολειπόμενες μέρες; Π.χ. να έχεις ακόμα 10 μέρες για να λήξει, αλλά να τη φορτίσεις με την επιδότηση του επόμενου μήνα.

3 ημέρες νωρίτερα μου την φόρτισε κανονικά με NFC. Χωρίς κάποια άλλη ενέργεια. Ενεργοποιήθηκε όταν την πέρασα από το ακυρωτικό κανονικοτατα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Adanos είπε

Με επίδειξη της κάρτας ανεργίας και μιας βεβαίωσης πολύ πιθανόν να στην σβήσουν. Η Athena Card από μόνη της δεν αποδεικνύει τίποτα νομίζω.

Ειναι σιγουρο το πρωτο?

Δημοσ.
16 minutes ago, eidikos33 said:

Ειναι σιγουρο το πρωτο?

Σίγουρο δεν είναι γιατί είναι και που θα πέσεις. Πάντως, μια φορά, όταν υπήρχαν οι χάρτινες μηνιαίες κάρτες, όταν κόψανε πρόστιμο σε φίλη ενώ είχε κάρτα αλλά ξεχασμένη σπίτι, της κόψανε το πρόστιμο και πήγε την επόμενη μέρα στα κεντρικά και την έσβησε με επίδειξη της κάρτας και ταυτότητας.

Τώρα μην σε πάρω στον λαιμό μου. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο ή ρώτα σε κάποια εξυπηρέτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια την βοηθεια σας...εβγαλα προσφατα την καρτα,μπηκα κανονικα μεσω ηδικα για να ενεργοποιησω την καρτα ως ανεργος.Στο site της ηδικα μου βειχνει την καρτα ενεργοποιημενη και μαλιστα ανεργιας.Πηγαινω στο αυτοματο μηχανημα για να φορτωσω την επιδοτηση και μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη επιδοτηση.

χρειαζεται να κανω εγω κατι αλλο?

τελικα ολα καλα.ξαναπηγα σημερα και φορτωσα την επιδοτηση.μαλλον θελει 1-2 μερες για να ανανεωθει η βαση.

Επεξ/σία από chris456
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Adanos είπε

Δεν είναι απαραίτητο σε όλες τις πύλες. 1-2 άτομα θέλει. Απλά πρέπει να κλείνουν οι πύλες πιο γρήγορα με το που ο αισθητήρας "νιώσει" να περνάει άτομο.

Η φάση είναι ότι αν σταματήσεις απότομα σου την λένε κιόλας γιατί δεν τους άφησες να περάσουν.

Εγώ πλέον όσο μπορώ, όταν θα είναι να περάσω από την πύλη θα κοιτάω αν έρχεται άλλος πίσω μου.

1 ώρα πριν, chris456 είπε

παιδια την βοηθεια σας...εβγαλα προσφατα την καρτα,μπηκα κανονικα μεσω ηδικα για να ενεργοποιησω την καρτα ως ανεργος.Στο site της ηδικα μου βειχνει την καρτα ενεργοποιημενη και μαλιστα ανεργιας.Πηγαινω στο αυτοματο μηχανημα για να φορτωσω την επιδοτηση και μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη επιδοτηση.

Το κλασσικό πρόβλημα που είχα και εγώ και όλοι, πρέπει να περιμένεις 4-6 ημέρες από την ενεργοποίηση για να μπορέσεις να κάνεις επιδότηση. Εκτός αν το έκανες και αυτό και το πρόβλημα παραμένει, τότε ίσως πρέπει να τηλεφωνήσεις στον ΟΑΣΑ.

4 ώρες πριν, eidikos33 είπε

αν καποιος εχει καρτα athens card ανεργων με επιδοτηση αλλα σε πιθανο ελεγχο απο ελεγκτη δεν την εχει μαζι του και του επιβαλλουν προστιμο μπορει να παει μετα και να το ακυρωσει το προστιμο με την επιδειξη της athens card?

Το πρόστιμο κανονικά πρέπει να στο σβήσουν αν προσκομίσεις την κάρτα μαζί με μια βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ, φρόντισε να την βγάλεις από τα γραφεία για να έχει και σφραγίδα οχι αυτές που βγαίνουν από το διαδίκτυο που φαίνεται εκτυπωμένη η σφραγίδα με μαύρο χρώμα, στο λέω μην πέσεις σε κανέναν παράξενο στα γραφεία του ΟΑΣΑ. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chris456 είπε

16 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Το κλασσικό πρόβλημα που είχα και εγώ και όλοι, πρέπει να περιμένεις 4-6 ημέρες από την ενεργοποίηση για να μπορέσεις να κάνεις επιδότηση. Εκτός αν το έκανες και αυτό και το πρόβλημα παραμένει, τότε ίσως πρέπει να τηλεφωνήσεις στον ΟΑΣΑ.

Παίζεις τζόκερ με το μηχάνημα που θα 'πετύχεις' την φόρτιση της επιδότησης. Εμένα είχε περάσει κοντά μήνας και δεν την έπαιρνε την επιδότηση στα μηχανήματα της Εθνικής Άμυνας και το κατάφερα σε μηχάνημα στην Πανόρμου.

• Like 1
Δημοσ.

Πανόρμου δουλεύει το πράγμα, Καλλιθέα επίσης. Απλά κοιμούνται και δεν φτιάχνουν την επιδότηση να δουλεύει παντού, αυτό έχω καταλάβει. 1 βήμα μπροστά, 2 πίσω, κλασικά πράγματα :P 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, soiramk είπε

Παίζεις τζόκερ με το μηχάνημα που θα 'πετύχεις' την φόρτιση της επιδότησης. Εμένα είχε περάσει κοντά μήνας και δεν την έπαιρνε την επιδότηση στα μηχανήματα της Εθνικής Άμυνας και το κατάφερα σε μηχάνημα στην Πανόρμου.

Μεγάλη μαλακία αυτό......  εγώ ήμουν οκ από Ομόνοια μεριά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎19‎/‎5‎/‎2018 στις 5:45 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Την αφήνεις να σου κολλήσει απο πίσω και μετά της κολλάς εσύ απο πίσω...................

Περα απο τη πλακα υπαρχουν πολλοι ανωμαλοι που σου κολλανε στα λεωφορεια, φανταστειτε τι θα γινεται στις ουρες σε αυτά τα μηχανήματα απο τους και καλα βιαστικους...

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Αν χτυπήσεις την κάρτα,ανοίξει η πύλη και για κάποιον λόγο πχ να σου έχει κολλήσει ο άλλος για να χωθεί και δεν περάσεις,τότε η μπάρα ξανακλείνει;

Δημοσ.

Εγώ είχα πάει να περάσω με βαλίτσα μια φορά και την χτύπησε λίγο και άρχισε να σφυρίζει.  Παίζει και να σφυριζε επειδή φαίνονταν να έχει βγει στραβά, αλλά μετά πέρασε μια γυναίκα και εσιαξε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει τύχει στην κοπέλα μου να μη την δέχεται στης Ανθούπολης, ενώ εμένα την δεχόταν, αλλά από Λεωφορείο σε μετρό (Συγγρού-Φιξ, όλα κανονικά), και Ανθούπολη δεν την δεχόταν. Μάλιστα "σφύριζε" το μηχάνημα όπως αναφέρθηκε πιο πάνω!

Την ίδια στιγμή, εμένα που είναι ανέργων, την δέχτηκε μία χαρά σε όλα. Σκαλώνουν τακτικά τα μηχανήματα έχω την εντύπωση. Το γιατί, δεν μπορώ να το γνωρίζω.

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...