Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, tommybertsen said:

Έχει τύχει στην κοπέλα μου να μη την δέχεται στης Ανθούπολης, ενώ εμένα την δεχόταν, αλλά από Λεωφορείο σε μετρό (Συγγρού-Φιξ, όλα κανονικά), και Ανθούπολη δεν την δεχόταν. Μάλιστα "σφύριζε" το μηχάνημα όπως αναφέρθηκε πιο πάνω!

Την ίδια στιγμή, εμένα που είναι ανέργων, την δέχτηκε μία χαρά σε όλα. Σκαλώνουν τακτικά τα μηχανήματα έχω την εντύπωση. Το γιατί, δεν μπορώ να το γνωρίζω.

Μήπως δεν την χτύπησε όταν μπήκε, με αποτέλεσμα όταν βγήκε να μην είχε εγγεγραμένη "είσοδο" στην κάρτα; Γιατί και εγώ νόμιζα πως φταίγανε τα μηχανήματα, ενώ πολύ απλά όταν έμπαινα δεν χτύπαγα καθώς οι πύλες των ΑΜΕΑ ήταν ανοιχτές.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την χτύπησε και στο λεωφορείο, και στην είσοδο από Συγγρού-Φιξ καθώς και στην έξοδο για Ανθούπολη. Εκεί άρχισε τα δικά του και ακούγονταν το "η κάρτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί". Μετά από 2η προσπάθεια, το μηχάνημα γκάριζε :P 

Την ίδια ακριβώς διαδικασία ακολούθησα κι εγώ. Κανένα πρόβλημα. Σε εμένα 1 φορά (παλαιότερα που δεν είχα ανέργων) μου έχει βγάλει άκυρο, αλλά με την 2η προσπάθεια ακυρώθηκε κανονικά. 

Έχει λογική αυτό που λες, αλλά αυτό που λέω, δεν έχει προφανώς :P 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.

Εγω πήγαινα και στηνόμουν μπροστά στην πόρτα και χτυπουσα την καρτα αλλα δεν ανοιγε. Εβγαζε σφαλμα κλπ. Αλλη φορά εγραφε το υπολοιπο αλλα δεν ανοιγε. Ενας security μου είπε ότι πρεπει να καθήσω πιο πίσω για να ανοιξει. Αυτό εκανα και από τότε μία χαρα.

Το σπαστικό δεν είναι να εχεις καποιον από πίσω να θελει να περάσει μαζί σου. Το σπαστικό είναι να εχεις καποιον απεναντι που να θελει να περασει και αυτός. Πχ στον αγιο δημητριο είναι κλειστά τα παντα τωρα πια και η μία μεριά (όχι αυτή του μετρο mail, η αλλη) είναι ερημο τοπίο. Δεν υπαρχει κανείς και γενικώς μεσημερι μπαινει λίγος κόσμος. Πριν καμια ώρα παω να χτυπήσω καρτα για να μπω και ήταν από την αλλη μερια της πόρτας 2 ατομα που περιμεναν καποιον να χτυπήσεις για να μπορέσουν να βγούν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Πριν καμια ώρα παω να χτυπήσω καρτα για να μπω και ήταν από την αλλη μερια της πόρτας 2 ατομα που περιμεναν καποιον να χτυπήσεις για να μπορέσουν να βγούν.

Εγώ θα περίμενα με την κάρτα στο χέρι και θα τους έλεγα " όχι, χτυπήστε εσείς πρώτοι", να κόψω αντίδραση. 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Εγώ θα περίμενα με την κάρτα στο χέρι και θα τους έλεγα " όχι, χτυπήστε εσείς πρώτοι", να κόψω αντίδραση. 

Εγώ απλά δεν πέρασα. Μίλησα λίγο στο τηλεφωνο και περιμενα. Όταν ήρθε ο επόμενος εγινε σφαγή. Με το ζόρι περασε ο ανθρωπος

• Like 2
Δημοσ.

Στο λεωφορείο μια φορά δεν την χτυπάμε (στην είσοδο);

Επίσης μου απομένουν ακόμα 11 μέρες για ανανέωση, αλλά μιας και με έβγαλε ο δρόμος μου από Πανόρμου (που ήταν το μηχάνημα που 'έπιασε' η ενεργοποίηση), δοκίμασα να περάσω την επιδότηση του επόμενου μήνα. Δεν βρέθηκε προϊόν μου έλεγε... Άρα μάλλον ήταν πολύ νωρίς ακόμα; Δεν θέλει πάλι να περάσεις από ΗΔΙΚΑ, έτσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεται ξανά ΗΔΙΚΑ. Πέρασα μία φορά από ΗΔΙΚΑ, μου είπε ότι είμαι έτοιμος (χωρίς να κάνω κάτι). Just for the sake of it μπήκα.

3 ημέρες πριν λήξει η προθεσμία, μπήκα από την εφαρμογή και φόρτισα με NFC. Αν έχεις κινητό με NFC, δεν χρειάζεται να πας σε μηχάνημα :) 

32 λεπτά πριν, soiramk είπε

Στο λεωφορείο μια φορά δεν την χτυπάμε (στην είσοδο);

Ναι. Βασικά τι νόημα έχει να χτυπηθεί στο λεωφορείο, ούτε που ξέρω. Από πέρυσι τον Απρίλιο βρίσκομαι Αθήνα, δεν έχω πετύχει ΠΟΥΘΕΝΑ ελεγκτή. Ειδικά σε λεωφορεία. 

Δημοσ.

Ελεγκτες σποραδικα εχω πετυχει .Χαλαροι ειναι .Ομως πολλα λαθη βλεπω να βγαζουν οι καρτες .Και στα λεωφορεια και μετρο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fingolfingr είπε

Εγώ απλά δεν πέρασα. Μίλησα λίγο στο τηλεφωνο και περιμενα. Όταν ήρθε ο επόμενος εγινε σφαγή. Με το ζόρι περασε ο ανθρωπος

Moυ φαινεται προκειται να ζησουμε μεγαλες στιγμες με το νεο συστημα:wacko:

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορία φίλη μου έχει μέχρι τέλος του μηνά αγορασμένο πακέτο, πριν δυο μέρες έμεινε άνεργη πρέπει να κάνει κάποια αλλαγή στη κάρτα πριν βάλει το δωρεάν πακέτο?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μπει στο ΗΔΙΚΑ και να κάνει ότι γράφει εκεί. Αφού , εννοείται, βγάλει κάρτα ανεργίας (αν δεν έβγαλε). Περιμένει λίγες ημέρες, και μετά κάνει επιδότηση από κάποιο μηχάνημα. ΙΔΑΝΙΚΑ, αν έχει NFC στο κινητό της, κατεβάζει την εφαρμογή και φορτίζει από εκεί

Δημοσ.

Ερώτηση, βλέπω κάποιες μπάρες οι οποίες έχουν τρία αναμμένα φωτάκια ενώ σε άλλες υπάρχει ένα αναμμένο και δύο κόκκινα, αυτό παίζει κάποιον ρόλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Νομίζω πρέπει να αντιληφθεί κίνηση για να κλείσει... 

Μήπως ήθελες να γράψεις το αντίθετο;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
15 hours ago, tommybertsen said:

Ναι. Βασικά τι νόημα έχει να χτυπηθεί στο λεωφορείο, ούτε που ξέρω. Από πέρυσι τον Απρίλιο βρίσκομαι Αθήνα, δεν έχω πετύχει ΠΟΥΘΕΝΑ ελεγκτή. Ειδικά σε λεωφορεία. 

Για το μηνιαίο πράγματι δεν βρίσκω λόγο. Για το ενιαίο είναι κάτι άλλο. Τώρα ελεγκτές δεν έχω πετύχει πέραν από μια φορά που δεν ήταν καν ελεγκτές αλλά "έρευνα".

12 hours ago, DZ-Photographer said:

Απορία φίλη μου έχει μέχρι τέλος του μηνά αγορασμένο πακέτο, πριν δυο μέρες έμεινε άνεργη πρέπει να κάνει κάποια αλλαγή στη κάρτα πριν βάλει το δωρεάν πακέτο?

Αν έχεις μπει στα μητρώα ανέργων, τότε το μόνο που μένει είναι να μπει ΗΔΙΚΑ, να ενεργοποιήσει την κάρτα της ως άνεργη και μετά από 2-3 μέρες πάει σε μηχάνημα και πατάει επιδότηση. Αυτά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...