Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Vagg_ είπε

Η αλήθεια είναι ότι δε δοκίμασα σε μηχάνημα για το λόγο του ότι δεν έχω όρεξη να γυρνάω σε όλα τα μηχανήματα μέχρι να πέσω σε κάποιο το οποίο να λειτουργεί σωστά.

Άσ'τα να πάνε δηλαδή με λίγα λόγια, ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε fingolfingr.

Το δεξιά μηχάνημα στην Καλλιθέα (κατεύθυνση προς Κηφισιά), στον Πειραιά σε ένα από αυτά που εχει είδα να κανει κάποιος την επιδότηση, στην Πανόρμου δουλευουν κλπ κλπ. Έχουν αναφερθεί κάποια που δουλεύουν :)

2 ώρες πριν, MikeJ είπε

κατάφερα και την έχασα.... 🖐️🖐️ 

Τώρα για ακύρωση και

Λογικά θα σε ρωτήσουν και το Pin σου διότι υποτίθεται κάνεις την αίτηση και κρατάς το Pin για τέτοιες περιπτώσεις. Όντως μπορείς οπουδήποτε. Ενδεικτικά ο σταθμός της Καλλιθέας είναι 9 στις 10 άδειος πλέον. Γενικά προτίμησε κάποιον όχι πολυσύχναστο :)

Τσεκαρε και το σάιτ της athenacard καλου κακού για τις πληροφορίες σχετικά με χαμένες κάρτες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, _Vagg_ είπε

Η αλήθεια είναι ότι δε δοκίμασα σε μηχάνημα για το λόγο του ότι δεν έχω όρεξη να γυρνάω σε όλα τα μηχανήματα μέχρι να πέσω σε κάποιο το οποίο να λειτουργεί σωστά.

Άσ'τα να πάνε δηλαδή με λίγα λόγια, ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε fingolfingr.

Βγήκα σταθμό αγιου δημητριου και ρώτησα τις κοπέλες που είχε εκεί για να βοηθάνε. Ανέφερα το θέμα με την μη εμφάνιση ανανέωσης στους ανέργους και μου απάντησε ότι η ενημέρωση που έχουν είναι ότι η ανανέωση θα εμφανιστεί από Δευτέρα. Έτσι τους είπαν να ενημερώνουν. Μέχρι τότε χαρτί οαεδ και κλήση στον σταθμάρχη αν δεν είναι εκεί κανεις

Δημοσ.
43 minutes ago, tommybertsen said:

Το δεξιά μηχάνημα στην Καλλιθέα (κατεύθυνση προς Κηφισιά), στον Πειραιά σε ένα από αυτά που εχει είδα να κανει κάποιος την επιδότηση, στην Πανόρμου δουλευουν κλπ κλπ. Έχουν αναφερθεί κάποια που δουλεύουν :)

Λογικά θα σε ρωτήσουν και το Pin σου διότι υποτίθεται κάνεις την αίτηση και κρατάς το Pin για τέτοιες περιπτώσεις. Όντως μπορείς οπουδήποτε. Ενδεικτικά ο σταθμός της Καλλιθέας είναι 9 στις 10 άδειος πλέον. Γενικά προτίμησε κάποιον όχι πολυσύχναστο :)

Τσεκαρε και το σάιτ της athenacard καλου κακού για τις πληροφορίες σχετικά με χαμένες κάρτες

Στη Καλλιθέα πήγα μετά το Σύνταγμα και είχε και εκεί ουρά και βασικά τσακωνόταν ένας στην ουρά με την υπάλληλο και δε προχωρούσε κιόλας οπότε δεν έκατσα... Ειλικρινά μετά από περίπου 8 μήνες δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχει ακόμα ουρές... 

Το Pin το βρήκα. Απλά για αυτό με την επανέκδοση δεν είμαι σίγουρος μιας και το σάιτ λέει...
"Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, δυσλειτουργίας της προσωποποιημένης κάρτας σας, θα πρέπει να την δηλώσετε το συντομότερο δυνατόν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο σταθμό Μετρό του Συντάγματος  και να ζητήσετε την αντικατάστασή της. "

Αν και μου φαίνεται υπερβολικά χαζό να μην γίνεται σε όλα τα εκδοτήρια προσωποποιημένων καρτών. Να πρέπει δηλαδή κάποιος που μένει πιο έξω να πάει οπωσδήποτε Σύνταγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω τον πόνο μου, έβγαλα κάρτα, πάω να την συνδέσω με το idika🖕 και….. ζητάει Pin…. FUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!  💀:mad:⛈️🥊🦂💢🖕

Κάποια στιγμή τον Νοέμβριο έκανα αίτηση για να πάρω το QR, το Pin έλεγε «Παρακαλούμε φυλάξτε τον προσωπικό κωδικό σας για την περίπτωση που θα χρειαστεί επανέκδοση της κάρτας σας» τώρα είτε δεν το έγραψα* πουθενά είτε το έχασα, σιγά μην θυμάμαι μετά από τόσους μήνες… δυστηχώς όμως το pin δεν χρειάζετε μόνο για την «επανέκδοση»… πληροφόρηση από τα lidl! @*&^%🖕

* αν χάσω το πορτοφόλι η τελευταία έννοια μου θα είναι η κάρτα….

💢😠

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fingolfingr είπε

Βγήκα σταθμό αγιου δημητριου και ρώτησα τις κοπέλες που είχε εκεί για να βοηθάνε. Ανέφερα το θέμα με την μη εμφάνιση ανανέωσης στους ανέργους και μου απάντησε ότι η ενημέρωση που έχουν είναι ότι η ανανέωση θα εμφανιστεί από Δευτέρα. Έτσι τους είπαν να ενημερώνουν. Μέχρι τότε χαρτί οαεδ και κλήση στον σταθμάρχη αν δεν είναι εκεί κανεις

Να είσαι καλά για την ενημέρωση φίλε μου!

Δημοσ.
1 hour ago, MikeJ said:

"Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, δυσλειτουργίας της προσωποποιημένης κάρτας σας, θα πρέπει να την δηλώσετε το συντομότερο δυνατόν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο σταθμό Μετρό του Συντάγματος  και να ζητήσετε την αντικατάστασή της. "

Δεν ξερω αν αλλαξε πολυ προσφατα κατι, αυτο παντως που λενε για το μετρο του Συνταγματος δεν ισχυει. Με παρεπεμψαν στα κεντρικα τους, στη Μετσοβου οπου και πηγα και εγινε η αλλαγη.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 minutes ago, Getta Robo said:

Δεν ξερω αν αλλαξε πολυ προσφατα κατι, αυτο παντως που λενε για το μετρο του Συνταγματος δεν ισχυει. Με παρεπεμψαν στα κεντρικα τους, στη Μετσοβου οπου και πηγα και εγινε η αλλαγη.

Είχες πάει σε κάποιο εκδοτήριο λόγω απώλειας και σου είπαν πρέπει να πας Μετσόβου μόνο ; 

Γενικά δε ξέρεις τι να πιστέψεις, έχω την εντύπωση ότι αρκετοί υπάλληλοι κάνουν σιωπηρή διαμαρτυρία-απεργία κατά της κάρτας και δεν εξυπηρετούν κόσμο λέγοντας δεν έχω ρεύμα,χάλασε το μηχάνημα, αυτό γίνεται μόνο στο άλλο εκδοτήριο κοκ. 

Δημοσ.
7 minutes ago, MikeJ said:

Είχες πάει σε κάποιο εκδοτήριο λόγω απώλειας και σου είπαν πρέπει να πας Μετσόβου μόνο ; 

Γενικά δε ξέρεις τι να πιστέψεις, έχω την εντύπωση ότι αρκετοί υπάλληλοι κάνουν σιωπηρή διαμαρτυρία-απεργία κατά της κάρτας και δεν εξυπηρετούν κόσμο λέγοντας δεν έχω ρεύμα,χάλασε το μηχάνημα, αυτό γίνεται μόνο στο άλλο εκδοτήριο κοκ. 

Ειχα παει στις πληροφοριες, με παρεπεμψαν σε αλλο τμημα εντος Συνταγματος, και μου ειπαν πως δεν ειναι αρμοδιοι και να παω στα κεντρικα. Τα εχω γραψει στο θεμα παλαιοτερα.

Τελικως πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα τους, και μου λεγανε πως αυτο με το pin ειναι γνωστοποιημενο προβλημα και πως θα λυθει απο βδομαδα σε βδομαδα. Για 2 μηνες τωρα ιστορια αυτο.

Ε δεν πηγαινε αλλο, πηγα σημερα στα κεντρικα και εβγαλα αλλη. Φυσικα δεν πληρωσα τιποτα. Ειχε ουρα κοσμο με ακριβως το ιδιο προβλημα παντως.

Ρωτησα και τι γινεται με αυτους οπου ειναι εξωτερικο/επαρχεια. Καταλληξε η κοπελα πως το καλυτερο θα ηταν να περασουν απο εκει για να βγαλουν αλλη καρτα........... Τιποτα δεν λειτουργει, ολα εικονικα ειναι.

Εκτος θεματος τωρα, εως και σημερα, κανενα μεσο που εχω μπει ΔΕΝ λειτουργει το κλιματιστικο τους. Προφανως θα πρεπει να παει 45 βαθμους για να το ανοιξουν. Και αν.

Δημοσ.

Α ναι νομίζω θυμάμαι... αλλά εσύ είχες άλλο θέμα με το πιν που δε το δεχότανε .  Εγώ απλά έχασα τη κάρτα μου.

Δημοσ.

Ναι και για απωλεια στα κεντρικα ειδα επισης. Καλυτερα να παρεις τηλεφωνο στο Συνταγμα και να βεβαιωθεις πως οντως εξυπηρετουν για απωλεια καρτων.. Στη χειροτερη να ξερεις πως εξυπηρετουν για ολα αυτα στα κεντρικα τους.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MikeJ είπε

Στη Καλλιθέα πήγα μετά το Σύνταγμα και είχε και εκεί ουρά και βασικά τσακωνόταν ένας στην ουρά με την υπάλληλο και δε προχωρούσε κιόλας οπότε δεν έκατσα... Ειλικρινά μετά από περίπου 8 μήνες δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχει ακόμα ουρές... 

Τσακωνόταν άτομο; Απίστευτο. Στην Καλλιθέα; Απίστευτο Χ2 :lol:

Παίξε ένα τζόκερ καλού-κακού 😛 Γιατί έχω καιρό να πετύχω ουρά στον ΗΣΑΠ Καλλιθέας. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Havik είπε

Να πω τον πόνο μου, έβγαλα κάρτα, πάω να την συνδέσω με το idika🖕 και….. ζητάει Pin…. FUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!  💀:mad:⛈️🥊🦂💢🖕

Κάποια στιγμή τον Νοέμβριο έκανα αίτηση για να πάρω το QR, το Pin έλεγε «Παρακαλούμε φυλάξτε τον προσωπικό κωδικό σας για την περίπτωση που θα χρειαστεί επανέκδοση της κάρτας σας» τώρα είτε δεν το έγραψα* πουθενά είτε το έχασα, σιγά μην θυμάμαι μετά από τόσους μήνες… δυστηχώς όμως το pin δεν χρειάζετε μόνο για την «επανέκδοση»… πληροφόρηση από τα lidl! @*&^%🖕

* αν χάσω το πορτοφόλι η τελευταία έννοια μου θα είναι η κάρτα….

💢😠

Να σου πω μήπως και σε βγάλω απ' την ταλαιπωρία. Το PIN το είχες ορίσει εσύ ο ίδιος ή στο έγραψε ο υπάλληλος στο εκδοτήριο. Δοκίμασε μήπως είναι η ημερομηνία γέννησής σου, π.χ αν γεννήθηκες 10 Σεπτεμβρίου 1985 γράψε 10091985, αλλά μάλλον για να έκανες εσύ το QR θα έβαλες κάτι διαφορετικό.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που ειμαι ανεργος για να την ξανα φορτωσω πρεπει να περασουν και οι 30 μερες η μπορω και πιο πριν;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...