Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, FreakBoy είπε

Εγω που ειμαι ανεργος για να την ξανα φορτωσω πρεπει να περασουν και οι 30 μερες η μπορω και πιο πριν;;;

Πρέπει να περάσουν.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, FreakBoy είπε

Εγω που ειμαι ανεργος για να την ξανα φορτωσω πρεπει να περασουν και οι 30 μερες η μπορω και πιο πριν;;;

Δεν είναι υποχρεωτικό. Ξαναφορτίζεις και 2-3 ημέρες πριν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνω σήμερα στην εφαρμογή και δεν φαίνεται πουθενά το υπόλοιπο...

Ενεργοποίησα κανονικά το δωρεάν κόμιστρο με nfc στις 16 Μαΐου.

Δεν έχω δωρεάν μεταφορά??

583813002_Screenshot_2018-06-02-10-46-25v1.png.c22c0e2a22c3f36c546522a0ead873e7.png

Επεξ/σία από nemesi54
Δημοσ.

Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα...

Εχθές με υπολειπόμενη (1) ημέρα στην κάρτα (ανέργων), δοκίμασα να ανανεώσω σε Νομισματοκοπείο, Πανόρμου (που είχα καταφέρει να κάνω και την ενεργοποίηση την πρώτη φορά), Σύνταγμα και Μοναστηράκι και τπτ. Δεν υπάρχει διαθέσιμο προϊόν μου έλεγε.

Ένας υπάλληλος μου είπε ότι έχει υπερφορτωθεί το σύστημα και δεν δουλεύει, που δεν ισχύει γιατί προσπαθώ να ανανεώσω κάνα πενθήμερο τώρα και μια άλλη όταν της είπα πως θα μπαίνω από αύριο μου είπε με τα χαρτιά όπως παλιά και θα σας ανοίγουμε εμείς....

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω αυτός που ανέλαβε την υλοποίηση του έργου πόσο άσχετος μπορεί να είναι και γιατί έστω δεν πήρε copy-paste τον τρόπο που δουλεύουν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια σε τόσες χώρες.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Δεν είναι υποχρεωτικό. Ξαναφορτίζεις και 2-3 ημέρες πριν. 

Ενω εχω ακομα περιθωριο 3 μερες εχτες που δοκιμασα σε 3 μηχανηματα στον Χολαργο μου εβγαζε σφαλμα και στα 3

• Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, soiramk είπε

μια άλλη όταν της είπα πως θα μπαίνω από αύριο μου είπε με τα χαρτιά όπως παλιά και θα σας ανοίγουμε εμείς....

Να δω ομως αν εισαι σε τιποτα ακυρες στασεις του μετρο με ελαχιστη κινηση ποιος θα σου ανοιξει.

Εγω που περασα σημερα μια βολτα απο μετρο Χαλανδριου(αλλα και σε αλλες στασεις προφανως ηλεκτρικου ή και μετρο)κανενας δεν ηταν να ανοιξει την πορτα.Αναγκαστικα πρεπει να πας πισω απο καποιον αλλο.

Δημοσ.

Μα αυτό είναι το πρόβλημα.. Επίσης δεν υπάρχει και καμία υπεύθυνη απάντηση στο τι θα γίνει με την επαναφόρτιση

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι καθαρά θέμα τύχης σε φίλη που περάσαμε το δωρεάν κόμιστρο δοκιμάσαμε 3 μηχανήματα μέχρι να την περάσει.

Δημοσ.

"Η καρτα επιδοτησης δεν βρεθηκε" μηνυμα σε 4 διαφορετικα μηχανηματα, Καλλιθεα και Ελευθεριο Βενιζελο. Τα 2 επισης ειχαν φρικαρει και φορτωναν διαρκως. Τεραστια επιτυχια το μετρο λεμε.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Fulgore είπε

Να δω ομως αν εισαι σε τιποτα ακυρες στασεις του μετρο με ελαχιστη κινηση ποιος θα σου ανοιξει.

Εγω που περασα σημερα μια βολτα απο μετρο Χαλανδριου(αλλα και σε αλλες στασεις προφανως ηλεκτρικου ή και μετρο)κανενας δεν ηταν να ανοιξει την πορτα.Αναγκαστικα πρεπει να πας πισω απο καποιον αλλο.

Θεωρητικά πατάς το κουμπί και έρχεται ο σταθμαρχης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δυστυχώς για κάτι τέτοιες περιπτώσεις, όποιος έχει κάρτα ανέργου ας έχει μαζί του και μια μεμονωμένη που να την έχει φορτίσει με λίγα εισιτήρια μέσα καλού κακού.

Το να περνάς πίσω από άλλον είναι μια προσωρινή λύση πιστεύω, όσο βέβαια μπορεί να μην σε πάρει χαμπάρι ο άλλος.

1 ώρα πριν, fingolfingr είπε

Θεωρητικά πατάς το κουμπί και έρχεται ο σταθμαρχης

Το κουμπί αυτό είναι πάνω στις μπάρες;

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Δυστυχώς για κάτι τέτοιες περιπτώσεις, όποιος έχει κάρτα ανέργου ας έχει μαζί του και μια μεμονωμένη που να την έχει φορτίσει με λίγα εισιτήρια μέσα καλού κακού.

Το να περνάς πίσω από άλλον είναι μια προσωρινή λύση πιστεύω, όσο βέβαια μπορεί να μην σε πάρει χαμπάρι ο άλλος.

Το κουμπί αυτό είναι πάνω στις μπάρες;

Καπου στην ακρη από τις μπαρες εχει ενα στύλο με ενα κουμπί και μικρόφωνο. Δεν μπορώ να το περιγράψω κάπως αλλιως. Απλά είναι ένα μόνο σε καθε μεριά. Πχ στους Αμπελόκηπους αν θυμαμαι καλα είναι διπλά στα εκδοτήρια. Μου είπαν από τον σταθμό όταν δεν είναι καποιος μπορείς να το πατήσεις και να ερθει ο σταθμαρχης να ανοιξει.

• Like 1
Δημοσ.

Στις 2/6/2018 στις 11:22 ΠΜ, soiramk είπε

Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα...

Εχθές με υπολειπόμενη (1) ημέρα στην κάρτα (ανέργων), δοκίμασα να ανανεώσω σε Νομισματοκοπείο, Πανόρμου (που είχα καταφέρει να κάνω και την ενεργοποίηση την πρώτη φορά), Σύνταγμα και Μοναστηράκι και τπτ. Δεν υπάρχει διαθέσιμο προϊόν μου έλεγε.

Στις 2/6/2018 στις 12:57 ΜΜ, FreakBoy είπε

Ενω εχω ακομα περιθωριο 3 μερες εχτες που δοκιμασα σε 3 μηχανηματα στον Χολαργο μου εβγαζε σφαλμα και στα 3

18 ώρες πριν, Getta Robo είπε

"Η καρτα επιδοτησης δεν βρεθηκε" μηνυμα σε 4 διαφορετικα μηχανηματα, Καλλιθεα και Ελευθεριο Βενιζελο. Τα 2 επισης ειχαν φρικαρει και φορτωναν διαρκως. Τεραστια επιτυχια το μετρο λεμε.

Σας έκανα παράθεση όλους απλά και μόνο επειδή κατά κάποιον τρόπο το ίδιο έπαθα τον προηγούμενο μήνα. Παρότι έλεγε ότι δεν φορτίζει την επιδότηση, η επιδότηση φορτίστηκε κανονικά!

Στις 15/5/2018 στις 3:18 ΜΜ, jonkyr είπε

Τρέλα. Πήγα στο μετρό σήμερα, περίμενα στο μηχάνημα, πάλι το ίδιο μνμ έβγαζε. Είχα εκτυπώσει βεβαίωση ανεργίας, περνάω κανονικά. Στην επιστροφή τσεκάρω σε μηχάνημα άλλου σταθμού. ΤΥα ίδια. Πάω στις μπάρες, περνάω την κάρτα να δω τι θα γίνει και... σουσάμι άνοιξε! Πέρασα κανονικά, έγραψε 30 ημέρες ακόμα ή κάτι τέτοιο! Τι να πω τώρα...

Το επιβεβαιώνω, το είδα σήμερα κι εγώ.

Στις 15/5/2018 στις 12:11 ΠΜ, jonkyr είπε

Ρε παίδες, πήγα να κάνω επαναφόρτιση (επιδότηση) σε τέσσερα μηχανήματα στο τραμ. Σε όλα μου έβγαζε "Η καρτα δεν εχει διαθεσιμη υποδοχη για επαναφορτιση προιοντος"!!!!! Το έχει δει κανείς αυτό; Εννοείται ότι στο ΙΔΗΚΑ είναι μία χαρά η κάρτα, είχα κάνει επιβεβαίωση την προηγούμενη εβδομάδα και ξανάκανα από το κινητό όσο ήμουν στο μηχάνημα. Έχω φωτό από το μνμ αν χρειαστεί.

• Thanks 2
Δημοσ.
2 hours ago, jonkyr said:

Σας έκανα παράθεση όλους απλά και μόνο επειδή κατά κάποιον τρόπο το ίδιο έπαθα τον προηγούμενο μήνα. Παρότι έλεγε ότι δεν φορτίζει την επιδότηση, η επιδότηση φορτίστηκε κανονικά!

Δεν προσπαθησα να περασω απο σταθμο, θα προσπαθησω λογικα σημερα. Θα ειναι εκπληκτικο παντως αν συμβαινει κατι τετοιο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...