soiramk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 17 λεπτά πριν, mpas0u είπε Λοιπόν ενημερωτικά, εμένα λειτουργεί κανονικά με τελευταία φόρτιση στις 3/5 μέσω NFC. Δεν θα με χαλάσει καθόλου να μη χρειάζεται να ξαναφορτίζω μέχρι να τελειώσει η περίοδος ανεργίας. Και εγώ 3/5 είχα κάνει την πρώτη ενεργοποίηση της κάρτας μου (σε μηχάνημα στην Πανόρμου) και μέχρι μια ημέρα πριν λήξει δεν μου έβγαζε προϊόν σε μηχάνημα (σε ό,τι σταθμό δοκίμασα). Από όταν έληξε και επίσημα δεν έχω τσεκάρει την κάρτα και δεν έχω NFC να δοκιμάσω τι μου λέει..
mpas0u Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα γράφω στο προήγουμενο μήνυμά μου, με τα screenshots (όπου φαίνονται και εκεί). 1η φόρτιση έγινε 4/4 σε μηχάνημα στο σταθμό, μετά 2η φόρτιση έγινε 3/5 με NFC (διαθέσιμο το προιόν 2-3 μέρες πρίν λήξει δηλαδή), και τώρα όταν πήγα να κάνω την 3η (πάλι 2-3 μέρες πρίν λήξει ο μήνας) με NFC, μου έβγαλε ότι το προιόν υπάρχει στον server, αλλά η κάρτα είχε ήδη ενεργοποιημένο προιόν. Και λειτουργεί κανονικά (σήμερα τη δοκίμασα σε λεωφορεία και μετρό) με τη φόρτιση στις 3/5, δηλαδή 1 μήνα και 3 μέρες πρίν. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από mpas0u
tommybertsen Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Για αυτό ρωτάω, μοιάζει σαν να μην φορτίστηκε, αλλά φορτίστηκε. What da hell 😛 Spoiler Θα είναι σαν να μην είναι φορτισμένη, αλλά θα είναι φορτισμένη ~ΟΑΣΑ/ΣΤΑΣΥ 2018
mpas0u Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Και τι ακριβώς σου βγάζει στο μηχάνημα όταν την περνάς; ότι απομένουν -3 ημέρες ξέρω γω; 😛 Στο λεωφορείο έγραφε απλά "επιτυχία" με πράσινο (ή κάτι παρόμοιο, δεν θυμάμαι). Στο μετρό δεν πρόσεξα γιατί πέρασα γρήγορα επειδή τελευταία παίζει πολύ στριμωξίδι
soiramk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Θα δείξει στην πρώτη προσπάθεια τώρα που έχει λήξει.. Thanks!
Miracle Worker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ετυχα σε περιστατικο που δεν μου τη δεχοταν σε εξοδο μετρο. Την ειχα χτυπησει στην εισοδο. Εβγαζε σφαλμα και ελεγε κατι κληση εκτακτης αναγκης. Ισως να την χτυπησα δυο φορες επειδη βιαστηκα και ο μπροστινος αργησε να περασει. Νομιζω ομως το εβγαλε και σε αλλους, αλλα μπορει να ανοιγαν οι πυλες παρα το σφαλμα. Τελικα αφου το δοκιμασα σε ολες και ο κοσμος αραιωνε επικινδυνα, εκανα leap of death πισω απο τον προηγουμενο που ειχε περασει αρκετη ωρα πριν και ειδα τις πυλες να κλεινουν κατα πανω μου, αλλα ξανανοιξαν πριν με χτυπησουν.
Fotia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 To ίδιο έχει γίνει σε πολλούς .Και στο λεωφορείο γίνεται το ίδιο ,βγάζει error .Οι βρισιές σε κάθε περίπτωση πάνε σύννεφο 1
Anorymous Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Και μενα χθες λειτουργουσε κανονικα και στο μετρο Πανεπιστήμιο 1 κ 2 φορα εβγαλε ερορ στην τριτη προσπαθεια την περασε φυσικα ακουσε τα μπινελικια της η μπαρα χαχα Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από Anorymous
tommybertsen Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Anorymous είπε κανον ικα Spoiler Σιγά μην έχουν κάνον στο ΙΚΑ 😛 Spoiler Sorry , δεν κρατήθηκα 🤣
dhmak Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ότι πρέπει να επαναφορτιστεί η κάρτα πριν λήξει το ενεργό 30ήμερο, ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ (μου ακουγόταν και κάπως κουφό, αν έλειπες τις τελευταίες ημέρες, να έχανες στην ουσία την δυνατότητα της δωρεάν μετακίνησης) Στην κάρτα μου έληξε το 30ήμερο την Πέμπτη και την ανανέωσα πριν απο λίγο χωρίς κάποιο κόλλημα. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από dhmak 1
fingolfingr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 17 ώρες πριν, dhmak είπε Το ότι πρέπει να επαναφορτιστεί η κάρτα πριν λήξει το ενεργό 30ήμερο, ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ (μου ακουγόταν και κάπως κουφό, αν έλειπες τις τελευταίες ημέρες, να έχανες στην ουσία την δυνατότητα της δωρεάν μετακίνησης) Στην κάρτα μου έληξε το 30ήμερο την Πέμπτη και την ανανέωσα πριν απο λίγο χωρίς κάποιο κόλλημα. Όχι δεν ισχύει. Παρόλα αυτά ούτε το δικό σου είναι ο κανόνας. Πχ της γυναίκας έληξε το 30ημερο στις 24/5 αλλά δεν έμπαινε η νέα. Έπρεπε να πάει 4/6 για να μπει και αυτό γιατί ο οασα δεν είχε δώσει την εντολή. 1
Diskimpex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Καποιοι μαλωναν στο μετρο γι αυτο .Δεν εχει ληξη,υπολοιπο 15 μερες .Δεχεται ανανεωση. Σε αλλον οχι.
tommybertsen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Εγώ αύριο θα δω αν το σταματάει μόνο του ή όχι, γιατί θα υπάρξει πρόσληψη. Θα ενημερώσω 1
soiramk Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (Nομίζω πως) Κατάφερα επιτυχώς να επαναφορτίσω την κάρτα μου (ανέργων) σε κινητό φίλου με NFC. Από το site της ATH.ENA Card υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω; Επίσης οι 30 ημέρες μετράνε από σήμερα ή από την πρώτη φορά που θα την 'χτυπήσεις' σε κάποιο μετρό/λεωφορείο;
Locke_John Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Γεια σας σε όλους παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση: Έκανα αίτηση ηλεκτρονικά για έκδοση κάρτας ανέργου πριν ενάμιση μήνα περιπου, aλλα ακόμα δεν μου έχει ταχυδρομηθει. Οπότε σε σταθμούς μετρό με κλειστές μπάρες, δυσκολεύομαι... Γνωριζετε τι μπορώ να κάνω για να ενημερωθώ για την εξέλιξη αιτησης; Ένα τετραψήφιο νούμερο που καλούμε για τον σκοπό αυτό, ποιο ειναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις