Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, soiramk είπε

(Nομίζω πως) Κατάφερα επιτυχώς να επαναφορτίσω την κάρτα μου (ανέργων) σε κινητό φίλου με NFC.

Από το site της ATH.ENA Card υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω; Επίσης οι 30 ημέρες μετράνε από σήμερα ή από την πρώτη φορά που θα την 'χτυπήσεις' σε κάποιο μετρό/λεωφορείο;

Όχι, από το site δεν μπορείς να δεις κάτι. Μόνο από την εφαρμογή του κινητού μπορείς να το τσεκάρεις.

Οι 30 ημέρες αρχίζουν να μετρούν από την πρώτη φορά που θα επικυρωθεί το κόμιστρο.

Επεξ/σία από pluss
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Locke_John είπε

Γεια σας σε όλους παιδιά.

Να κάνω μια ερώτηση:

Έκανα αίτηση ηλεκτρονικά για έκδοση κάρτας ανέργου πριν ενάμιση μήνα περιπου, aλλα ακόμα δεν μου έχει ταχυδρομηθει.

Οπότε σε σταθμούς μετρό με κλειστές μπάρες, δυσκολεύομαι...

Δηλαδη επι εναμιση μηνα πως κυκλοφορεις? τσαμπε?

Οταν λες 'δυκολευεσαι'?

• Confused 1
Δημοσ.
2 minutes ago, rus said:

Δηλαδη επι εναμιση μηνα πως κυκλοφορεις? τσαμπε?

Οταν λες 'δυκολευεσαι'?

Με βεβαίωση μάλλον (ή μάλλον όχι).

Και η δυσκολία πάει μάλλον στο πισωκολλητό... 😀

• Confused 1
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Έχω μαζί μου βεβαίωση, σωστά, όπως επίσης με τον όρο "δυσκολεύομαι" εννοώ ότι 2 φορές που χρειάστηκε,ζήτησα από υπαλλήλους γκισέ κ μου άνοιξαν την μπάρα.

Η προσωρινή μου λύση,είναι ότι δεν χρησιμοποιώ το μετρό.

Τέλος πάντων, θα την βρω την άκρη.Να είστε καλά.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Έχω μαζί μου βεβαίωση, σωστά, όπως επίσης με τον όρο "δυσκολεύομαι" εννοώ ότι 2 φορές που χρειάστηκε,ζήτησα από υπαλλήλους γκισέ κ μου άνοιξαν την μπάρα.

Πάρε τέτοια να πηδάς από πάνω.

Spoiler

Moon-Jumper-Child-Adult-Jumping-Stilts-Kangaroo-Shoes-Men-Women-Fitness-Exercise-Powerbocking-Bouncing-Shoes-Pogo.jpg_640x640.jpg.87ca06f0c61f961bb79185bb5fd67c5f.jpg

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Λοιπόν μετά από 4 ημέρες με πρόσληψη, μπορώ να πω ότι δεν την παλεύουν καθόλου εκεί στον ΟΑΣΑ και λοιπούς φορείς. Η κάρτα χτυπιέται κανονικά στα μέσα, ακόμη και αν εγώ έχω πρόσληψη. ΔΕΝ ακυρώθηκε τίποτα.

Στο ΗΔΙΚΑ λέει ότι είμαι ενεργοποιημένος κανονικά, και σε 2 ημέρες ξέρω ότι λήγει το μηνιαίο, αλλά είμαι πραγματικά περίεργος τι θα γίνει αν προσπαθήσω να την φορτίσω ξανά με κόμιστρο ανέργων, αφού στο ΗΔΙΚΑ λέει ότι είμαι κομπλέ. Ειλικρινά δεν θέλω να το κάνω και λέω θα πάρω αύριο που πληρώνομαι το μηνιαίο με τα 30€, αλλά με τρώει ο λωκος μου :lol: 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμη random μηχανήματα τη φορτίζουν ε; (αν δεν σταμάτησαν κι αυτά).

Πόσο μπροστά είμαστε ρε γμτ :P 

ΥΓ: Σε λίγο θα περάσω από το σταθμό του ηλεκτρικού στην Καλλιθέα, εκεί όπου πρωτοφόρτισα με την επιδότηση, θα κάνω ένα τσεκ αν υπάρχει η επιλογή. Ψήνομαι να τσεκάρω και αν μπορώ να ανανεώσω ξανά :lol: 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.
Στις 11/6/2018 στις 10:04 ΠΜ, Locke_John είπε

Επειδη μπηκες να ρωτησεις για κατι που εχεις προβλημα και ορισμενοι μην τους χαρακτηρισω και εγω πως ειπαν να σπασουν πλακα μαζι σου αντι να βοηθησουν,(φοβερη νοοτροπια μπραβο στους παραπανω,επιπεδο Δημοτικου και κατω..)αν εχεις ορεξη και υπομονη προσπαθησε να παρεις τηλεφωνο στα κεντρικα στην Μετσοβου μηπως και βγαλεις ακρη.

Και οταν λεω ακρη εννοω ειτε μπας και εχει επιστραφει πισω η καρτα και μπορεις να πας να την παρεις ή μηπως και στην ακυρωσουν για να πας απο ενα γκισε να βγαλεις μια αλλη επι τοπου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση να είσαι καλά.

Μου έχει ξανασυμβεί σε άλλη ερώτηση στο insomnia, δεν ασχολούμαι πλέον.

Θα πράξω όπως προτείνεις.

Έχουμε τον "πόνο" μας, έχουμε και τους έξυπνους... Που αμφιβάλλω πόσο πιο έξυπνοι είναι από εμένα κ εσένα.

Επεξ/σία από Locke_John
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση να είσαι καλά.

Μου έχει ξανασυμβεί σε άλλη ερώτηση στο insomnia, δεν ασχολούμαι πλέον.

Θα πράξω όπως προτείνεις.

Έχουμε τον "πόνο"ανεργίας μας, έχουμε και τους έξυπνους... Που αμφιβάλλω πόσο πιο έξυπνοι είναι από εμένα κ εσένα.

Βρε να γινει το καλαμπουρι δεν ειπε κανεις το αντιθετο,αλλα αφου εχει δωθει μια απαντηση σε αυτο που ρωτησες.

Ουτε ειναι να πεις οτι προκαλεσες καποιον με αυτα που εγραψες.

Το παραπανω στο λεω γιατι και εγω σε ιδια περιπτωση ειμαι απλα εχε στο νου σου οτι δυστηχως θα σου σπασουν λιγο τα νευρα στο τηλεφωνο μεχρι να βγαλεις ακρη,υπο την εννοια οτι πρεπει να εισαι τυχερος για να το σηκωσουν να βγαλεις ακρη.

Ο αλλος λεει πως κυκλοφορεις δωρεαν λες και πριν λιγους μηνες που περιμεναμε να βγει η εφαρμογη του Ηδικα δεν μετακινουμασταν ολοι με την βεβαιωση αυτη.....

Δημοσ.

Εγω σημερα εκανα ανανεωση απο την εφαρμογη και μου ειχε βγαλει επειλογη για ανανεωση και εγινε αμεσως

Δημοσ.

Χαχαχαχχαα, και γω το φόρτισα μέσω NFC κανονικότατα για ανέργους.... Το αστείο είναι ρε παιδιά ότι δεν είμαι πλέον άνεργος... Είναι πραγματικά για τα πανηγύρια :lol: 

Πείτε μου τώρα, εγώ φταίω να μπαίνω έτσι ξέρω γω; Αν και δεν νιώθω ωραία και αύριο που πληρώνομαι θα πάρω το μηνιαίο πακέτο των 30€ (ελπίζω όταν απεγγραφώ από το ΗΔΙΚΑ να γίνει σωστά όλη η διαδικασία), αλλά πραγματικά, πηγαίνουν γυρεύοντας...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έβαλα το μηνιαίο κόμιστρο (ανέργων) από την εφαρμογή και ύστερα από περιέργεια έβαλα την κάρτα σε αυτόματο πωλητή και πατώντας "Επιδότηση" μού έβαλε κι άλλο μηνιαίο κόμιστρο, με αποτέλεσμα τώρα έχω να δύο - το ένα σε χρήση και το άλλο "κάθεται"... :P

Επεξ/σία από pluss
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...