mclein Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Συνταξιούχος. μαζι με προνoιακο επιδομα...(τρελα, αναπηρια κλπ) ! ωραιος !!!! Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2015 από mclein
chrisxkar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Εγω θα σου ελεγα να πας σε κανενα εργοστασιο τα οποια απο οτι ξερω και εχουν (σχετικα με τις υπολοιπες δουλειες) καλυτερες αποδοχες και αρκετες τηρουν υπερωριες κτλ. Το λεω γιατι το να ξοδεψεις 4 χρονια απο την ζωη σου να βγεις στα 32 για να εισαι παλι ανεργος δεν ειναι και οτι καλυτερο, οι περισσοτεροι γνωστοι μου που εχουν τελειωσει οικονομικο ολοκληρωνουν τωρα το μεταπτυχιακο τους και παλι τρωνε το ενα πιστολι μετα το αλλο ολοι τους ζητανε με voucher και μετα τους διωχνουν 1
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Επειδή βλέπω το ρίξαμε στην πρωτογενή παραγωγή, μπορείς να ασχοληθείς με το μέλι. 'Εχω ακούσει πολλές ιστορίες που τους απέλυσαν και ξεκίνησαν την μελισσοκομία, αμα δεις στο Google κάποιοι κάνουν πλέον εξαγωγές και βγάζουν πολύ καλά λεφτά. Αμα σου αρέσει κάτι τέτοιο φυσικά.
dacourt Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Επειδή βλέπω το ρίξαμε στην πρωτογενή παραγωγή, μπορείς να ασχοληθείς με το μέλι. 'Εχω ακούσει πολλές ιστορίες που τους απέλυσαν και ξεκίνησαν την μελισσοκομία, αμα δεις στο Google κάποιοι κάνουν πλέον εξαγωγές και βγάζουν πολύ καλά λεφτά. Αμα σου αρέσει κάτι τέτοιο φυσικά. Οι κυψέλες θέλουν πολλά χρήματα και είναι το πρώτο σε κλοπές στον αγροτικό τομέα.. θέλει προσοχή και σωστή τοποθέτηση για απόδοση, μεγάλο χώρο και αν γίνεται βραχώδη με αρωματικά φυτά και βότανα διάσπαρτα και κάποια δέντρα μεγάλα. Καλή επιλογή αλλά πρέπει να ξέρει ο φίλος ότι ΔΕΝ έχε ωράριο.. και πάλι θέλει χρήματα αρκετά. Και φυσικά ΜΟΝΙΜΗ εγκατάσταση στην επαρχία.. αν τα αφήσει έστω και λίγες μέρες θα πάει πίσω την παραγωγή.
ANDITHEGREEK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΛΕΟΝ
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Είναι straight το παιδί. wtf?Που κολάει αυτό?
Lanike71 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Καλά θα ήταν να κοιτάξεις και το φορολογικό, αλλά και τα πρώτα έξοδα, πριν ξεκινήσεις δικιά σου δουλειά.Αυτό που λέγαμε "έβαλα συνέταιρο το κράτος" από του χρόνου θα γίνει πραγματικότητα...(δυστυχώς). 2
AntiCambeR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Επειδή βλέπω το ρίξαμε στην πρωτογενή παραγωγή, μπορείς να ασχοληθείς με το μέλι. 'Εχω ακούσει πολλές ιστορίες που τους απέλυσαν και ξεκίνησαν την μελισσοκομία, αμα δεις στο Google κάποιοι κάνουν πλέον εξαγωγές και βγάζουν πολύ καλά λεφτά. Αμα σου αρέσει κάτι τέτοιο φυσικά. Μετά θα ανοίξει θέμα για να τον ονομάσει το μέλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα