Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παδιά

Φεύγω Λονδίνο απο Σεπτ. και θελω να κλέισω εισητήρια.Θα ήθελα τη συμβουλή σας ως προς  την εταιρία.

Προς το παρων εχω καταληξει σε aegean αλλά (κυριώς λόγω τιμής) θα ήθελα να μάθω αν κάποιος εχει ταξiδέψει με ryanair για να μου πει εντυπώσεις διότι απο ότι ξέρω δεν ειναι και πολυ καλή.

Δημοσ.

το ειδα ότι το έγραψα καταλαθος σε άκυρο φόρουμ αλλα δεν ξέρω πως να το αλλάξω και περιμένω τον administrator να το μεταφερει..

ευχαριστω που μπηκες στο κόπο να γράψεις την εξυπνάδα σου..

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι και η ryanair και η easyjet. Εαν εχει μεγαλη διαφορά τιμής με την Aegean κλειστα...

διαβασε ομως προσεκτικα τους όρους...

• Like 1
Δημοσ.

το ειδα ότι το έγραψα καταλαθος σε άκυρο φόρουμ αλλα δεν ξέρω πως να το αλλάξω και περιμένω τον administrator να το μεταφερει..

ευχαριστω που μπηκες στο κόπο να γράψεις την εξυπνάδα σου..

Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του συνφορουμίτη (τον οποίο και δεν γνωρίζω) και χωρίς να ξέρω τα κίνητρά του (διάθεση για βοήθεια ή για σαρκασμό) πάρτο λίγο σοβαρά αυτό που λέει.

Αν δεις στο νήμα για τη Ryanair αλλά και σε άλλα δεν είναι λίγες οι περιτπώσεις λάθος κρατήσεων με λάθος όνομα, με έξτρα χρεώσεις για βαλίτσες και πολλά άλλα, όπου αφού τα κάνουν τρέχουν και ψάχνουν πως να το διορθώσουν. Και ενώ όλα ενδεχομένως διορθώνονται, ειδικά στις low cost ετιαρίες, αυτές οι διορθώσεις έχουν πάντα κόστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...