Barbara1980 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Καλημέρα Θέλω να πάρω μια μηχανή espressο αλλά με αλεσμένο καφέ. Η χρήση θα είναι οικιακή, 4-5 καφέδες την ημέρα εκ των οποιών οι περισσότεροι θα είναι παγωμένοι-φρέντο. Το μπάτζετ που μπορώ να διαθέσω για αυτήν την μηχανή είναι το πολύ 100 ευρώ. Έχω δει αυτές μέχρι στιγμής : http://www.skroutz.gr/s/2806528/Philips-Saeco-HD8423.html 15 bar και 950 watt Και την http://www.skroutz.gr/s/283901/Delonghi-EC155.html 15 bar και 1100 watt Οι περισσότεροι καφέδες που πίνουμε στο σπίτι είναι φρέντο εσπρέσσο και φρέντο καπουτσίνο. Εσπρεσσάκια ζεστά το χειμώνα, οπότε προς το παρόν με ενδιαφέρουν οι παγωμένοι και δη να μπορώ να φτιάχνω και αφρόγαλα. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τι να προσέξω σχετικά με τα watt και τα bar; Χρειάζεται το panarello για το αφρόγαλα ή μόνο με μίξερ;
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Αν είσαι δυτικά, σου πουλάω Site: αυτή σε άριστη κατάσταση. Μια χαρά δουλεύει, απλά ο καλός μου τα έκανε χάλια με τον αλεσμένο καφέ και πήρε με κάψουλες οπότε μας είναι αχρείαστη.
angmar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Έχω την Saeco εδώ κι ένα χρόνο, 2-3 καφέδες τη μέρα, αφαλάτωση μια φορά το μήνα. Μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα και οι καφέδες είναι αξιοπρεπέστατοι (φυσικά αυτό εξαρτάται και απ την ποιότητα του καφέ που αγοράζεις), δεν είναι gaggia, αλλά για ~80€ που την αγόρασα, είναι vfm κατά τη γνώμη μου.
AntiCambeR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Την Delonghi την εχω καιρο(πανω απο 1 χρονο,δεν θυμαμαι) και κανω 2-4 καφεδες την ημερα.Για τα χρηματα της ειναι καλη.Λογικα και η Saeco θα ειναι στο ιδιο επιπεδο. Α παρεις την Saeco διαβασε την πρωτη αξιολογηση στο link που εβαλες που διευκρινιζει κατι συγκεκριμενο. Οι μηχανες espresso χρειαζονται καθαρισμα απο τα αλατα με ταμπλετες η με κιτρικο οξυ.
Barbara1980 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Θα δω για την Delonghi. Καθαρισμό πως κάνεις; Από ποιότητα καφέ πς είναι;
AntiCambeR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Θα δω για την Delonghi. Καθαρισμό πως κάνεις; Από ποιότητα καφέ πς είναι; Καθαρισμό κάνω κάθε συγκεκριμένο αριθμό καφέδων στο περίπου.Γράφει το εγχειρίδιο αν θυμάμαι καλά κάθε 200 καφέδες.Δηλαδή αν πίνεις 2 καφέδες την ημέρα καθαρίζεις κάθε 100 ημέρες. Παίρνω κιτρικό οξυ από το φαρμακείο που είναι πολύ φθηνό.Γράφει το βιβλιαράκι πως το κάνεις.Είναι πανεύκολο.Υπάρχουν και οι ταμπλέτες από καταστήματα αλλά είναι λίγο ακριβές νομίζω.
Uberalles_gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, είμαι και εγώ στην αναζήτηση για αγορά μηχανής για αλεσμένο καφέ. Το budget μου είναι μέχρι 200 με 220 ευρώ. Έχω δει αυτή και αυτή αλλά επειδή είμαι παντελώς άσχετος (δεν πίνω καφέδες, για δώρο την θέλω στο έτερο ήμισυ) θα ήθελα την γνώμη σας. Η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη, σχεδόν μισή τιμή. Έχοντας διαβάσει στο φόρουμ είδα ότι η gagia μηχανές είναι καλές μηχανές. Οποιαδήποτε συμβουλή σας θα ήταν χρήσιμη.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα