rudigarcia222 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 καλησπερα προπερσι εκανα την πρακτικη μου για το πτυχιο,εβγαλα αριθμο ΑΜΑ απο το ικα γιατι χρειαζοταν ασχετα αν δεν κολλουσα ενσημα.Τελειωσα πηρα πτυχιο και τωρα περασα σε αυτα τα 5μηνα του δημου.Η ερωτησεις μου ειναι α)τα ενσημα αποθηκευονται σε μια βαση δεδομενων οταν ξεκινας δουλεια??αν ναι εχω προσβαση να τα βλεπω?? β)για να βγαλω βιβλιαριο υγειας πρεπει να συμπληρωσω συγκεκριμενο αριθμο ενσημων και να παω ικα να μου βγαλουν???
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Ναι, τα βλέπεις Site: εδώ και Site: εδώ (πρέπει να γραφτείς πρώτα). Για βιβλιάριο υγείας πρέπει να συμπληρώσεις πρώτα κάποια ένσημα, νομίζω 50.
rudigarcia222 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ευχαριστω για την απαντηση-για το sign in κωδικο παιρνω απο το ικα ετσι?
atasos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 φτιαχνεις πρωτα λογαριασμο στο site του ικα και εκτυπωνεις την σελιδα που θα σου πει με τα στοιχεια σου και μετα πας στο ικα και παιρνεις τον κλειδαριθμο που τον βαζεις επειτα στο site για να γινει ενεργοποιηση του λογαριασμου σου.Αν ομως εχεις taxis λογαριασμο στο ονομα σου δηλαδη της εφοριας δεν χρειαζεται να τρεχεις στο ικα μπαινεις μεσω αυτου καπου στο εχει σαν βημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα