Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περασαν τα νέα μέτρα , την μαμήσαμε....

Τι μέλλον έχουμε εμείς που ήμαστε ΕΕ?

τι μέλλον έχουνε οι άνεργοι , και εμεις που θα ξανα-γινουμε άνεργοι?

Πως θα πληρώσουμε τις εισφορές μας , όταν δεν έχουμε έσοδα?

Οι αγρότες , πως θα πληρώσουνε πλεον 28% εφορία και 100% προκαταβολή?

Σας παρακαλώ ,επειδή είμαι φορτισμένος και εγώ . αλλά φαντάζομαι και πολλοι άλλοι , μην το κάνετε πολιτικό.

Θέλω πραγματικά να μιλήσουμε για το τι μελει γενέσται για εμας τους νέους απο δω και περα...

ΥΓ : Ναι , ήμουνα απο τους υποστηριχτές το ΟΧΙ , αλλά προδώθηκα......Χωστε τα....

• Like 3
Δημοσ.

ΥΓ : Ναι , ήμουνα απο τους υποστηριχτές το ΟΧΙ , αλλά προδώθηκα......Χωστε τα....

Δεν νομιζω να υπηρχε και καμια αλλη επιλογη στο δημοψηφισμα...Με αυτα τα μετρα που πηραμε με το οχι φαντασου τι θα γινοταν με ναι...

Επισης νομιζω οτι δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες, ειτε θα παιρναμε 3ο μνημονιο ειτε θα βγαιναμε απο το ευρω με πτωχευση κτλ

Μακαρι τα πραγματα να μην ειναι τοσο χαλια οσο δειχνουν...

• Like 2
Δημοσ.

Να μιλήσουμε δλδ για τον τσιπρα τον βαρουφακη τον τσακαλωτο την μερκελ το γιουρογκρουπ το ευρώ κτλ κτλ

αλλά να μην το κάνουμε πολιτικό το θεμα  ..

Μαλιστα ...

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπηρχε και καμια αλλη επιλογη στο δημοψηφισμα...Με αυτα τα μετρα που πηραμε με το οχι φαντασου τι θα γινοταν με ναι...

Επισης νομιζω οτι δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες, ειτε θα παιρναμε 3ο μνημονιο ειτε θα βγαιναμε απο το ευρω με πτωχευση κτλ

Μακαρι τα πραγματα να μην ειναι τοσο χαλια οσο δειχνουν...

Μα ηταν ξεκαθαρο το ναι το οχι ηταν αβεβαιο, τα 2 κειμενα που σου παρουσίασαν στο ερωτηματολογιο τι στο καλο δεν ξερεις τι πηγες και ψηφισες??

Δημοσ.

Σοβαρά ρε LiquidTroll, δεν έχεις βαρεθεί να ανοίγεις τέτοια θέματα που κλειδώνουν/διαγράφονται με την ταχύτητα του φωτός;;;

• Like 2
Δημοσ.

Οχι  , γιατί αυτά είναι σοβαρά θέματα.....Εκτός αν θεωρείτε πιο σοβαρα ότι ο άλλος ερωτευτηκε την αδερφή του φίλου του ή τα φίδια στην επαρχία.

Ανυσηχώ....για το μελλον....

Εάν οι μοντς θέλουν να το κλειδώσουνε , κάτι που μας αφορά όλους , τι να πω.......

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...