Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα :P
Πήγα στο ΑΤΜ και voila 520 euro επιστροφή φόρου
ερώτηση , μπορώ να ψωνίσω με την κάρτα ανάληψης της εθνικής απο μαγαζιά που δέχονται κάρτες ? θέλω να πάρω ποδήλατο και αν περιμένω να τραβάω 60-60 ή 50-50 τότε κλάφτα θα μου πάρει πολλές μέρες

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γίνεται επιστροφή φόρου στις μέρες μας;;;;;;

ναι , μπήκανε σε φίλους και λέω ας παω να δω και τελικά μου έφτιαξε η μέρα :3

• Like 3
Δημοσ.

WTF έχω κι εγώ ένα σεβαστό ποσό επιστροφή φόρου αλλά δεν μου μπήκε κάτι -_-

και είχα κάνει την δήλωση την πρώτη βδομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

ίσως παίζει ρόλο που η επιστροφή όλων μας ηταν απο προγράμματα τύπου voucher κλπ ? τι να πω , έχουν μπει σε τουλάχιστον 5 άτομα μέχρι τώρα μαζί με εμένα και δεν έχω ρωτήσει κ τους άλλους ακόμα. 

Δημοσ.

Η καινουρια της Εθνικης σιγουρα (ξυπνησε απο τον μεσαιωνα) , η παλια που ειναι Maestro ειναι δικοπο μαχαιρι.

Δημοσ.

Η καινουρια της Εθνικης σιγουρα (ξυπνησε απο τον μεσαιωνα) , η παλια που ειναι Maestro ειναι δικοπο μαχαιρι.

τι εννοείς καινούρια? η δική μου λέει maestro και πίσω i-bank 

γιατί ειναι δίκοπο μαχαίρι ? 

να πάω να βγάλω άλλη ? 

Δημοσ.

Αυτη ειναι η παλια, τωρα εχει βγαλει την MasterCard που θα αντικατασταθει σε βαθος χρονου
σε ολους τους πελατες με αυτην που εχεις τωρα.
Οσοι κανουν νεους λογαρισμους, τους δινουν την καινουρια afaik.
ΜasterCard και VISA περναει παντου, εχει και contactless πανω μιλαμε θα εισαι βασιλιας, καθαρος Ευρωπαιος (sic).
Oι maestro περνανε στα supermarkets , στα αλλα καταστηματα δεν εχω ιδεα πραγματικα.
Οσες φορες κοιταω το αυτοκολλητο με το ποιες καρτες περνανε στα καταστηματα που μπαινω η Maestro απουσιαζει.
Κανε ενα τηλ εκει που θα πας να παρεις/δεις το ποδηλατο και ρωτα.
Εγω προσωπικα δεν την χρησιμοποιω ποτε την maestro για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Eαν μου διαφευγει κατι, διορθωστε με.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά η maestro δεν έχω δει να υποστηρίζεται πουθενά. Μόνο στη bet365 έχω καταφέρει να τη χρησιμοποιήσω και σε κάτι ali και τρις aliexpress...

Δημοσ.

Γίνεται επιστροφή φόρου στις μέρες μας;;;;;;

Γιατί να μη γίνεται; Φυσικά και γίνεται.

Λογιστικό χρήμα είναι και όχι ρευστό. Το πρόβλημα με τα cc δεν αφορά το λογιστικό χρήμα αλλά τα ταμειακά διαθέσιμα (ρευστό) στο ΤΕΚΕ.

• Like 4
Δημοσ.

Αυτη ειναι η παλια, τωρα εχει βγαλει την MasterCard που θα αντικατασταθει σε βαθος χρονου

σε ολους τους πελατες με αυτην που εχεις τωρα.

Οσοι κανουν νεους λογαρισμους, τους δινουν την καινουρια afaik.

ΜasterCard και VISA περναει παντου, εχει και contactless πανω μιλαμε θα εισαι βασιλιας, καθαρος Ευρωπαιος (sic).

Oι maestro περνανε στα supermarkets , στα αλλα καταστηματα δεν εχω ιδεα πραγματικα.

Οσες φορες κοιταω το αυτοκολλητο με το ποιες καρτες περνανε στα καταστηματα που μπαινω η Maestro απουσιαζει.

Κανε ενα τηλ εκει που θα πας να παρεις/δεις το ποδηλατο και ρωτα.

Εγω προσωπικα δεν την χρησιμοποιω ποτε την maestro για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Eαν μου διαφευγει κατι, διορθωστε με.

ωραία , τότε για να βγάλω καινούριου τύπου τι διαδικασία ακολουθώ? αν ζητήσω μου βγάζουν ή πρέπει να τους πω οτι την έχασα ?

με το βιβλιάριο θα μπορώ να βγάλω λεφτά μέχρι να βγει η κάρτα? (απότι έχω δει μια εθνική είναι ανοιχτή αλλα δεν ξέρω κατα πόσο εξυπηρετεί και άλλους εκτός απο γέρους. 

ξέρει κανείς? 

thx :3

Δημοσ.

Σίγουρα γίνεται η αίτηση πηγαίνοντας σε υποκατάστηαμα της τράπεζας.

Παρόλα αυτά για να μην τραβιέσαι, μιας και η Εθνική έχει συνήθως πολύ κόσμο, κάλεσε στο 181818 και ρώτησε αν γίνεται η αίτηση και τηλεφωνικά σε εκείνο το νούμερο (με διασταύρωση στοιχείων).

Tέλος, η νυν κάρτα που χρησιμοποιείς τώρα θα ισχύει μέχρι να ενεργοποίησεις στο ατμ την καινούρια, οπότε μην άγχεσαι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...