Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι, ουτε θελω να μαθει ουτε να μαθω τι μαρκαλιες εχει κανει μια κοπελα.

Μεγαλη πιθανοτητα να ξενερωσω.

The past is the past, το θεμα ειναι οτι πολλες φορες μερικοι/ες κολλανε στο παρελθον και επενδυουν με καποιο αλλο ταιρι σε ενα παρων χωρις μελλον.

Και γενικα το να μιλας για το παρελθον ποιος ο λογος? μονο αν εισαι κολλημενος μιλας για το παρελθον για να συγκρινεις καταστασεις.

• Like 2
Δημοσ.

Αν το φέρει η κουβέντα και με ρωτήσει τότε θα του πω. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Και ούτε διαγράφω το παρελθόν μου όταν βρίσκομαι σε νέα σχέση.

Απλά δεν θα αρχίσω να αναλύω και να τα παρουσιάζω από μόνη μου έτσι στο άσχετο.

• Like 7
Δημοσ.

Όλοι είμαστε damaged, άλλοι τα αντιμετωπίζουν άλλοι τα κρατάνε απωθημένα.

Αλλά όλοι μας τα μετατρεπουμε σε άμυνες.

Και εκεί φαίνεται αν είναι καλός για μας ο άλλος, αν τις κάμψει.

Δεν θεωρώ καλό δείγμα να μου μιλήσει για παρελθόν από μόνη της γιατί αυτόματα καταλαβαίνω ότι θα κάνει συγκρίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Θα λέγατε στον/στην νυν σας με ποσους εχετε φασωθει/παει ή ποσες χυλοπιτες εχετε φαει;

Φυσικα θα ελεγα.Και μαλιστα θα ελεγα τον politically correct αριθμο ( υπαρχει τετοιος )  που θα ικανοποιουσε και τους δυο μας , αυτον μαλιστα  (την γυναικεια του εκδοχη) θα περιμενα να ακουσω και σαν απαντηση.Γιατι μια σχεση στηριζεται στην ειλικρινεια και την εμπιστοσυνη ,οχι σε μυστικοπαθεις συμπεριφορες που στην αρχη μπορει να δρουν αφροδισιακα αλλα σιγα σιγα την φθειρουν  :-)

Δημοσ.

Φυσικα θα ελεγα.Και μαλιστα θα ελεγα τον political correct αριθμο ( υπαρχει τετοιος )  που θα ικανοποιουσε και τους δυο μας , αυτον μαλιστα  (την γυναικεια του εκδοχη) θα περιμενα να ακουσω και σαν απαντηση.Γιατι μια σχεση στηριζεται στην ειλικρινεια και την εμπιστοσυνη ,οχι σε μυστικοπαθεις συμπεριφορες που στην αρχη μπορει να δρουν αφροδισιακα αλλα σιγα σιγα την φθειρουν  :-)

Πλάκα μας κάνεις μάλλον ε; :P Από τη μία ειλικρίνεια κι εμπιστοσύνη κι από την άλλη political correct αριθμό;

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα μας κάνεις μάλλον ε; :P Από τη μία ειλικρίνεια κι εμπιστοσύνη κι από την άλλη political correct αριθμό;

Ειναι η γνωστη ειλικρινεια μεταξυ κατεργαρεων  .Προτιμας δηλαδη να ακουσει κανα  30αρι απο την συντροφο και να παθεις εμφραγμα ?  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...