Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ρε συ αφού σε περιμένουν για απαύτωμα τα κοριτσούδια, μην σε καθυστερούμε κιόλας!

Ουδέν σχόλιο...

Aν στις 18 βρίσκονται και επι πληρωμή π@υτ@νες ντάξει είναι ένα λογικό νούμερο...

Του κατηχητικού και εσύ;;

Δηλαδή μέσα σε 3 χρόνια χωρίς σταθερή σχέση είναι τρομερό νούμερο οι 18 γκόμενες;; Εκτός αν είστε τελείως mr.bean και δεν σας κάθεται καμία..

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία, ενεργές σεξουαλικά σχέσεις-επαφές απο τα 15 μέχρι τώρα είναι 18. Εντάξει;;

Aυτες το ξέρουν ?

• Like 5
Δημοσ.

Βλέπω κάτι αριθμούς εδώ και αισθάνομαι ότι ο πληθωρισμός στο συγκεκριμένο θέμα, έχει πάρει την άνοδο σε σχέση με τότε που ήμουν στην ηλικία μερικών......

Βέβαια από την άλλη, κατί τέτοιες στατιστικές αν τις μελετήσω με το βλέμα του παντρεμένου χωρισμένου στα 39, παρατηρώ ότι,

α) Είτε μετράτε τις φαντασιώσεις σας, για να αισθάνεται καλά το e-p

β) Είτε είστε τόσο ρηχοί σχετικά, σε διαπροσωπικές σχέση αλλά και στο σεξ, που δεν μπορείτε να σταυρώσετε μία σταθερή σχέση και σας πετάνε στο καλάθι σαν το επόμενο πουκάμισο/ταμπόν.

Τα υπόλοιπα τα ακούω διαβάζω βερεσέ, και δεν γεννήθηκα χτες. Ιδίως όταν η συντριπτική πλειοψηφία σήμερα δεν μπορείτε να αρθρώσετε λέξη σε μία γυναίκα, αν δεν στείλετε 100 sms και 500 likes στο FB.

Και για να δείτε ότι δεν έχετε ιδέα, το θέμα που άνοιξε ο ΟΡ είναι για ΣΧΕΣΕΙΣ και όχι για πόσες φορές γμσ και πόσους/-ες κάποιος.

• Like 8
Δημοσ.

one night όλες ήταν οι σχέσεις μου.Οταν ήμουν 20άρης (απο τα 19 μου ως τα 30 μου).Με σεξουαλική επαφή όλες .Πάντα με προφύλαξη

Τωρα είμαι 32(ετών)

Δημοσ.

Τωρα είμαι 32(ετών)

Απολύτως απαραίτητη διευκρίνιση, η εντός παρενθέσεως. Χωρίς αυτή θα νόμιζε κανείς ότι είσαι 32 κιλά π.χ... 

• Like 4
Δημοσ.

std party 

Πηγα στον αφροδισιολόγο φέτος να δω αμα έχω κολλήσει τίποτα και έκανα τα πάντα απο εξετάσεις για να μου φύγει ο φόβος ,έκανα εξέταση σπέρματος/ουρων για όλα τα νοσήματα.βακτηριδια,βακτήρια.μικροβια αερόβια-αναεροβια,εξέταση για HIV/AIDS ,εξέταση για ηπαττήτιδες Α//B/C και βγήκαν ΟΛΑ τα πάντα καθαρα,δε μου βρήκαν τίποτα

τα προφυλακτικά σώζουν ζωες .το συμπέρανα και με την πράξη

Δημοσ.

464 και μισή ! 

την 465η  δεν την μετράω γιατί δεν τελείωσε :-) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...