Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Double standards. Είναι γεμάτη η κοινωνία από δαύτα.

I know...αλλά πάντα θα μού κάθεται κάπως. Σκέψου δε, ότι είμαι 47 και με τρέλαινε από τα 16 μου...

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

I know...αλλά πάντα θα μού κάθεται κάπως. Σκέψου δε, ότι είμαι 47 και με τρέλαινε από τα 16 μου...

Είναι να μην σε τρελαίνει όταν άτομα με την μισή σου ηλικία έχουν τέτοιες αντιλήψεις; :)

• Like 1
Δημοσ.

Είναι να μην σε τρελαίνει όταν άτομα με την μισή σου ηλικία έχουν τέτοιες αντιλήψεις; :)

Nαι αλλα εισαι σιγουρος οτι αυτες ειναι αντρικες αντιληψεις μονο και οχι γυναικειες ?  :P

Δημοσ.

Nαι αλλα εισαι σιγουρος οτι αυτες ειναι αντρικες αντιληψεις μονο και οχι γυναικειες ?  :P

Σαφώς και οι γυναίκες δέχονται πλύση εγκεφάλου από μικρή ηλικία...

Δημοσ.

A ! Δηλαδη τωρα βαζουμε  στανταρντς στις ανθρωπινες αντιληψεις .Δηλαδη οσες γυναικες το πιστευουν αυτα απλα δεν ειναι χειαραφετημενες αρκετα γιατι εχουν υποστει πλυση εγκεφαλου.

Δημοσ.

Πλύση εγκεφάλου όλοι δεχόμαστε, μηδενός εξαιρουμένου. Μην το παίρνεις στραβά, έτσι είναι οι ανθρώπινες κοινωνίες. Προσπαθούν να μας βάλουν σε «καλούπια» (όχι απαραίτητα για κακό σκοπό, άσχετα αν καταλήγει έτσι).

Πλύση εγκεφάλου είναι και το «εσύ που είσαι αγοράκι, πρέπει να πηδάς αβέρτα και να μην ζητάς δέσμευση», όπως και το αντίθετο αυτού στα κορίτσια.

Δημοσ.

εγω δεν θα χα προβλημα να πω αλλα αν ελεγα θα περιμενα μια ειλικρινη απαντηση και απο τον αλλον. δεν ξερω αν ειμαι υπερ η κατα αλλα σιγουρα θα ενιωθα περισσοτερη ασφαλεια για ΣΜΝ. βασικα αν δεν ρωταγα με ποσες εχει παει σιγουρα θα ρωταγα αν παιρνει προφυλαξεις (ΠΑΝΤΑ).

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι σας ενοχλει με την επιλογη του αλλου, δηλαδη πρεπει να παρω εγω μια γυναικα που εχει παει με 30 ατομα γιατι αλλιως ειναι "πλυση εγκεφαλου" " παλαιολιθικες αντιληψεις" κτλπ?? Δεν ειπα οτι δεν αξιζουν να αναπνεουν αλλα οτι δεν τη θελω εγω προσωπικα για κατι σοβαρο, δεν εχουμε δικαιωμα στην επιλογη δηλαδη, θα παρουμε οτι λενε τα συγχρονα politically correct standard και θα πουμε και ευχαριστω??

Ο καθενας κανει τις επιλογες του, πηγε η αλλη με 30 ατομα ε εμενα δεν θα με εχει ποτε, αυτη χανει τι να κανουμε τωρα. :P

• Like 6
Δημοσ.

Δεν ειπα να με παρει οτι θελει ας κανει προφανως οπως και εγω και δεν θα κρινω την επιλογη της, αλλα εγω επιλεγω..

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι σας ενοχλει με την επιλογη του αλλου, δηλαδη πρεπει να παρω εγω μια γυναικα που εχει παει με 30 ατομα γιατι αλλιως ειναι "πλυση εγκεφαλου" " παλαιολιθικες αντιληψεις" κτλπ?? Δεν ειπα οτι δεν αξιζουν να αναπνεουν αλλα οτι δεν τη θελω εγω προσωπικα για κατι σοβαρο, δεν εχουμε δικαιωμα στην επιλογη δηλαδη, θα παρουμε οτι λενε τα συγχρονα politically correct standard και θα πουμε και ευχαριστω??

Ο καθενας κανει τις επιλογες του, πηγε η αλλη με 30 ατομα ε εμενα δεν θα με εχει ποτε, αυτη χανει τι να κανουμε τωρα. :P

ή γλιτωνει, οπως το δει κανεις

• Like 4
Δημοσ.

Με τοσα ερωτο-θεματα που ανοιγουν κατα καιρους, φτιαχνει καποιος κατασταση με τις προτιμησεις, παρελθον, λεπτομεριες για καθε μελος που απανταει;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...