deesnider Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Double standards. Είναι γεμάτη η κοινωνία από δαύτα. I know...αλλά πάντα θα μού κάθεται κάπως. Σκέψου δε, ότι είμαι 47 και με τρέλαινε από τα 16 μου...
bedazzled Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 I know...αλλά πάντα θα μού κάθεται κάπως. Σκέψου δε, ότι είμαι 47 και με τρέλαινε από τα 16 μου... Είναι να μην σε τρελαίνει όταν άτομα με την μισή σου ηλικία έχουν τέτοιες αντιλήψεις; 1
bluesattack Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Είναι να μην σε τρελαίνει όταν άτομα με την μισή σου ηλικία έχουν τέτοιες αντιλήψεις; Nαι αλλα εισαι σιγουρος οτι αυτες ειναι αντρικες αντιληψεις μονο και οχι γυναικειες ?
bedazzled Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Nαι αλλα εισαι σιγουρος οτι αυτες ειναι αντρικες αντιληψεις μονο και οχι γυναικειες ? Σαφώς και οι γυναίκες δέχονται πλύση εγκεφάλου από μικρή ηλικία...
bluesattack Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 A ! Δηλαδη τωρα βαζουμε στανταρντς στις ανθρωπινες αντιληψεις .Δηλαδη οσες γυναικες το πιστευουν αυτα απλα δεν ειναι χειαραφετημενες αρκετα γιατι εχουν υποστει πλυση εγκεφαλου.
bedazzled Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Πλύση εγκεφάλου όλοι δεχόμαστε, μηδενός εξαιρουμένου. Μην το παίρνεις στραβά, έτσι είναι οι ανθρώπινες κοινωνίες. Προσπαθούν να μας βάλουν σε «καλούπια» (όχι απαραίτητα για κακό σκοπό, άσχετα αν καταλήγει έτσι). Πλύση εγκεφάλου είναι και το «εσύ που είσαι αγοράκι, πρέπει να πηδάς αβέρτα και να μην ζητάς δέσμευση», όπως και το αντίθετο αυτού στα κορίτσια.
AntiCambeR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Διαλογος: -Ποσες σχεσεις εχεις κανει? -Εχω κανει 5 αλλα εχω κανει 25 one night stand. -
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Σχέσεις 3.Ο τρίτος είναι κ ο άντρας μου. ξεπέτες το νούμερο δε το θυμάμαι γιατί ήμουν αταχτούλης στα νιάτα μου. 2
somebody(: Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 εγω δεν θα χα προβλημα να πω αλλα αν ελεγα θα περιμενα μια ειλικρινη απαντηση και απο τον αλλον. δεν ξερω αν ειμαι υπερ η κατα αλλα σιγουρα θα ενιωθα περισσοτερη ασφαλεια για ΣΜΝ. βασικα αν δεν ρωταγα με ποσες εχει παει σιγουρα θα ρωταγα αν παιρνει προφυλαξεις (ΠΑΝΤΑ).
ADHD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν μπορω να καταλαβω τι σας ενοχλει με την επιλογη του αλλου, δηλαδη πρεπει να παρω εγω μια γυναικα που εχει παει με 30 ατομα γιατι αλλιως ειναι "πλυση εγκεφαλου" " παλαιολιθικες αντιληψεις" κτλπ?? Δεν ειπα οτι δεν αξιζουν να αναπνεουν αλλα οτι δεν τη θελω εγω προσωπικα για κατι σοβαρο, δεν εχουμε δικαιωμα στην επιλογη δηλαδη, θα παρουμε οτι λενε τα συγχρονα politically correct standard και θα πουμε και ευχαριστω?? Ο καθενας κανει τις επιλογες του, πηγε η αλλη με 30 ατομα ε εμενα δεν θα με εχει ποτε, αυτη χανει τι να κανουμε τωρα. 6
bedazzled Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Αυτή γιατί να πάρει εσένα αν έχεις πάει με 30 γυναίκες; 1
ADHD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν ειπα να με παρει οτι θελει ας κανει προφανως οπως και εγω και δεν θα κρινω την επιλογη της, αλλα εγω επιλεγω..
evabb Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν μπορω να καταλαβω τι σας ενοχλει με την επιλογη του αλλου, δηλαδη πρεπει να παρω εγω μια γυναικα που εχει παει με 30 ατομα γιατι αλλιως ειναι "πλυση εγκεφαλου" " παλαιολιθικες αντιληψεις" κτλπ?? Δεν ειπα οτι δεν αξιζουν να αναπνεουν αλλα οτι δεν τη θελω εγω προσωπικα για κατι σοβαρο, δεν εχουμε δικαιωμα στην επιλογη δηλαδη, θα παρουμε οτι λενε τα συγχρονα politically correct standard και θα πουμε και ευχαριστω?? Ο καθενας κανει τις επιλογες του, πηγε η αλλη με 30 ατομα ε εμενα δεν θα με εχει ποτε, αυτη χανει τι να κανουμε τωρα. ή γλιτωνει, οπως το δει κανεις 4
gavros10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Με τοσα ερωτο-θεματα που ανοιγουν κατα καιρους, φτιαχνει καποιος κατασταση με τις προτιμησεις, παρελθον, λεπτομεριες για καθε μελος που απανταει; 2
ADHD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 ή γλιτωνει, οπως το δει κανεις Σιγουρα, υπαρχουν αρκετοι στο επιπεδο της να διαλεξει.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις