Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

9/10 να φανταστώ ο 10ος gay? 

έχεις πάει με βρωμιάρα άνευ προφυλάξεως;;;;; 

τι 3, τι 33 πάλι χρήζει προφύλαξης...δεν έχει σημασία με πόσους έχεις πάει (προφανώς, με περισσότερους αυξάνεται ο κίνδυνος) αλλά και με 1 να ΄χει πάει, μπορεί να έχει κολλήσει ΣΜΝ... 

φίλα τα κεφάλια σου για να κοιμάσαι ήσυχος

Ο δέκατος προφανώς gay ;) Από εκεί λοιπόν πάντως βγαίνει και η όλη διπλή σύγκριση. Μια γυναίκα μπορεί να έχει σεξ όποτε θέλει, όπως το θέλει, με όποιον θέλει όπως επίσης και από το γεγονός ότι η γυναίκα επιλέγει και όχι το ανάποδο. Αντίστοιχα ένας άντρας πρέπει να ρίξει πολύ κόπο, ιδρώτα και αίμα για να μπορέσει να έχει τα μισά (και άμα) αποτελέσματα. Προσωπικά δεν με αγγίζει το άνδρες = γουρούνια και γυναίκες = πουτάνες αλλά καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που είναι υπέρ του παραπάνω (και πίστεψε με έχω ακούσει χειρότερα από στόματα γυναικών για άλλες γυναίκες από ότι έχω ακούσει από άντρες). 

Ναι έχω πάει με βρωμιάρα άνευ προφυλάξεως γιατί καμιά φορά αυτό που λέμε "είμαι πάνω στα ποτά μου" ξεφεύγει και μαζί με αυτό ξεφεύγει και η όλη φάση. Βέβαια από τότε δεν είχα τέτοιο θέμα (και ούτε πρόκειται, το πάθημα έγινε πολύ καλό μάθημα) γιατί και κουμαντάρω το πόσο πίνω ότι και να γίνεται και όπου και αν βρίσκομαι και επίσης πάντα έχω προφυλάξεις μαζί μου. 

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως βλεπεις φιλε ts οι αποψεις διιστανται...Ο καθενας εχει τα δικα του standard αλλος δεν εχει κανενα... Αρα εσυ πρεπει να αποφασισεις για σενα τι θελεις! Δηλαδη αλλο πραγμα μπορει να μου λεει εμενα με ποσους εχει παει καποια και αλλο σε εσενα.. Παντως αυτο με τις χυλοπιτες ειναι λιγο fail, που κολλανε οι χυλοπιτες? :P Αυτο ισως να το συζητησεις καποια στιγμη οταν την γνωρισεις αργοτερα περισσοτερο σε φαση αστειου, για να γελασετε...

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται το πότε θα ρωτήσεις και τι. Αν το ρωτήσεις μέσα στη σχέση ίσως, αν είναι πριν μπορεί να μην ξεκινήσει καν σχέση.

• Like 1
Δημοσ.

Αντίστοιχα ένας άντρας πρέπει να ρίξει πολύ κόπο, ιδρώτα και αίμα για να μπορέσει να έχει τα μισά (και άμα) αποτελέσματα. 

Να γι αυτό τους βλέπω με στοργή κ προδέρμ τους στρέητ άνδρες.Κρίμας το παλιοκενωνία.Αν ξαφνικά με ένα μαγικό ραβδάκι γινόσασταν γκέι θα βλέπατε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.Για την απλή ξεπέτα δε μια πανεύκολη mutually beneficial ντόμπρα συναλλαγή μεταξύ ανδρών.Ψηθήτε

On a serious note πάντως δεν τα πιστεύω αυτά τα κουλά.Οκ μπορεί να μην με έχει απασχολήσει ποτέ  το θέμα γυναίκες κ να μην έχω εντριφύσει  τόσο στις ετερόφυλες σχέσεις αλλά του πούστη δεν νομίζω να πέφτω τόσο έξω στη δυναμική της ανθρώπινης συντροφικότητας κ κοινωνικοποίησης. Τεσπα,μι θινκς πως αν κάποιος δεν είναι αφόρητα κόμπλας ,παραμένει χαλαρός κ ο γνήσιος εαυτός του δε βλέπω γιατί πρέπει να ''ρίξει πολύ κόπο'' μόνο κ μόνο επειδή είναι ένας στρέητ άνδρας.Κ ναι έχω πίστη στο οτι οι γυναίκες δεν είναι αυτά τα αφόρητα στερεοτυπικά που διαβάζω τόσες σελίδες.

Δημοσ.

......Κ ναι έχω πίστη στο οτι οι γυναίκες δεν είναι αυτά τα αφόρητα στερεοτυπικά που διαβάζω τόσες σελίδες.

Και πολύ καλά κάνεις, όχι μόνο διότι οι γυναίκες (ως φύλο) δεν είναι όλα όσα έχουν γραφτεί αλλά και γιατί οι κοινωνικές πεποιθήσεις (στερεότυπα) και ο σεξισμός καλά κρατούν λόγω διαφόρων κόμπλεξ.

• Like 2
Δημοσ.

Τοξόβολε δυστυχώς ο εγκέφαλος των 2 φύλων λειτουργεί διαφορετικά. Οι άντρες (είτε str8, είτε gay) δεν έχουν πρόβλημα να εκδηλώσουν ευθέως το σεξουαλικό τους ενδιαφέρον (γι' αυτό και οι gays δεν πολυζορίζονται να βρουν μια ξεπέτα), ενώ η γυναίκα θα ξενερώσει αν της δείξεις σεξουαλικό ενδιαφέρον αμέσως. Θέλει να το πας γύρω-γύρω και λάου-λάου. ;)

Και όπως λέει και ένα (στερεοτυπικό) ρητό: οι άνδρες δίνουν αγάπη για να πάρουν σεξ και οι γυναίκες δίνουν σεξ για να πάρουν αγάπη. :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι τέτοιες μλκιες,μόνο οι ανασφαλείς άνθρωποι τα ρωτάνε.Αν λοιπόν σε ρωτήσει κατι τέτοιο,τα παπουτσάκια στο χέρι και άμε στο καλό!

• Like 1
Δημοσ.

Τοξόβολε δυστυχώς ο εγκέφαλος των 2 φύλων λειτουργεί διαφορετικά. 

Δεν λειτουργεί διαφορετικά ο εγκέφαλος στους ανθρώπους  υπάρχουν όμως κάποιες δομικές διαφορές μεταξύ των 2 φύλων.Αν κ το biological basis of behaviour  αποτελεί βίβλο για μας τους ψυχολόγους  ο εγκέφαλος δεν είναι ο μόνος  mediator  (ή από μόνος του ο πιο αποφασιστικός) της ανθρώπινης συμπεριφοράς.Με λίγα κ απλά λόγια, ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου φύλου είναι διαφορετικός.Τα στερεότυπα φάση ''οι άνδρες κάνουν έτσι, οι γυναίκες γιουβέτσι'' είναι μια αισχρή κ αιθεροβατική γενίκευση η οποία πέρα από  τσουβάλιασματα εξυπηρετεί στο να απασφαλίζει λογής λογής συμπλέγματα κ ενίοτε να αποτελεί βάση διάκρισης,σεξισμού,άγνοιας κ βλακείας.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μια έχω κάνει ή έτσι νομίζω όταν σταμάτησε για ενα μεγάλο χρονικό διάστημα σκεφτόμουν πράματα που με προβλημάτιζαν στο αν τελικά ήταν και αυτό σχέση.

Και δεν εννοώ ότι έχω πάει μια φορά με γυναίκα ή ότι κάνω μόνο ξεπέτες και τέτοια...

Απλά η κοινωνία μας (ή τουλάχιστον το κομμάτι που γνώρισα εγώ στο περίγυρό μου και έχω αλλάξει αρκετά μέρη κτλ για να έχω μια αποψούλα και εγώ) ειναι καθαρά σεξιστική.

Δεν υπάρχουν σχέσεις... υπάρχουν απλά άτυπα deal για σεξ για μια, αγνώστου ημερομηνίας λήξης,  μακροχρόνια βάση. Απλά τα στολίζουμε με ωραία λόγια και τα λέμε σχεση/αγάπη/η καλή μου/η κοπέλα μου κτλ ενώ ειναι απλά καύλα (και όταν σε καυλώνει κάποια/ος και την βλέπεις συχνά και κάνετε σεξ βγαίνετε και έξω επόμενο ειναι και να την συμπαθείς εκτός αν είσαι ή ειναι εντελώς ζώο)  και αυτή την συμπάθεια την μπερδεύουν πολύ με σχέση ακόμη και με αγάπη.

Για εμένα η σχέση ειναι κάτι που χρειάζεται μεν την καύλα ή τον έρωτα αλλα προϋποθέτει αγάπη, συναίσθημα (συν + αίσθημα να αισθάνεσαι δηλαδή τον άλλον να μπείς στην θέση του κτλ) υποχωρήσεις,αλληλεγγύη, κοινοί στόχοι έγνοια κτλ

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν άτομα που όντως ειναι σε μια σχέση αυτό που λέω ειναι ότι μια αρκετά δυσανάλογη πλειοψηφία δεν ήταν ποτε σε σχέση ή δεν ήταν όλα τα "deal" τους σχέσεις.

Επίσης λέω ότι μάλλον (λόγω του ότι ειναι τραγική μειοψηφία) όποιος διάβασε την απο πάνω γραμμή και είπε κάτι του τύπου "ναι όντως λίγοι κάνουν αληθινές σχέσεις" (βγάζοντας τον εαυτό του απο έξω )πως ειναι και αυτός ένας απο εκείνους (μάλλον) που δεν είχαν ποτε αληθινή σχέση.

Και να ρωτήσω και κάτι άλλο και που έχετε πάει με 30 τι έγινε; είχε τόσο μεγάλη αξία η διαφορά στα όργανα τους ή στις αναλογίες τους;  για εμένα όχι...  -αν εξαιρέσουμε την κάβλα της στιγμής που γινόταν η πράξη ή πριν γίνει... στο ρεζουμέ πάντως το ίδιο ειναι για έμενα και στην τελική το ίδιο ποθο και καύλα θα μπορούσα να έχω κάλλιστα με ενα άτομο- 

(επίσης δεν μιλάω για τις εμπειρίες εκτός σεξ όπως πχ ταξίδια ή ενδιαφέρον κτλ γιατι ότι έζηες σε τέτοια φάση με διάφορα άτομα θα μπορούσες να τα ζήσεις με ενα και να περάσεις σε όλα εξίσου καλά. )

Γιαυτό πιστεύω ότι κανείς μας δεν ψάχνει για σχέση απλά για σταθερό σεξ με κάποια που θα έχει τα προσόντα που του εμφυτεύτηκαν στο μυαλό ότι ειναι απαραίτητα για καλό σεξ.

Απλά είμαστε θύματα του καπιταλισμού που όσο και αν γελάτε θεμελιακό στήριγμα του έχει το sexdrive και γιαυτό το προωθεί σαν ιδεα απο τηλεόραση/ιντερνετ/περιοδικά κτλ

Μια λύση που πιστεύω θα τα σταματούσε όλα αυτά (Αν και δεν ειναι εφαρμόσιμη γιατι δεν μπορείς να αλλάξεις τα μυαλά των ανθρώπων όχι εγώ τουλάχιστον ) ειναι να λες τα πράματα με το όνομα τους έτσι μόνο θα νιωσεις μέσα σου το κενό τους και θα σταματήσεις να κοινηγάς το σεξ και να ψάχνεις για αληθηνή αγάπη και συντροφιά...

όχι "η κοπέλα μου" αλλά "αυτή που μου αρέσουν οι πίπες της"

όχι "ο καλός μου" αλλά "ο μαμιάς μου"

όχι "μωρό μου εσύ" αλλλα "καυλίτσα μου εσύ"

όχι "έχουμε σχέση με την τάδε" αλλά "πηδιόμαστε με την τάδε"

κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Να γι αυτό τους βλέπω με στοργή κ προδέρμ τους στρέητ άνδρες.Κρίμας το παλιοκενωνία.Αν ξαφνικά με ένα μαγικό ραβδάκι γινόσασταν γκέι θα βλέπατε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.Για την απλή ξεπέτα δε μια πανεύκολη mutually beneficial ντόμπρα συναλλαγή μεταξύ ανδρών.Ψηθήτε

On a serious note πάντως δεν τα πιστεύω αυτά τα κουλά.Οκ μπορεί να μην με έχει απασχολήσει ποτέ  το θέμα γυναίκες κ να μην έχω εντριφύσει  τόσο στις ετερόφυλες σχέσεις αλλά του πούστη δεν νομίζω να πέφτω τόσο έξω στη δυναμική της ανθρώπινης συντροφικότητας κ κοινωνικοποίησης. Τεσπα,μι θινκς πως αν κάποιος δεν είναι αφόρητα κόμπλας ,παραμένει χαλαρός κ ο γνήσιος εαυτός του δε βλέπω γιατί πρέπει να ''ρίξει πολύ κόπο'' μόνο κ μόνο επειδή είναι ένας στρέητ άνδρας.Κ ναι έχω πίστη στο οτι οι γυναίκες δεν είναι αυτά τα αφόρητα στερεοτυπικά που διαβάζω τόσες σελίδες.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι gay βγαζουν τοσο πάθος ενω οι straights τοσο κομπλεξ

Τοξοβολε μπορείς να απαιτήσεις το σύντροφό σου κι αυτός να μην το παρεξηγησει

Δημοσ.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι gay βγαζουν τοσο πάθος ενω οι straights τοσο κομπλεξ

γιατί έχουν σπάσει κάθε όριο, δεν έχουν όρια,ταμπέλες τίποτα. 

είναι φιλελε!!

αγαπάμε γκει <3

Δημοσ.

Άλλο άκυρο από κει .Δεν το χω ξανακούσει καν βασικά αυτό για να το βαφτίσω στερεότυπο.Υπάρχουν κάθε είδους γκέι κ στρέητ σχέσεις κ το πως τις βλέπει κάποιος έξω από αυτές εντελώς υποκειμενικό

γιατί έχουν σπάσει κάθε όριο, δεν έχουν όρια,ταμπέλες τίποτα. 

είναι φιλελε!!

αγαπάμε γκει <3

it's killing me οτι η άλλη συμφωνεί κιόλας.λολ

Δημοσ.

Άλλο άκυρο από κει .Δεν το χω ξανακούσει καν βασικά αυτό για να το βαφτίσω στερεότυπο.Υπάρχουν κάθε είδους γκέι κ στρέητ σχέσεις κ το πως τις βλέπει κάποιος έξω από αυτές εντελώς υποκειμενικό

it's killing me οτι η άλλη συμφωνεί κιόλας.λολ

Εσυ δεν ειπες οτι υπαρχει τρελη δραστηριοτητα; γι'αυτο αλλωστε λυπασαι και τους στρειτ;

Μιλάει και η stavi με τις πολλές σχέσεις!

Ειπα ποτε οτι ειχα πολλες σχεσεις; πως το ισχυριζεσαι αυτό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...