Oneos33 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Αυτό είναι δικό σου θέμα...αν το πιν σου το ξέρουν άλλοι, αν ψωνίζεις από αναξιόπιστα μαγαζιά, κλπ. Το βασικό είναι να παρακολουθείς τι γίνεται ώστε σε κάποια ύποπτη χρέωση να επικοινωνήσεις με την τράπεζα, αν και άμα την έχεις μόνο στο PayPal είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να διαρρεύσουν τα στοιχεία. Καμιά διαφορά στην ουσία και η προπληρωμένη είναι μια χρεωστική με την μόνη διαφορά ότι πληρώνεις προμήθειες και δεν είναι τοσο ευέλικτη στις φορτίσεις της σε σχέση με την χρεωστική . Είναι μια χρεωστικη κάρτα που την βάφτισαν προπληρωμένη και φρόντισε το marketing να περάσει στον κόσμο το μήνυμα ότι είναι πιο ασφαλής απο όλες και βάλαν και προμήθειες . Πολύ απλά τα πράγματα. Είναι μια κάρτα που την πληρώνεις χωρίς λόγο. Για e-banking και γενικότερα υπηρεσίες και εξυπηρέτηση καθαρά Πειραιώς . Ωραία το ξεκαθάρισα πλέον πάω για Χρεωστική, τώρα προσπαθώ να κατασταλάξω σε τράπεζα, σαν δυνατότητες μεταξύ τους οι τράπεζες είναι το ίδιο; σε θέμα e-bank π.χ Αν η Πειραιώς έχει κάτι που δεν το έχει η Εθνική ;
idomeneas7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Είσαι ιδιώτης με ελάχιστες απαιτήσεις, όλες σε καλύπτουν. Είναι σαν να συγκρίνεις 6πύρηνο με 8πύρηνο και να λες ποιός είναι πιό καλός για να παίζεις πασιέντζες.
Oneos33 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Είσαι ιδιώτης με ελάχιστες απαιτήσεις, όλες σε καλύπτουν. Είναι σαν να συγκρίνεις 6πύρηνο με 8πύρηνο και να λες ποιός είναι πιό καλός για να παίζεις πασιέντζες. Καλό το παράδειγμα χαχα, όποτε ας πούμε ότι όλες είναι το ίδιο, visa ή mastercard? και ΤΕΛΟΣ ποια τράπεζα θα ήταν προτιμότερη σε θέμα interface/εξυπηρέτησης/χρόνος αναμονής π.χ μέχρι να μπουν τα λεφτά ή μέχρι να μου την εκδώσουν;
Dare-Devil Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καλό το παράδειγμα χαχα, όποτε ας πούμε ότι όλες είναι το ίδιο, visa ή mastercard? και ΤΕΛΟΣ ποια τράπεζα θα ήταν προτιμότερη σε θέμα interface/εξυπηρέτησης/χρόνος αναμονής π.χ μέχρι να μπουν τα λεφτά ή μέχρι να μου την εκδώσουν; Πειραιώς. Επιμένω. Δεν έχει σαρώσει τυχαία βραβεία για το web banking της . H χρεωστική εκδίδεται εκείνη την σιτγμή και την χρησιμοποιείς άμεσα εφόσον κάνεις έστω μια εικονική συναλλαγή με το ΑΤΜ για να ενεργοποιηθεί . Επίσης η Πειραιώς έχει on line ΑΤΜS σε κάποιες περιοχές . Αυτό σημαίνει κατάθεση χωρίς φάκελο και τα λεφτά σου είναι αμέσως διαθέσιμα για συναλλαγές . Απο όσο γνωρίζω κανένα τέτοιο on line ATM δεν έχει η Εθνική και η Eurobank καθώς και η Alphabank
LiquidTroll Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Πειραιώς for the win.....Winbank Rules ! εχουνε βασικά την καλύτερη οργάνωση στο e-banking 1
Oneos33 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Πειραιώς. Επιμένω. Δεν έχει σαρώσει τυχαία βραβεία για το web banking της . H χρεωστική εκδίδεται εκείνη την σιτγμή και την χρησιμοποιείς άμεσα εφόσον κάνεις έστω μια εικονική συναλλαγή με το ΑΤΜ για να ενεργοποιηθεί . Επίσης η Πειραιώς έχει on line ΑΤΜS σε κάποιες περιοχές . Αυτό σημαίνει κατάθεση χωρίς φάκελο και τα λεφτά σου είναι αμέσως διαθέσιμα για συναλλαγές . Απο όσο γνωρίζω κανένα τέτοιο on line ATM δεν έχει η Εθνική και η Eurobank καθώς και η Alphabank Πειραιώς for the win.....Winbank Rules ! εχουνε βασικά την καλύτερη οργάνωση στο e-banking Συγκλίνω προς Πειραιώς (Έχω ακούσει καλά λόγια), έχει επιλογή visa ή mastercard Ή το ίδιο είναι κλαιν μαιν;
The Lord K. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καλά αυτό για τα βραβεία μεγάλη μούφα! Το ξέρουμε όλοι ότι αυτά είναι στημένα! Βραβεία έχει και το winbank και το i-bank της Εθνικής! Προσωπικά συμφωνώ με όσους λένε ότι δεν αξίζει πλέον να βγάζεις προπληρωμένη! Για τις συναλλαγές στο ίντερνετ μια χρεωστική είναι μια χαρά! Εγώ έχω την καινούρια της Εθνικής που είναι μάστερ και περνάει από παντού και τη χρησιμοποιώ και για ανέπαφες! Όσον αφορά το i-bank εγώ το θεωρώ πολύ βολικό και την browser version και το app! Βέβαια αυτό είναι και θέμα τι βολεύει τον καθένα! Το winbank δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να εκφέρω γνώμη! Νομίζω ότι πλέον έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα τραπεζικά προϊόντα θα έπρεπε καλύτερα να ψάξεις για το ποια χρεωστική έχει το καλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης και να βγάλεις μια χρεωστική για να έχεις και όφελος! 1
Oneos33 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καλά αυτό για τα βραβεία μεγάλη μούφα! Το ξέρουμε όλοι ότι αυτά είναι στημένα! Βραβεία έχει και το winbank και το i-bank της Εθνικής! Προσωπικά συμφωνώ με όσους λένε ότι δεν αξίζει πλέον να βγάζεις προπληρωμένη! Για τις συναλλαγές στο ίντερνετ μια χρεωστική είναι μια χαρά! Εγώ έχω την καινούρια της Εθνικής που είναι μάστερ και περνάει από παντού και τη χρησιμοποιώ και για ανέπαφες! Όσον αφορά το i-bank εγώ το θεωρώ πολύ βολικό και την browser version και το app! Βέβαια αυτό είναι και θέμα τι βολεύει τον καθένα! Το winbank δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να εκφέρω γνώμη! Νομίζω ότι πλέον έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα τραπεζικά προϊόντα θα έπρεπε καλύτερα να ψάξεις για το ποια χρεωστική έχει το καλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης και να βγάλεις μια χρεωστική για να έχεις και όφελος! Από ότι είδα στο youtube είναι πολύ ωραίο το Interface στο Ibank, αλλά αυτό με τα προγράμματα επιβράβευσης δεν το καταλαβαίνω τόσο, κοίτα πιο πολύ την θέλω για αγορές μέσω Internet καμιά ανάληψη ή κατάθεση από 3ο άτομο δεν το έχω ούτε για μισθοδοσία ούτε για πληρωμές σε μαγαζιά
Dare-Devil Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Από ότι είδα στο youtube είναι πολύ ωραίο το Interface στο Ibank, αλλά αυτό με τα προγράμματα επιβράβευσης δεν το καταλαβαίνω τόσο, κοίτα πιο πολύ την θέλω για αγορές μέσω Internet καμιά ανάληψη ή κατάθεση από 3ο άτομο δεν το έχω ούτε για μισθοδοσία ούτε για πληρωμές σε μαγαζιά Yπο αυτές τις συνθήκες τα προγραμαμτα επιβράβευσης δεν σε απασχολούν .
Oneos33 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Yπο αυτές τις συνθήκες τα προγραμαμτα επιβράβευσης δεν σε απασχολούν . Ναι σωστά, οπότε τώρα είμαι ανάμεσα σε 1)Πειραιώς 2)Εθνική 3) Alpha bank... χμμμ
LiquidTroll Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Συγκλίνω προς Πειραιώς (Έχω ακούσει καλά λόγια), έχει επιλογή visa ή mastercard Ή το ίδιο είναι κλαιν μαιν; Λάιβ ΑΤΜ , βάζεις τα φράγκα και είναι διαθέσιμα εκεινη την στιγμή και στο Winbank. Γενικά είναι μπροστά η Πειραιώς , σε εξυπηρέτηση , σε Γουέμπ Σερβισις , σε όλα....
Oneos33 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Λάιβ ΑΤΜ , βάζεις τα φράγκα και είναι διαθέσιμα εκεινη την στιγμή και στο Winbank. Γενικά είναι μπροστά η Πειραιώς , σε εξυπηρέτηση , σε Γουέμπ Σερβισις , σε όλα.... Τέτοια λες και με ψήνεις χαχαχ, σαν εξυπηρέτηση πως είναι; άμα γίνει καμιά στραβή(λάθος) βοηθάει να λυθεί το θέμα;
LiquidTroll Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Τέτοια λες και με ψήνεις χαχαχ, σαν εξυπηρέτηση πως είναι; άμα γίνει καμιά στραβή(λάθος) βοηθάει να λυθεί το θέμα;
mary Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δε ξέρω για το e-banking της εθνικής αλλά για να βγάλεις χρεωστική και κωδικούς έχω ακούσει πως θέλει καμία βδομάδα. Αντίθετα, πριν ούτε από ένα χρόνο άνοιξα λογαριασμούς σε Πειραιώς και eurobank και μου έδωσαν κωδικούς για e-banking και κάρτα την ίδια στιγμή. Όσον αφορά το interface τους, θα έλεγα γενικά καλό με της eurobank λίγο πιο περίπλοκο.
Oneos33 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δε ξέρω για το e-banking της εθνικής αλλά για να βγάλεις χρεωστική και κωδικούς έχω ακούσει πως θέλει καμία βδομάδα. Αντίθετα, πριν ούτε από ένα χρόνο άνοιξα λογαριασμούς σε Πειραιώς και eurobank και μου έδωσαν κωδικούς για e-banking και κάρτα την ίδια στιγμή. Όσον αφορά το interface τους, θα έλεγα γενικά καλό με της eurobank λίγο πιο περίπλοκο. Δεν μαρέσει να περιμένω για τέτοια θέματα ειδικά τώρα που δεν υπάρχει νόημα να πάω εθνική, οπότε είμαι πρώτη επιλογή Πειραιώς (που μάλλον έτσι θα γίνει) ή alpha bank
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα