zeys13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Και απο εμενα ενα + στην πειραιως αναμεσα απο τις αλλες. Γενικως σε υπηρεσιες ειναι πιο μπροστα απο τις αλλες. Παλιοτερα ειχε και το πολυ χρησιμο λεφτα στο λεπτο αλλα δεν πρεπει να παιζει πλεον Αποστολή από το Lenovo P770 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δε ξέρω για το e-banking της εθνικής αλλά για να βγάλεις χρεωστική και κωδικούς έχω ακούσει πως θέλει καμία βδομάδα. Αντίθετα, πριν ούτε από ένα χρόνο άνοιξα λογαριασμούς σε Πειραιώς και eurobank και μου έδωσαν κωδικούς για e-banking και κάρτα την ίδια στιγμή. Όσον αφορά το interface τους, θα έλεγα γενικά καλό με της eurobank λίγο πιο περίπλοκο. την ίδια στιγμή δίνουν για web banking στην Εθνική... το UI της Alpha Bank άλλαξε τον προηγούμενο μήνα, πολύ ωραίο...
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 για μενα η εθνικη τρωει ακυρο μονο και μονο για τη γενητρια κωδικων που χρειαζεσαι! Δηλαδη εγω θα παω ταξιδι και θα πρεπει να κουβαλαω και αυτο μαζι μου για την περιπτωση που το χρειαστω οσο ειμαι εξω!? ουτε καν! 2
devil-ji Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Προσωπικα χρησιμοποιω χρεωστικη Πειραιως 6 χρονια χωρις απολυτως κανενα προβλημα. Επειδη χρησιμοποιω στη δουλεια e-banking και απο τις 4 μεγαλες τραπεζες, θα εβαζα Πειραιως > Εθνικη > Alpha > Eurobank
iordanis77 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δε ξέρω για το e-banking της εθνικής αλλά για να βγάλεις χρεωστική και κωδικούς έχω ακούσει πως θέλει καμία βδομάδα. Αντίθετα, πριν ούτε από ένα χρόνο άνοιξα λογαριασμούς σε Πειραιώς και eurobank και μου έδωσαν κωδικούς για e-banking και κάρτα την ίδια στιγμή. Κωδικους που πληρωσες 5€ και μηχανακι κλειδαριθμων που κανει δε θυμαμαι ποσα ευρω τα χρονο... Στην Εθνικη αυτα ειναι δωρεαν. Το οτι θελει μια βδομαδα που εχεις ακουσει δεν ισχυει. 1
mary Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Κωδικους που πληρωσες 5€ και μηχανακι κλειδαριθμων που κανει δε θυμαμαι ποσα ευρω τα χρονο... Στην Εθνικη αυτα ειναι δωρεαν. Το οτι θελει μια βδομαδα που εχεις ακουσει δεν ισχυει. Ναι στη Πειραιως πληρωσα 5€ για τους κωδικους, αλλά για ποιο μηχανακι κλειδαριθμων λες; Ουτε η πειραιως ουτε η eurobank εχει μηχανακι για κλειδαριθμους, μονο η εθνικη. την ίδια στιγμή δίνουν για web banking στην Εθνική... το UI της Alpha Bank άλλαξε τον προηγούμενο μήνα, πολύ ωραίο... Τωρα πλεον; Τοτε (πριν χρονο) που σκεφτομουν να ανοιξω ελεγαν πως για να βγαλω κωδικους θα πρεπει να περιμενω να παρει εκγριση γιατι δεν εχει το καθε καταστημα, κλπ κλπ. Καποιος που ανοιξε λογιαριασμο στην Εθνικη το τελευταιο 6μηνο ειναι πιο εμπιστος να πει τι παιζει με αυτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Έβγαλε η μάνα μου την προηγούμενη βδομάδα νομίζω... Δίνουν user-id (username) και το "authenticator", κάνεις εγγραφή χρησιμοποιώντας αυτά τα 2, ορίζεις δικό σου password και μετά κάνεις log in...
angmar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Η alpha με την ανανέωση του web banking της, δίνει δυνατότητα χρήσης mobile app για έκδοση one time passwords, οπότε υπάρχει η δυνατότητα αποφυγής του ματζαφλεριού. Ποιές χρεωστικές έχουν πρόγραμματα ανταμοιβής; Εδώ και 3 χρόνια χρησιμοποιώ την χρεωστική μου για όλες σχεδόν τις αγορές από 10€ και πάνω, αλλά για προγράμματα ανταμοιβής σε χρεωστικές δεν είχα ιδέα, για δώστε info.
VasKag Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Έβγαλε η μάνα μου την προηγούμενη βδομάδα νομίζω... Δίνουν user-id (username) και το "authenticator", κάνεις εγγραφή χρησιμοποιώντας αυτά τα 2, ορίζεις δικό σου password και μετά κάνεις log in... Σε ποια τραπεζα εβγαλε? Γιατι εμενα πηγε σημερα η μανα μου στην εθνικη, και ειχαν ξεμεινει απο τις "γεννητριες κωδικων" Και τις ειπαν να το δουλεψει μεσω sms. Ξερουμε αυτο αν εχει επιπλεον χρεωση? Γιατι κοιταω στο τιμολογιο υπρεσιων της εθνικης και δε βλεπω κατι. Καποιος που του εχει σταλει το i-code μεσω sms μπορει να μας διαφωτισει?
Kostas93 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 εχω χρεωστική πειραιώς, επειδή δεν έχω κωδικούς για web banking, βρήκα αυτό www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Trapezikes-Ypiresies/e-Banking/Ilektronika-Kanalia-Eksypiretisis/Eggrafi-winbank-web-banking , οπότε απλά πάω με τον κωδικό του λογαριασμου + ταυτότητα και μου δίνουν επιτόπου κωδικούς (με κόστος 5 ευρω)?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Σε ποια τραπεζα εβγαλε? Γιατι εμενα πηγε σημερα η μανα μου στην εθνικη, και ειχαν ξεμεινει απο τις "γεννητριες κωδικων" Και τις ειπαν να το δουλεψει μεσω sms. Ξερουμε αυτο αν εχει επιπλεον χρεωση? Γιατι κοιταω στο τιμολογιο υπρεσιων της εθνικης και δε βλεπω κατι. Καποιος που του εχει σταλει το i-code μεσω sms μπορει να μας διαφωτισει? Εθνική, αλλά πρόλαβε authenticator/token... no idea για αυτό, πάντως το token χρεώνεται, όπως και το αντίστοιχο στην Alpha Bank...
VasKag Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Οταν λες token, εννοεις τη γεννητρια ετσι? Για το αν χρεωνονται τα sms που σου στελνουν δεν ξερουμε κατι? Και δεν εννοω χρεωση στο λογαριασμο του κινητου, εννοω χρεωση και στο τραπεζικο λογαριασμο. Παντως εγω οταν ειχα βγαλει στην alpha πριν 5-6 χρονια, τη γεννητρια μου την ειχαν δωσει δωρεαν. (μηδενικο τιμολογιο). Αλλαξε?
Silverage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 για μενα η εθνικη τρωει ακυρο μονο και μονο για τη γενητρια κωδικων που χρειαζεσαι! Δηλαδη εγω θα παω ταξιδι και θα πρεπει να κουβαλαω και αυτο μαζι μου για την περιπτωση που το χρειαστω οσο ειμαι εξω!? ουτε καν! Στην Εθνική το αλλάξανε απο την Παρασκευή και σταματήσανε να δίνουνε μηχανημα για κωδικούς. Τώρα στoυς στέλνουν με sms. Προς το παρόν είναι δωρεάν. Αργότερα θα βγάλουν app στο smartphone και μπορεί να βάλουν χρέωση στο sms. Η Εθνική έχει το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more που δίνει πόντους όταν χρησιμοποιείς κάρτα. Το θέμα είναι οτι για να έχεις την ελάχιστη έκπτωση πρέπει να μαζέψεις 2000 πόντους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Οταν λες token, εννοεις τη γεννητρια ετσι? Για το αν χρεωνονται τα sms που σου στελνουν δεν ξερουμε κατι? Και δεν εννοω χρεωση στο λογαριασμο του κινητου, εννοω χρεωση και στο τραπεζικο λογαριασμο. Παντως εγω οταν ειχα βγαλει στην alpha πριν 5-6 χρονια, τη γεννητρια μου την ειχαν δωσει δωρεαν. (μηδενικο τιμολογιο). Αλλαξε? για τα sms δεν γνωρίζω... στην Alpha την δίνουν δωρεάν αλλά όταν την ενεργοποιείς σαν feature στο account, σε χρεώνει (την 1η φορά μόνο)...
VasKag Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Στην Εθνική το αλλάξανε απο την Παρασκευή και σταματήσανε να δίνουνε μηχανημα για κωδικούς. Τώρα στoυς στέλνουν με sms. Προς το παρόν είναι δωρεάν. Αργότερα θα βγάλουν app στο smartphone και μπορεί να βάλουν χρέωση στο sms. Ειναι σιγουρα δωρεαν? Γιατι στο χαρτι που δωσανε στη μανα μου γραφει καπου "Λογαριασμος στον οποιο επιθυμω να γινει η χρεωση της υπηρεσιας για την αποστολη i-code με γραπτα μηνυματα SMS: xxxxxxxxxxxxx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα