Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα

Ετοιμάζω ένα project σε google sheets με το οποίο θα προσπαθήσω με την απαραίτητη βοήθεια βέβαια από όποιον θέλει να συμμετάσχει να κάνω μια λίστα με όλα τα προϊόντα τα οποία είναι ελληνικά και τα οποία μπορείς να βρεις σε ένα σουπερ μαρκετ.

Στο sheet αυτό οι χρήστες που θα μπορώ να προσθέσω θα πρέπει να μου στείλουν το mail τους (απαραίτητα gmail λογικα) για να μπορούν να προσθέτουν η να επεξεργάζονται το project

Οι υπόλοιποι που θέλουν απλά να το δουν θα μπαίνουν σε ένα σύνδεσμο ο οποίος θα τους επιτρέπει μόνο την προβολή

Το url για την προβολή είναι το παρακάτω. Καθε βοήθεια δεκτή είτε θέλετε να συμμετάσχετε με πληροφορίες είτε όχι

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_SD1YensbwU--U_YfGRRlDsUd4HEOFbnkTa97cBND9k/edit?usp=sharing

• Like 1
Δημοσ.

Το ξέρεις ότι αυτό με τα ελληνικά προϊόντα είναι μάρκετινγκ, από τα κακά μάλιστα.

Ένα παράδειγμα, ματωμένες φράουλες. 100% ελληνικό προϊόν. Τι προσφέρει ο εν λόγο επιχειρηματίας; Δεν έχει!ούτε έναν έλληνα. Μέχρι και οι μετανάστες που απασχολούσε, ήταν παράνομοι οι οποίοι ήρθαν μόνο για κάτι μήνες στη χώρα δηλαδή δεν είναι καταναλωτές. Και το κερασάκι, έκανε την χώρα ρόμπα.

Εάν έχεις χρόνο και θες πράγματι να κανείς κάτι κοινωνικό. Ψάξε εταιρείες επιχειρηματίες οι οποίοι προσφέρουν πραγματικά στη οικονομία.

• Like 2
Δημοσ.

Το ξέρεις ότι αυτό με τα ελληνικά προϊόντα είναι μάρκετινγκ, από τα κακά μάλιστα.

Ένα παράδειγμα, ματωμένες φράουλες. 100% ελληνικό προϊόν. Τι προσφέρει ο εν λόγο επιχειρηματίας; Δεν έχει!ούτε έναν έλληνα. Μέχρι και οι μετανάστες που απασχολούσε, ήταν παράνομοι οι οποίοι ήρθαν μόνο για κάτι μήνες στη χώρα δηλαδή δεν είναι καταναλωτές. Και το κερασάκι, έκανε την χώρα ρόμπα.

Εάν έχεις χρόνο και θες πράγματι να κανείς κάτι κοινωνικό. Ψάξε εταιρείες επιχειρηματίες οι οποίοι προσφέρουν πραγματικά στη οικονομία.

Ήταν ελεύθερος επαγγελματίας.

Τώρα, όσον αφορά εργοστασιακές μονάδες, το 90% αν όχι το 100% είναι Έλληνες.

Δημοσ.

Ήταν ελεύθερος επαγγελματίας.

Τώρα, όσον αφορά εργοστασιακές μονάδες, το 90% αν όχι το 100% είναι Έλληνες.

Δεν μου λέει κάτι αυτό. Εάν η χ εταιρεία εργοστάσιο whateva είναι κακοπληρωτης ή γενικά λαμογιο, ποιος ο λόγος να στηριχθεί;

Οι φράουλες είναι ένα παράδειγμα. Όλοι ξέρουμε τι παίζει εκεί έξω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου λέει κάτι αυτό. Εάν η χ εταιρεία εργοστάσιο whateva είναι κακοπληρωτης ή γενικά λαμογιο, ποιος ο λόγος να στηριχθεί;

Οι φράουλες είναι ένα παράδειγμα. Όλοι ξέρουμε τι παίζει εκεί έξω.

Σωστά. Αλλά μην κολλάς σε ένα γεγονός. Κοίτα παραέξω. Πολλά εργοστάσια όχι μόνο πληρώνουν αλλά δίνουν και έξτρα.  π.χ Καρέλιας.

Δημοσ.

Σωστά. Αλλά μην κολλάς σε ένα γεγονός. Κοίτα παραέξω. Πολλά εργοστάσια όχι μόνο πληρώνουν αλλά δίνουν και έξτρα.  π.χ Καρέλιας.

Αυτό είναι το point μου. Μη κοιτάς την καταγωγή του προϊόντος αλλά το τι προσφέρει στη χώρα.

Δημοσ.

ION,μπισκοτα Παπαδοπούλου,κορρες,essex,elbisco,γιωτης,εψα,γερανης,λουμιδης,μπυραλ,ευρηκα,λουξ,αβα και παρα πολλα που δεν μου ερχονται τωρα :) (οτι θυμηθω ποιο μετα θα συμπληρωσω)

Πολυ καλη κινηση αγαπητε μανωλη μπραβο!!

Καλο ειναι να στηριζουμε την χωρα και τα Ελληνικα προιοντα μας οσο μπορουμε ο καθενας απο εμας

(Και επειδη αυτη την περιοδο με τα capital control,κλειστες τραπεζες κτλπ ειχαν κοψει τα Media markt τις βραδινες προσφορες και τωρα μου τα ξανααρχησαν πεταξα κ ενα unsubscribe απο το newsletter τους)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...