Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η λύση στην περίπτωση μου (40-50 κατσαρίδες εντός σπιτιού).

1. Καλός καθαρισμός του σπιτιού (ειδικά της κουζίνας όπου βρήκα και αυγά Americana Periplaneta).

2. Εφαρμογή Goliath Gel παντού στο σπίτι (στα σημεια φυσικά όπου εφαρμόζεται).

3. Εφαρμογή K-Othrine σε εξωτερικούς χώρους αλλά και χύμα στα σιφόνια. (Αυτό δεν το έχω κάνει ακόμα)

Αυτά τα έκανα πριν 3 μήνες περίπου.

Μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχω δει κατσαρίδα στην κουζίνα όπου εκεί είχα παραδοσιακά το πρόβλημα.

Έχουν εμφανιστεί 2 μεγάλες (Americana Periplaneta) διαφορετικές ημέρες σε σαλόνι και υπνοδωμάτιο αλλά τις άφησα και το πρωί τις βρήκα ανάποδα και τις μάζεψα. Αυτές μάλλον ήρθαν απ' έξω.

Συνεπώς ένας καλός καθαρισμός και μόνο το Goliath κάνουν θαύματα.

Πέρυσι τέτοια εποχή, θα ψέκαζα τα κλασικά sprays της αγοράς κυνηγώντας κατσαρίδες και θα μάζευα σε βάθος μήνα κοντά στις 30-40 στο ρελαντί.

Τα άνωθι σκευάσματα τα βρίσκει κανείς σε κατάστημα με φυτά/είδη κήπου κλπ.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνω με τον nikoskon, η μονη λυση ειναι αυτα τα τζελ, βαζεις σε καποια σημεια και ξεμπερδευεις:oneup:

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχω ψάξει παντού και ψάχνω, οπότε είπα να θέσω και εδώ το πρόβλημα μου.

Μετακόμισα σε καινούριο σπίτι, το οποίο είναι μεν παλιό αλλά ζούσε οικογένεια μέσα παλιά. Το δάπεδο είναι παρκε. Οι σωληνώσεις των σημάτων θέρμανσης είναι ανοικτές και όχι κλειστές. Γενικά στο σπίτι έβρισκα κατσαρίδες τις οποίες έχω δει να βγαίνουν από αυτές τις τρύπες. Γενικά η πολυκατοικία είχε πάντα κατσαρίδες και γίνεται απεντομωση συχνά. Έχω βάλει χημικό το οποίο είδα να τρώνε οι κατσαρίδες και δεν έχω δει άλλες κατσαρίδες πρόσφατα. Στον λέβητα υπάρχουν αρκετές ψοφιες κατσαρίδες.

Πρόσφατα έγινε καθαρισμός του βόθρου. 

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια έντονη άσχημη μυρωδιά μέσα στο σπίτι ή όποια έχω δει ότι έρχεται από αυτές τις τρύπες. Αλλά δεν ξέρω τον λόγο. Κατσαρίδες? Νεκρές κατσαρίδες?? Λέβητας? Κάποια αποχέτευση? Κάποιος εξαερισμός από το κάτω διαμέρισμα? Δεν ξέρω τι φταίει. 

Δεν ξέρω και σε ποιον ειδικό να απευθυνθώ. 

Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...