Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νόμιζα ότι θα διαβάσω για εφαρμογή που έχει σχέση με κατσίκες :-D

Κι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι είναι κανένα παιχνιδάκι που ταϊζεις και φροντίζεις ένα κατσικάκι.

• Like 2
Δημοσ.

Εννοώ αυτό που λένε για τα απόκρυφα μηνύματα και τα σημάδια των μασόνων που δήθεν μας μένει στο υποσυνείδητο.Νιώθετε κάτι τέτοιο;Εγώ χαμπάρι δεν πήρα στο βίντεο τις κρυμμένες εικόνες.

Δημοσ.

Εννοώ αυτό που λένε για τα απόκρυφα μηνύματα και τα σημάδια των μασόνων που δήθεν μας μένει στο υποσυνείδητο.Νιώθετε κάτι τέτοιο;Εγώ χαμπάρι δεν πήρα στο βίντεο τις κρυμμένες εικόνες.

Για subliminal messages λες? Αυτά τα θεωρώ βλακείες, εδώ και χρόνια υπάρχει αυτή η θεωρία και έχει εφαρμοστεί και σε διαφημίσεις αλλά δεν νομίζω να αποδείχτηκε ποτέ.

Εξαρτάται βέβαια και σε ποιόν απευθύνεσαι, αμα είναι σε εγκεφαλικώς νεκρά κοτόπουλα (κοινο Λιακόπουλου ας πούμε) εκεί ίσως έχεις ένα confirmation bias και θα βρισκουν συνομωσίες παντού.

• Like 1
Δημοσ.

καλα ολα αυτα.δε σχολιαζω τι κ πως ειναι ματαιο.

στο διαταυτα ομως τι σχεση εχουν κ πως μπορει να αλληλεπιδρασει ο καθημερινος ανθρωπος μαζι τους περαν απτο να λεει ιστοριες στους φιλους του?νομιζω απο ενα σημειο κ μετα ειναι καθαρο καψιμο κ κοινωνικος αποκλεισμος.

Δημοσ.

Πριν γίνει το ατύχημα με τους δίδυμους πύργους ήταν ο Μπους σε ένα νηπιαγωγείο. Και τα νήπια διάβαζαν λεξούλες.Συγκεκριμένα οι λέξεις ήταν kite hit steel plane must

Δημοσ.

Πριν γίνει το ατύχημα με τους δίδυμους πύργους ήταν ο Μπους σε ένα νηπιαγωγείο. Και τα νήπια διάβαζαν λεξούλες.Συγκεκριμένα οι λέξεις ήταν kite hit steel plane must

δεν λένε αυτές τις λέξεις λένε kite KIT, STEAL, PLAYING,must....

και ειναι τόσο ηλίθιο να πιστεύει κάποιος οτι ο μπούς δέχτηκε πλύση εγκεφάλου απο τους μασόνους ή τα νεφελίμ.....

και οκ εγώ να δεχτώ ότι όντως υπάρχει ενας μαγικός τρόπος που με την σωστή σειρά απο λέξεις και τον σωστό ρυθμό να κάνεις τον άλλον μηχανικά να εκτελέσει εντολές (lol.... )

ειναι τόσο χαζοί όμως να το κάνουν δημόσια; δεν μπορούσαν απλά εκει στο γραφείο του στον λευκό οίκο να γίνει η δουλειά;... οοοοοοοοοοοχι πρέπει να πάει σε νηπιαγωγείο και να τον παίρνουν οι κάμερες έτσι μόνο θα πιάσουν τα μάγια... :P

και επαναλαμβάνω ειναι kit και όχι hit είναι steal και όχι steel ειναι playing και όχι plane....

αν και δεν πιστεύω όμως σε αυτές τις @@ριές συνεχίζω να πιστεύω πως όλο αυτό με τους δίδυμους πύργους ήταν στημένο για να πυροδοτήσει την αφορμή για τις ΗΠΑ έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν πολέμους για το πετρέλαιο και τον πολιτικό έλεγχο... εχχχμμμμ εννοώ την τρομοκρατία χωρίς να μπορεί να τους πεί τίποτα ο ΟΗΕ ή κάποιο άλλο όργανο.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβως τις λεξεις που λεει ο mr λενε τα παιδιά, το steel προφέρεται πιο κοφτα απο το steal( ιταν το λεει η δασκαλα ειναι ξεκάθαρο πιο απο τα δυο ειναι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...