Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς για κατατακτήριες για αυτό το μήμα στο ΠΑΠΕΙ η στην Πάντειο το ο,τιδήποτε; Μόνο τις ανακοινώσεις έχω δει. Αν έχει πχ ζήτηση, αν δίνουν πολλοί... τέτοια.. προέρχομαι από έναν χώρο τελείως άσχετο, αλλά θέλω να ασχοληθώ γιατί πάντα μου άρεσε αυτός ο τομέας... το ΕΑΠ μου φαίνεται γενικά κάπως ημίμετρο, οπότε θέλω ένα "συνηθισμένο" πανεπιστήμιο. Δε με νοιάζει η επαγγελματική αποκατάσταση, οπότε μην αρχίσουν προτάσεις του στυλ δες αυτό ή δες το άλλο.. για το τμήμα αυτό ρωτάω (άντε και νομική αλλά έχει τρελό ανταγωνισμό το ξέρω).

Δημοσ.

Η από πάνω μου τελειώνει μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ πάνω σε αυτό τον τομέα και μου λέει ότι είναι πάρα πολύ απαιτητικό, με πολλές εργασίες και ύλη. Και αυτό το λέει μια γυναίκα με κάπου 3 πτυχία και 2 μεταπτυχιακά.

Η πιό από πάνω μου κάνει διδακτορικό στο ΠΑΠΕΙ και λέει ότι είναι πιό "χαλαρό" πανεπιστήμιο. Και για το Πάντειο έχω ακούσει το ίδιο, ότι είναι πιό χύμα και λιγότερο απαιτητικό.

Από θέμα ανταγωνισμού δεν έχω ιδέα τι γίνεται, αλλά νομίζω δεν το πας έτσι. Δηλαδη δε λες τι είναι πιό εύκολο να περάσω, αλλά τι μπορώ να τελειώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...