Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως μια φορά έφαγα ben and jerry αν δεν κάνω λάθος και η αλήθεια είναι ότι δεν ενθουσιάστηκα...είχα ακούσει πολλά και περίμενα κάτι πολύ σπέσιαλ...

εγώ όσα έχω φάει, δεν λένε κάτι το ιδιαίτερο αλλά αυτό το cookie dough είναι η αδυναμία μου. hehe

• Like 1
  • Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφαγα ben&jerry's brownie, μου αρεσε. Βασικά μου άρεσε κυρίως που είχα τα κομμάτια.

Δεν τρελαθηκα τόσο πολυ, δηλαδή και τα κρικρι τα κυπελλάκια τα σοκολατένια είχαν καλή γεύση, και πιο φθηνά και πιο μεγάλα. Και τα nirvana και τα scandal δεν πάνε τόσο πίσω γευστικά. Ομολογώ οτι πήγα να βρω τα cinnamon buns και δεν τα βρήκα. Εκείνα αν τα βρω θα τα τιμήσω.

Γενικά βέβαια δεν παίρνω συσκευασμένα, πάντα χύμα.

Plaisir, freggio, Βle, Παρφέ, έχουν το καθένα δικές τους γεύσεις που τις λατρεύω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το "παρφέ" έχει απιστευτότατη παρφέ σοκολάτα . Λίτρα μπορώ να κατεβάζω

Επεξ/σία από Adon1s
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το παγωτο μηχανης τι λεει ?

Σε μερικα μαγαζια μου αρεσει πιο πολυ απο ολα

Να είμαι ειλικρινής, τρελαίνομαι για το απλό, κλασικό παγωτό μηχανής. Απλώς δεν περιμένω να είναι παγωτό με την έννοια της υψηλής περιεκτικότητας σε γάλα κλπ. Έχω αποδεχθεί ότι τρώω "παγωτό μηχανής", όχι παγωτό. 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό

Εξαρτάται και το μαγαζί βέβαια . Επί χρόνια δεν έπαιρνα γιατί ήταν θεομάλακο με νερουλιασμένη γεύση και τρωγόταν σε χρόνο δτ .

Για πλάκα αποφάσισα να ξαναπάρω φέτος από το todaylisious και έχει διαφορά . Είναι πιο σκληρό και έχει γεύση "γάλα"-βανίλια . Απλά τα σπάει. Η σοκολάτα έχει νερουλιασμένη-πλαστικη γεύση 

Δημοσ.

To οτι ειναι μαλακο σαν κρεμα και οχι κρυσταλωμενο και σαν πετρα ειναι αυτο που μου αρεσει

Πως φτιαχνεται ομως?

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν αυτή η νομοθεσία περί μετονομασίας των παγωμένων γλυκισμάτων σε παγωτά είναι αποτέλεσμα του μνημονίου;

Αναφέρομαι στην περίφημη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, που υποτίθεται ότι θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς (βλ. ψωμί, γάλα, τσίπουρο κλπ.)

Αν λοιπόν έγινε για αυτό τον λόγο, να την βράσω την «ανταγωνιστικότητα». Φωτογραφική διάταξη για να κονομάνε οι πολυεθνικές πουλώντας παγωτά-σκουπίδια.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος...

http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_6880.html
http://www.xorisorianews.gr/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%BC/

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν αυτή η νομοθεσία περί μετονομασίας των παγωμένων γλυκισμάτων σε παγωτά είναι αποτέλεσμα του μνημονίου;

Αναφέρομαι στην περίφημη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, που υποτίθεται ότι θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς (βλ. ψωμί, γάλα, τσίπουρο κλπ.)

Αν λοιπόν έγινε για αυτό τον λόγο, να την βράσω την «ανταγωνιστικότητα». Φωτογραφική διάταξη για να κονομάνε οι πολυεθνικές πουλώντας παγωτά-σκουπίδια.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος...

http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_6880.html

http://www.xorisorianews.gr/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%BC/

Καλοο :lol: Eδω ο καθενας γραφει για τις τρελες λιγουρες του με ολα αυτα τα καταπετασματα... εεε παγωτα που καταναλωνει χωρις να τον απασχολει καθολου η υγεια του αλλα εσυ ανησυχεις για τη διακριση γλυκισματος-παγωτου?

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

seriously, αν ο καταναλωτής αγοράζει κάτι μόνο και μόνο επειδή γράφει παγωτό, τότε i've got bad news...

Δημοσ.

Μου άρεσε!

%CE%A4%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE

Σε ατομική ή οικογενειακή συσκευασία βγαίνει?

Έχει μπει στη λίστα για άμεση αγορά :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...