The_Judas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μπορεί να βάζει ό,τι θέλει στο προϊόν του. Αλλά δε μπορεί να το ονομάζει όπως θέλει. Το παγωτό έχει λίγα και συγκεκριμένα υλικά και τρόπο παρασκευής. Και όταν γράφεις άλλα συστατικά στη συσκευασία, είναι παραπλάνηση. Το ίδιο ισχύει και με: φέτα - λευκό τυρί φυσικός χυμός - φρουτοποτό βούτυρο - μαργαρίνη ψωμί - αρτοπαρασκεύασμα κ.ά. Η φέτα και τα διάφορα τυριά είναι Π.Ο.Π. (προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης). Ο όρος φυσικός χυμός επίσης είναι προφανής. Το "παγωτό" και το "γλύκισμα παγωτού" ή "ice cream" δεν έχει κάποια τόσο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως τα παραπάνω. Είναι κάπως σαν το κεικ... όπου δεν υπάρχει διαχωρισμός από το σπιτικό με αυτό του εμπορίου.
zio10 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Marengata ftw. Ημουν σίγουρος πως ήμουν "ριγμενος" σε σχέση με το 4x4 που ετρωγε ο αδερφός μου, αλλα το λατρευα αυτο το παγωτο. Τι σχεση εχουν οι υπολοιποι οταν στα δυο προηγουμενα μηνυματα σου εγραψες για μενα πραγματα που δεν εχουν σχεση με τη πραγματικοτητα. Οταν καταλαβαινεις αλλα νταλλων βγαζεις και λαθος συμπερασματα. To καιμακι με βυσσινο σιροπι που εχει και πρωτο ηταν το αγαπημενο μου... Τα αγαπημένα μου κυπελάκια! Νομίζω πως κάποτε υπήρχε κι ένα κυπελάκι με σύκο αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ....καλά για το lollipop δεν λέω κάτι, το αγαπημένο μου παγωτό ακόμα και τώρα είναι! Επίσης, είχαμε πάντα algida; Γιατί σα να θυμάμαι ότι εμφανίστηκε αργότερα ή ήταν κάποια άλλη με καινούργιο όνομα;;
adi32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δελτα και Εβγα υπηρχαν αρχικα και μετα Αγνο. Αργοτερα εμφανιστηκε η Algida 1
michael92 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Από ότι φαίνεται ναι. https://it.wikipedia.org/wiki/Algida
iordanis77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δελτα και Εβγα υπηρχαν αρχικα και μετα Αγνο. Αργοτερα εμφανιστηκε η Algida Ακριβως ετσι. Φαινεται ειμαστε της ιδιας εποχης Θυμαμαι οτι το Αγνο ειχε παγωτα μουφες, δε συγκρινονταν με αυτα της Δελτα-Εβγα. Λιγα ψυγεια τα πουλουσαν. Απο Αlgida θυμαμαι μονο οτι καποια στιγμη κυκλοφορησε αφισα οπου περιεγραφε τα παγωτα της με πολυ χαμηλες τιμες... και αναρωτιομουν πως ειναι δυνατον. Δεν τα βρηκα να υπαρχουν στα ψυγεια της γειτονιας, ουτε και αλλου. Μονο μετα απο χρονια. Αρα ηταν κομπινα η αφισα. 1
Anorymous Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Σημερα βρηκα απο την κρι κρι στο μαρινοπουλο παγωτο τριλιτρο σοκολατα-βανιλια κρεμα-κακαο με τιμη 8.80 και επειδη ειχε προσφορα -35% τελικα το πηρα 6 και 20.
tz3s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 σε μαρκετ με εμπορικα προιοντα εχει 5λιτρα παγωτα με 5 ευρω.. 1 ευρω το κιλο! ! ! 1 ευρω! ! !
Mr_Terror Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 ποιος προλαβε/θυμαται τα παγωτα αστυ; δεκαετια 80 ηταν.καλοκαιρι κλειστα τα σχολεια παιζαμε μπαλα στο δρομο και τρωγαμε παγωτα.Φοβερες εποχες.
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 σε μαρκετ με εμπορικα προιοντα εχει 5λιτρα παγωτα με 5 ευρω.. 1 ευρω το κιλο! ! ! 1 ευρω! ! !Πρόσφατα πήραμε ένα 3λιτρο με 4€ περίπου και ήταν ΣΚΑΤΑ. Το πετάξαμε όπως ήταν.
iordanis77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 ποιος προλαβε/θυμαται τα παγωτα αστυ; δεκαετια 80 ηταν.καλοκαιρι κλειστα τα σχολεια παιζαμε μπαλα στο δρομο και τρωγαμε παγωτα.Φοβερες εποχες. A ναι, υπηρχαν και τα αστυ. Λιγοστα και παμπαλαια. Μαλλον δεκαετια 70. Καθε μερα τρωγατε παγωτα? Τυχεροι... σε μαρκετ με εμπορικα προιοντα εχει 5λιτρα παγωτα με 5 ευρω.. 1 ευρω το κιλο! ! ! 1 ευρω! ! ! Το κιλο ή το λιτρο?
tz3s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 A ναι, υπηρχαν και τα αστυ. Λιγοστα και παμπαλαια. Μαλλον δεκαετια 70. Καθε μερα τρωγατε παγωτα? Τυχεροι... Το κιλο ή το λιτρο? κιλο και λιτρο νομιζω ειναι σχεδον τα ιδια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 κιλο και λιτρο νομιζω ειναι σχεδον τα ιδια... στο νερό, όχι στο παγωτό... 1
flik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Στα παγωτά, είναι λίγο παραπάνω τα λίτρα απο τα κιλά. Οσα έχω δει δηλαδή. Έφαγα ben&jerrys cinnamon buns. Εντάξει πολύ καστανή ζάχαρη και μπόλικη κανένα να σου θυμίσει τα γλυκίσματα, αλλά δεν τρελάθηκα. Στο carrefur έχει 35% έκτπωση στα παγωτά. Αν την επόμενη φορά που θα πάει ισχύει θα πάρω δωδώνη που δεν έχω πάρει ποτέ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Στα παγωτά, είναι λίγο παραπάνω τα λίτρα απο τα κιλά. Οσα έχω δει δηλαδή. στα φτηνά σαν αυτό που ανέφερε ο tz3s είναι 1lt=500gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα