Miracle Worker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μόλις έκανα μια γύρα.Υπάρχει η ΕΒΓΑ κανονικά. Αγόρασα την πατούσα και την μπανάνα! Κι ακρίβυναν. Από 50 λεπτά που τα έπαιρνα πριν 2 χρόνια, 80 λεπτά τώρα.Πάνε καλά; Επίσης μου άρεσε αρκετά το ben and jerry's με την σοκολάτα που έχει μέσα κομμάτια κέικ σοκολατένιου.Κόλαση. Αλλά πανάκριβο. Το μικρό το κουτάκι 2.5 ευρώ. Τόσος χαμός για την πατούσα και τη μπανάνα; 1
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 όντως ωραία τα haagen αλλά πολύ πιασοκωλε. καποτε ειμασταν large περναμε 2 μπαλες παγωτο μαζι με σουφλε σοκολατας τωρα περνουμε μονο τις μπαλες χαχαχα 2
φραμπάλα Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Από νοστιμιά πάντως νομίζω τα φρέσκα χύμα είναι τα καλύτερα. Η Εστία έχει τέλεια. Τόσος χαμός για την πατούσα και τη μπανάνα; Με αυτά μεγάλωσα. Και με ένα άλλο που ήταν λευκό και ήταν φάτσα. Η μύτη ήταν ή σοκολατάκι ή καραμέλα ή τσίχλα. Δε μπορώ να θυμηθώ.Το θυμάται κανείς; 1
RottenLungs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δεν μου γέμιζε το μάτι αλλα πλέον ένα την μέρα, είναι σίγουρο. Δοκιμάστε το... 2
φραμπάλα Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αχ τώρα θυμήθηκα τα παγωτά ΑΓΝΟ.Πραγματικά τα πιο αγνά παγωτά.Μου έφερνε ο παππούς μου κάθε μέρα ένα κυπελλάκι βανίλια και ήταν η πιο γλυκιά και νόστιμη βανίλια έβερ.
παπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 όντως ωραία τα haagen αλλά πολύ πιασοκωλε. Ένα τιμολογιο που έπεσε στα χέρια μου, έγραφε 6€ και κάτι το 500μλ. Μιλάμε για χοντρική !!! Προσωπικά την βγαζωμε private lbl και γενικότερα αυτό του γαλαξία. Ή αν είμαι!έξω, μόνο από ζαχαροπλαστεία.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Εγώ πάντως κανονικά βρίσκω την συγκεκριμένη εταιρία δίχως πρόβλημα. ΤΑ σοκολατάκια από κρικρί είναι πραγματικά απόλαυση ειδικά εκείνα με το σιρόπι . Αύριο πρωί πρωι πρωί πάω να χτυπήσω ένα... Το τελευταίο καιρό δοκίμασα κάτι σαντουιτσάκια παγωτό από το lidl μισό σοκολάτα μισό μπισκότο και τα βρίσκω τρομερά.. Ειδικά για 2.2 εύρο που κάνει η συσκευασία των 6. haagen έτρωγα όταν είχα πλουσία γκόμενα :P
Mikeasdf Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Boss double caramel..και status ενιοτε ηταν love.Εχω βεβαια να φαω συσκευασμενο παγωτο αρκετα χρονια, μονο χυμα παιρνω πλεον, μ'αρεσει περισσοτερο.
tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μόλις έκανα μια γύρα.Υπάρχει η ΕΒΓΑ κανονικά. Αγόρασα την πατούσα και την μπανάνα! Κι ακρίβυναν. Από 50 λεπτά που τα έπαιρνα πριν 2 χρόνια, 80 λεπτά τώρα.Πάνε καλά; Επίσης μου άρεσε αρκετά το ben and jerry's με την σοκολάτα που έχει μέσα κομμάτια κέικ σοκολατένιου.Κόλαση. Αλλά πανάκριβο. Το μικρό το κουτάκι 2.5 ευρώ. Δες τι έχουν μέσα τα "παγωτά" απο όλε τις εταιρίες ΕΚΤΟς ben and jerry's και θα καταλαβεις για την τιμή. Το είχα πει ήδη πριν 2-3 χρόνια πως στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει πλέον παγωτό. ΟΛΑ (νιρβανα, haagen daszzzs, και καλα premium μαρκες) είναι "παγωμένο γλύκισμα" ή "παγωμένο επιδόρπιο". Τουτ'έστιν, ανασυσταμένο γάλα, ΠΟΛΛΑ φυτικά λιπαρά, και ζάχαρη. Περισσότερο λάδι με ζάχαρη τρως, παρά παγωτό. Σαν το φτηνιάρικο παγωτό κρέμα στα Ικέα που είναι στην ουσία φυτική κρέμα γάλακτος 38% λιπαρά. Τα ben and jerry's ΑΝ θυμαμαι καλα, έχουν 23% κρέμα γάλακτος και γάλα. ΠΑΓΩΤΟ παγωτό. Και ύστερα κράζουμε τα αμερικανάκια. (Πάνε αγόρασε την πατούσα, δες συστατικά και περιγραφή και περιμένω απάντηση Ένα τιμολογιο που έπεσε στα χέρια μου, έγραφε 6€ και κάτι το 500μλ. Μιλάμε για χοντρική !!! Προσωπικά την βγαζωμε private lbl και γενικότερα αυτό του γαλαξία. Ή αν είμαι!έξω, μόνο από ζαχαροπλαστεία. και ειναι ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΦΑΚΙΝ ΓΛΥΚΙΣΜΑ. Ψοφος, κακός, τωρα. (καπου αν θυμαμαι, βγηκε νομος οπου τους αφηνει να λενε παγωτά, έστω και αν δεν είναι τεχνικά παγωτά... ) 7
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Από νοστιμιά πάντως νομίζω τα φρέσκα χύμα είναι τα καλύτερα. Η Εστία έχει τέλεια. Με αυτά μεγάλωσα. Και με ένα άλλο που ήταν λευκό και ήταν φάτσα. Η μύτη ήταν ή σοκολατάκι ή καραμέλα ή τσίχλα. Δε μπορώ να θυμηθώ.Το θυμάται κανείς; και εγω το ετρωγα αυτο μικρος νομιζω πινοκιο λεγοταν
Hellaslover Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 μιας και λετε για παγωτα θελω να ρωτησω. Μ'αρεσε ενα παγωτο μικρος, ηταν χωνι και θυμαμαι απο πανω ειχε ενα πλαστικο καπακι dome σχημα. Εκανε γυρο στις 400 δραχμες. Ξερει κανεις πως λεγοταν;
Hellaslover Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Πύραυλος 4Χ4; οχι, κ'αυτο μ'αρεσε ομως. Το βρηκα νομιζω πρεπει να λεω αυτο 1
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αμύγδαλα = μπλιεξ. Ποιό παιδί τρώει παγωτό με ξηροκάρπια ή παρφέ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα